Camping de schelp domburg

05.08.2019
194

Kamerfaciliteiten Huishoudelijke apparatuur Wasmachine. Het zijn gazelle fietsen met 3 versnellingen. Hopps Hotel.

Het was er heerlijk rustig gezellig. Gereisd Met partner in juni Nuttige review 0. Add review Add photos. Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website. Voor de kinderen zijn er verschillende speeltoestellen waaronder een trampoline en een nestschommel.

Plaats Zoover op je website. Fijne camping caco Een mooi geheel, nieuw sanitair. Overige faciliteiten Warme douches Aanwezig. Hele mooie camping op een super locatie.

 • Egeïsche Zee. Camping info.
 • Bedankt voor de warme ontvangst,succes met deze uitdaging de Schelp en hopend tot volgend jaar!! Gereisd Met partner in september Nuttige review 0.

Camping Noordduin

Op circa 2 kilometer van de camping ligt de gezellige badplaats Domburg, met zijn vele winkeltjes en terrassen. Leuk gezellige speeltuin. U kunt heerlijke wandelingen maken over de duinen en door het nabij gelegen natuurgebied "Noordervroon" of heerlijk zonnebaden op het strand.

Wir kommen garantiert wieder. Ansonsten ist der Platz absolut empfehlenswert.

 • Reviews die hieronder getoond worden zijn ouder dan 2 jaar en kunnen mogelijk niet meer representatief zijn.
 • Vergeet vooral niet de mensen die het niet netjes achterlaten. Registreer u nu als eigenaar en beheer uw eigen pagina op Zoover.

Vergeet vooral niet de mensen die het niet netjes achterlaten. Costa Adeje. Wifi Wifi Aanwezig. Het appartement is het hele jaar door te huur. Het was er heerlijk rustig gezellig. Alcudia Garden.

Top camping

Costa Adeje. Campings Domburg. Wir kommen garantiert wieder.

Campsites Domburg. Een mooi geheel, nieuw sanitair. Fantastische plekken. Sanitair prima. Er worden veel activiteiten georganiseerd waardoor er altijd wat te beleven is. Warm water en een afdak!. Plaats Zoover op je website.

18 reviews Campsite De Schelp(+ App.)

Dana Beach Resort. Gereisd Met partner in september Nuttige review 0. Costa Adeje.

 • Review toevoegen.
 • Campsites Domburg.
 • Wij kunnen niks bedenken wat niet goed is Vlakbij het strand ideaal voor kinderen Wij komen hier al enkele jaren.
 • Camping pal achter de Duinen.

Overige faciliteiten Warme douches Aanwezig. Eenvoudige maar prima en zeer goed onderhouden minicamping direct aan zee! Chris en Anneke Number 2 of 4 campsites in Domburg.

Praktisch en schoon sanitair. Ook is er een ruimte waar u tegen betaling gebruik kunt maken van een wasmachine en een wasdroger. Dorp op de fiets 10minuutjes! Warm water en een afdak!, camping de schelp domburg. Prachtige kleinschalige camping vlak aan zee?

Fenomenaal

Schoon strand. Trap op en de zee. Tevens verhuren wij een chalet, geschikt voor 6 personen en een appartement, geschikt voor 2 personen.

Het zijn gazelle fietsen met 3 versnellingen. Onze rustige camping beschikt over 25 ruime staanplaatsen met 10 ampre stroomaansluiting. Op circa 2 kilometer van de camping ligt de gezellige badplaats Domburg, met zijn vele winkeltjes en terrassen. Wij komen zeker nog eens terug.

 • Desktop pc gaat niet meer aan
 • Jurk met hoge taille
 • Spotify muziek toevoegen aan video
 • Geld terugboeken van paypal naar bankrekening