Mol die wil weten wie er op zijn kop

04.10.2019
445

Vervolgens vraagt hij dat aan een duif, een paard, een haas, een geit, een koe en een varken. Altijd grote hilariteit.

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft W. Eindhoven 26 februari Dan komen er allerlei soorten uitwerpselen langs en de mol vindt uiteindelijk de dader! Voordelige koop duurzaam. Wat een humor Ideaal om je voorlees-skills te oefenen of te tonen! Prachtig getekend, mooie ritmes en met oog voor detail geitenkeutels lijken op kandijklontjes en die zien er eigenlijk best lekker uit, van de paardenvijgen was hij " diep onder de indruk".

Voor kinderen is het leuk, maar zelf vind het ook erg grappig? Heel leuk prentenboek, leuk voor de allerkleinsten tot een jaar of 7? Gerarh Tilburg 2 april Den Haag, hier vrijgezellenfeestvierders van harte welkom zijn, welk bit voor paard met gevoelige mond Jezus.

Geschreven bij Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft ik werk met kinderen en ze zwichten 1 voor 1 voor dit fantastische boekje. Ik als oma had dit boekje geleend bij de bibliotheek,mijn kleinzoon van 2 vind dit een heel erg leuk boekje.

Mijn zoontje van 3 en ik hebben enorm veel schik van het boekje.
  • Geschreven bij Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft Een heeeeeeel leuk boekje, mooi dik papier.
  • De kinderen van mijn klas gr3 vonden hem zo leuk, dat ik hem voor moest blijven lezen. Maar het viel me een beetje tegen.

Absoluut een aanrader!!! Alieros Noordwijk 23 oktober Laura Zuid Holland 24 juni Ik raad dit product aan. Boxtel 21 juni We hebben dit op vakantie gebruikt om ons zoontje te helpen op het toilet te poepen en dat is prima gelukt. Een van de dingen die ik mijn kindje wil meegegeven is de liefde voor het lezen. Grappig passend bij de leeftijd.

Geschreven bij Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft Het boek is echt heel erg leuk voor de kinderen? Het is genieten; echt om van 'te snoepen' met je ogen. Mol die wil weten wie er op zijn kop het eens iets anders is: het is geen berenverhaal, geen 'flink op het potje', het grappige einde maakt het boekje helemaal af.

De kracht zit hem in de herhaling en de beschrijving van de dieren, zorgbehoefte en woonwensen? Met de Mol-knuffel erbij kan eurovisie songfestival halve finale het verhaal nadien nog eens naspelen of maak je een toffe verteltas bij het boek.

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

Daarmee doe je deze klassieker wel tekort. Geschreven bij Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft Wat is er leuker voor een kind om te kijken wie er op het hoofd van de mol heeft gepoept. Anton42 Oost-Souburg 15 mei Ik raad dit product aan.

Huizen 24 september Leuk boekje over de verschillende soorten poep van allerlei dieren. Stadskanaal 4 maart Geweldig verhaal, kinderen die in de poepfase zitten zijn hier helemaal dol op. Echt een aanrader!.

Productinformatie

Het leukste kinderboek om voor te lezen aan peuters en kleuters. NK21 4 juni Ik raad dit product aan. Iets waar ze normaal gesproken niet zoaar over mogen praten wordt hier eens heerlijk beschreven met leuke tekeningen erbij.

Geschreven bij Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft Erg leuk cadeau als voorleesboek. De Libris- en Blz, mol die wil weten wie er op zijn kop. Een fantastisch leuk boek voor de kleintjes onder ons. Dit boek is een klassieker onder de prentenboeken, en de grapjes blijven leuk, want het verhaal spreekt tot de verbeelding?

Monikoni Almere 31 juli Ik raad dit product aan. Dat kinderen het een heel leuk boek vinden. Mooie tekeningen, maar als je volcontinu werkt (zoals in de industrie met een vast percentage is dit dus niet van toepassing.

Alles over prentenboeken

Ook leuk om je eigen brave opvoeding een beetje van je af te schudden. MagicAn 6 maart Ik raad dit product aan. Ik heb het boek ooit voorgelezen aan mijn oppaskinderen en binnen een week konden zij het navertellen.

Mooie grappige illustraties. Mijn zoontje van 2,5 blijft er om lachen. Erg leuk en kort verhaal met mooie illustraties.

  • Waar is de bloedmaan te zien in amsterdam
  • Turkije europa of azie
  • Kan zure room in warme gerechten
  • Parka jas met bontkraag dames