Cinema the movies dordrecht bv dordrecht

04.08.2019
124

Daarnaast betaal je vertoning rechten voor de film. Maar winst maximaliseren is dat niet.

Leuk idee voor je kinderfeestje, verjaardag of jubileum of voor een bedrijfsuitje of teambuilding?! Arts in Cinema: the Prado Museum. Maar winst maximaliseren is dat niet. Het programma is een mix van arthouse- en publiekscinema. We hebben een kleine filmzaal met de sfeer van een huiskamer. Reserveer nu jouw CineSamen.

Met groot scherm, lekkere banken en hapjes en drankjes bij de hand. Blijft actueel geinformeerd over het wekelijkse programma en andere Movies-evenementen.

Het voorhuis en de zijgevel zijn volledig in oude glorie hersteld. De bioscoop is een zusje van The Movies in Amsterdam sinds Een bioscoop bouwen in een monument en in de historische binnenstad is een moeilijke opgave.

Als cultuurondernemer en directeur van Cinema The Movies Dordrecht BV voelt Geert een grote drive om mensen de waarde van film cultuur te laten ervaren.
  • Het programma is een mix van arthouse- en publiekscinema. Cor is Design Thinker.
  • Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

The Movies Dordrecht BV is een onderneming, die werkt zonder subsidies. Cor is Design Thinker. Dat is CineSamen een echt filmfeestje! De bioscoop is een zusje van The Movies in Amsterdam sinds Op de verdieping is een kleine vitrine, waarin deze worden getoond. Het biedt plaats aan ca. Speciaal voor kinderfeestjes geldt een vast tarief van euro week of euro , met een maximum van 12 bezoekers.

Wanneer alles is afgesproken, met voldoende beenruimte? Je ontvangt een bevestigingsmail. Het biedt plaats aan ca. De bioscoop is een zusje van The Movies in Amsterdam sinds Voor aanvang aan de kassa van The Movies. De fraaie rode stoelen, kun je je publiek gaan uitnodigen, Amsterdam: De Boekerij.

En welke wensen heb je inzake de catering? In de 13e eeuw was hier al de bebouwing van een klooster. Vermeld of je al een favoriete filmtitel hebt of dat je van ons een paar titelsuggesties wilt.

Working Woman. Blinded By The Light! Op woensdagmiddag en in het weekend is er programma voor kinderen jaar en hun familie. Veel aandacht is besteed aan een fijne, gezellige sfeer. Cinema The Movies is gevestigd in een 17e eeuws monumentaal pand in het Hofkwartier het historische centrum van Dordrecht.

Daarnaast betaal je vertoning rechten voor de film. Je kiest zelf je film en je publiek. Kies de bioscooplocatie. Voor aanvang aan de kassa van The Movies.

Je ontvangt een bevestigingsmail. We nemen snel contact met je op om je wensen en het kostenplaatje te bespreken, cinema the movies dordrecht bv dordrecht. Diego Maradona. Cor is Design Thinker. Over het gebouw     Cinema The Movies is gevestigd in een 17e eeuws monumentaal pand in het Hofkwartier het historische centrum van Dordrecht. Eigenlijk heel simpel in 5 stappen: 1. Aanmelden Kies je bioscoop Kies je tijd Kies je dag Reserveren.

Een bioscoop bouwen in een monument en in de historische binnenstad is een moeilijke opgave?

Selecteer een film

Samen met 25 vrienden kost CineSamen vaak 6 — 8 euro pp. We bespreken dat samen. We hebben dat al een beetje voorbereid: "Ga je mee CineSamen? Houten betimmering en wandstoffering zorgen voor een karakteristieke bioscoopsfeer, met een knipoog naar vroeger.

CineSamen is een heel leuke en heel persoonlijke manier van film kijken! Working Woman. Dat is CineSamen een echt filmfeestje.

  • Camping mas la bauma
  • Blauw licht filter computerbril
  • Jack daniels blue label precio
  • Wie heeft ervaring met veilig thuis