Is mijn studenten ov geldig met pasen

19.08.2019
297

We krijgen vaak de vraag of een studentenreisproduct ook geldig is tijdens vakanties. Is de studenten ov-chipkaart geldig in de vakantie? Wanneer is het vakantie voor de studenten OV-chipkaart?

Voor de studenten OV-chipkaart valt de vakantie tussen 16 juli om 4. Hoe dat te verkrijgen? Hoe de regels verschillen voor week en weekend OV studentenkaart lees je hieronder. Er zijn een aantal feestdagen waarop weekstudenten niet gratis kunnen reizen met hun OV studentenkaart, maar weekendstudenten juist wel. Neem dan telefonisch contact op met NS Klantenservice, dag en nacht bereikbaar via - Noodzakelijk Altijd ingeschakeld.

Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. De volgende dagen zijn feestdagen:. De OV-chipkaart is ook te koop bij vervoersbedrijven aan het loket. NS adviseert om met een e-ticket te reizen als je over de grens gaat.

Houd je kaart bij de incheckpaal of een poortje. Hiervoor heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig.

Ook dan check je in- én uit.
  • In de zomervakantie is je weekend OV geldig, maar alleen in de weekenden, zoals normaal ook het geval is. Wil je eenmalig of altijd van klasse wisselen?
  • Neem hiervoor een pasfoto mee.

Zomerperiode

Reacties K. De zomerperiode loopt van 8 juli tot en met 3 september Ook tijdens feestdagen is de studenten ov-chipkaart beperkt geldig.

Reizen met je studentenreisproduct tijdens de zomervakantie DUO kent een zomerperiode, meestal van 16 juli tot 16 augustus. Gratis aanmelden voor NS Extra. De onderstaande informatie komt van de website van DUO. Wanneer zijn de feestdagen voor de studenten OV-chipkaart?

Het systeem berekent automatisch de juiste prijs en de juiste korting voor je! Tijdens de kerstvakantie reis je gewoon met je studentenreisproduct zoals je gewend bent. Hoe werkt een OV-chipkaart Het duurt niet lang meer of iedereen die bakker en schilder transport vacature het openbaar vervoer wil reizen moet een OV-chipkaart hebben.

Voor de voorwaarden bij andere vervoerders raden we je aan contact op te nemen met de betreffende vervoerder, is mijn studenten ov geldig met pasen. Tijdens de herfstvakantie reis je gewoon met je studentenreisproduct zoals je gewend bent.

En hoe zit het met je studenten OV-chipkaart tijdens de feestdagen? Zo check je in voor je treinreis. Houd je kaart bij de incheckpaal of een poortje. OV-chipkaart kalender Wil je snel erachter komen of je studenten OV-chipkaart geldig is?

Als je je OV-chipkaart bent vergeten mee te nemen, is mijn studenten ov geldig met pasen, dan koop je een eenmalige chipkaart tegen het volle tarief. Het systeem berekent automatisch de juiste prijs en de juiste korting voor je. Eenmaal per jaar kan je een treinkaartje declareren via de regeling 'Geld terug bij vergeten abonnement.

Ook moet de tijd tussen twee wisselingen minstens twee maanden bedragen. Is er geen mogelijkheid tot het aanvragen van een uitzonderingsclausule of iets dergelijks.

Meer weten over reizen met korting.

Wisselen weekabonnement en weekendabonnement

Een weekend ov is vooral populair bij uitwonende studenten, omdat zij vaak naar huis reizen in het weekend.

Vorige Voor het eerst stemmen, zo doe je dat! Het Studentenreisproduct staat op een OV-chipkaart. Heb je nog geen OV-chipkaart of is je kaart binnen 8 weken verlopen? In je vrij-reizen periode reis je gratis.

Je moet per vervoerder in- en uitchecken! Sanne6 Hai, dus niet gratis. In dit artikel: de geldigheid van de studenten ov-chipkaart. Reizen met je studentenreisproduct tijdens de herfstvakantie Tijdens de herfstvakantie reis je gewoon met je studentenreisproduct zoals je gewend bent.

Zo check je in is mijn studenten ov geldig met pasen je treinreis. Je kunt jaarlijks maximaal twee keer van abonnement wisselen, maar niet in de periode van 1 mei tot 1 september.

Dan heeft NS een speciaal aanbod voor jou. Tijdens de feestdagen reizen studenten met een weekabonnement met korting, die losstaat van de regeling voor oudere verzorgenden.

Laatste nieuws

Is de studenten ov-chipkaart geldig in de vakantie? Heb je geen recht meer op het Studentenreisproduct en moet je deze inleveren? Dit regelt u bij de kaartautomaat op het station.

Als je bij aankomst de trein en het station verlaat, doe je hetzelfde om uit te checken. Ik ben vergeten uit te checken. Tijdens de meivakantie reis je gewoon met je studentenreisproduct zoals je gewend bent.

  • Hoeveel keer per dag hond eten
  • Aanwezig met in het engels
  • Pijn binnenzijde knie bij traplopen
  • Lui oog behandelen volwassen