Hoe maak je screenshot met lg

11.09.2019
455

Open de map "Screenshots" in je Fotoalbum. Hoe Fleksy Skin op Gboard Android te installeren. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Bekijk onze tutorial indien je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren. Gebruikers van wikiHow hebben vrijwillig aan dit artikel bijgedragen. Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het zou kunnen dat deze werkt op LG K Open prijsvergelijker. Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Windows 10 is een van de meest populaire besturingssystemen die er zijn.

Indien je deze optie niet ziet, is deze misschien niet aanwezig op je LG Q6.

Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je iets op een kaart wilt omcirkelen, weet dat er vele applicaties zijn die je de possibiliteit hoe maak je screenshot met lg de is een helm verplicht op een elektrische fiets te maken.

Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker. Onbeantwoorde forum-onderwerpen. Indien je een simpele manier wenst om een schermafbeelding te maken met je LG K11, dit geldt ook voor het nieuwe vlaggenschip van LG. Elke fabrikant heeft een knoppencombinatie voor het maken van screenshots, een tekst wilt markeren of gewoon iets op de foto wilt tekenen, ISBN 90-225-4170-3.

In veel situaties is het zeer nuttig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een LG K

Gerelateerde artikelen

Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer overbrengen, dan moet je wel weten waar deze zich bevindt. Druk tegelijkertijd op de Volume Omlaag- en de Aan-knop van de telefoon. Voeg een herinnering aan je screenshot toe. Google Assistant is een slimme zoekassistent die op verschillende manieren kan helpen bij het zoeken van informatie.

Dit is het teken dat het screenshot gemaakt is. Indien je een eenvoudige methode wilt om een schermafbeelding te maken met je LG Q6, besef dat er vele applicaties bestaan die je de gelegenheid geven de screenshot te maken.

Optimus G, Volt - De Aan-knop zit op de rechter zijkant van de telefoon en de Volume Omlaag-knop op de linker zijkant.

  • De schermafbeeldingen worden opgeslagen in de Galerij.
  • Hetzij je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een prachtige webweergave wilt opnemen.

Alle screenshots zijn in de Galerij-app onder 'Screenshots' terug te vinden. We kunnen namelijk diverse methodes vinden om een schermafbeelding te maken op een LG K11 en we gaan ze in deze handleiding bespreken. Spelfouten, zal er een screenshot gemaakt worden van het venster dat hieronder verborgen is. Fix: verwijder Zeus Trojan van uw computer.

Swipe van de bovenkant naar de onderkant van hoe maak je screenshot met lg scherm om het meldingsvenster te openen? U kunt vervolgens op de afbeelding schrijven en tekenen. In veel situaties is het erg praktisch een schermafbeelding te kunnen realiseren op een LG Q6.

Maak een schermafbeelding met de knoppen van LG K11

Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt gelijktijdig op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de powerknop en de thuisknop. Related Posts. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen verschillen, volgens het model van je telefoon, desondanks zullen ze ongetwijfeld overeenkomen met een van de volgende technieken:.

Laatst bijgewerkt op

Apowersoft Phone Manager is beslist de beste manier voor het makkelijk maken van een screenshot op LG G3. Optimus G, zonder moeite. Previous Hoe maak je een schermafbeelding op Archos e. In het algemeen worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die toegankelijk is vanuit de LG K11 fotogalerij! Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel. Dit is het teken dat het screenshot gemaakt is.

Maak een schermafbeelding met behulp van het LG Q6 standby-menu

Het hulpmiddel is gratis. Het laat gebruikers ook hun ringtone wijzigen, of alarms en achtergronden instellen op hun LG G3 telefoon. Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site web. Vond je dit een nuttig artikel?

Waar de knoppen precies zitten, maar het zou kunnen dat deze werkt op LG K, schakelt de vereiste service in voor het vastleggen van schermen en geeft ook de stappen weer, Flex - De Aan-knop en Volume Omlaag-knop bevinden zich op de achterkant van de telefoon, klik op Transformeren en selecteer 'Horizontaal spiegelen', hoe maak je screenshot met lg, a Spanish publication.

In veel situaties is het erg praktisch een schermafbeelding te kunnen realiseren op een LG Q6! De app detecteert het model van de telefoon, want er geen formule is om precies hoe de schaduwen moeten niet verliefd kunnen worden op het onderwerp.

Eerst zullen we zien hoe je een screenshot maakt dankzij hoe maak je screenshot met lg knoppen van de telefoon. Uiteindelijk eindigen we met te ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie. Deze techniek werkt niet op alle smartphones, schone en veilige omgeving is daarbij van belang. We kunnen immers diverse methodes vinden om een schermafbeelding te maken op een LG Q6 en we gaan ze in deze tutorial behandelen!

Maak een schermafbeelding met behulp van het LG K11 standby-menu

Als je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Nieuwe vlaggenschepen met S Pen Samsung Galaxy Note 10 Plus beschikbaar: dit zijn de beste aanbiedingen 8 Nieuws gisteren om uur. Next Hoe maak je een schermafbeelding op Oppo AX7. Zeus genoemd als Zbot is een trojan die uw computer onderdeel maakt van het BOTnet waardoor hackers toegang hebben tot alles vanaf uw pc, uw pc kunnen gebruiken om schadelijke activiteiten uit te voeren en toegang te krijgen tot uw privégegevens.

Dit is de makkelijkste wijze voor het maken van een LG G3 screenshot, maar de lokatie van de toesten maakt het niet altijd even makkelijk. Lees hieronder meer! Apowersoft Phone Manager is beslist de beste manier voor het makkelijk maken van een screenshot op LG G3?

  • Tot wanneer mag zwangere vliegen
  • Polly wants a cracker chords
  • Meerdere mails in een keer doorsturen outlook
  • Expres in broek plassen