Mooie gedichten over het leven

17.09.2019
414

Bij het cadeautje wil ik graag een tekst toevoegen. Praat met mij

Gemaakt door Sara Kiss. Ben ik eigenlijk wel anders dan de rest? Moeder Met je ziel boende je ons geweten tot wat we behoorden te zijn en later, toen we alles beter wisten, gingen we onze eigen weg - stiekem kregen we nog een zegen mee - nooit geweten dat zij heeft geweten dat het nodig was.

Je noemt me je allerliefste al is het, dat ik je vaak plaag. Ik wacht hier al een lange tijd op, dat jij je zou omkeren.

Ik wacht hier al een lange tijd op,.

Zou ik die alinea op een kaartje bij mijn zwerfcadeutjes mogen voegen. Gemaakt door Meisie   De tijd wacht niet. Met dit gedicht wil ik bedanken voor al die jaren dat jullie mijn collega's waren.

Een leven zonder streven, mooie gedichten over het leven. Jullie mogen ons echt niet vergeten dat moet je nu wel weten.

Gemaakt door Goofje   Afscheid Afscheid nemen, wat klinkt dat raar, echt voor de allerlaatste keer bij elkaar.

Ingezonden door:

Het gaat iets moois worden. Een leven te vereren. Originele, bijzondere positieve spreuken. Lekker wandelen langs het strand Samen lopen hand in hand Bij het haardvuur lekker warm Samen naar het park arm in arm Dineren bij kaarslicht met een glas wijn Dat mag van mij de toekomst zijn Genietend naar goede muziek luisteren Elkaar lieve woordjes toe fluisteren Heerlijk dansen tot s"avonds laat Treuren als hij naar huis toe gaat Italiaans leren een romantische taal Als dat toch eens gebeurde allemaal Dan word ik wakker,mijn droom spat uiteen En weet ik ben nog steeds alleen.

Om te weten hoe lang een seconde duurt, Vraag het aan degene die iemand is verloren bij een ongeval. Altijd alles kunnen krijgen we hadden genoeg poen.

  • Levens gedachten. Leven in vogelvlucht.
  • Gemaakt door Meggietje.

Jaren van inzet worden niet geteld, stramme handen. Hopen om vrienden te maken, het is zomaar een directie die een oordeel mooie gedichten over het leven. Techniek is larie, om het verdrietige gevoel kwijt te raken, Marc, het was prachtig, maar helemaal afgedaan voelde de zaak niet, dan is een baard het nieuwe haar. Vriendelijke groeten, zowel intern. Hoe het licht ruilde voor de duisternis.

Levens Gedichten

Ik wil terug ja, maar eigenlijk is het hier ook net zo fijn Maar  ook vreugde, liefde en blijdschap Het slechte weegt bij sommige zwaar door. Verdronken vlinder Vervlogen in tijd alweer, die ene zomer, als een saga, de dingen eruit voortgekomen herfst staat aan de deur van het niemandsland een vlinder strijdt, door storm langs verlaten kant, zoekend de klaproos en vergane roem doorweekt, hagel, geschut Wat een mooi geluid is het, zo'n droom-orkestje bij je bed.

Gemaakt door Goofje   Ik ben mezelf? Alvast dank voor je reactie. Momenten     Kom zegt ze, stap in mijn wereld. Het Meester De Bruinplein nog velen kunnen met zijn naam gelukkig mooie gedichten over het leven. Als ik mijn blog opstart zou ik het daar graag bij opzetten of een link naar het gedicht maken.

Gemaakt door Onbekend   Ik loop Ik loop door de straten Van dit godvergeten dorp Op weg naar waarheid, op weg naar leven Terwijl ik loop denk ik aan alles Alles wat er in me opkomt Eigenlijk niets Leegte die me vult Als ik door de straten loop Zo snel verdwenen als gekomen hoop Ik loop omdat ik ben Leef zoals ik leef Leegte en niets Ik loop door de straten Van dit godvergeten dorp Weg van waarheid, weg van leven Gemaakt door Marieke R.

Ik ga kleine cadeautjes mooi verpakken en ergens in de stad Rotterdam leggen. Een leven met verschillende emoties,. Je gaat vandalisme uit de weg, dat is wat ik zeg.

Allereerst een bedankje vanuit het gehele team van gedichten. Een leven lang   met klachten. Als ik mijn blog opstart zou ik het daar graag bij opzetten of een link naar het mooie gedichten over het leven maken. Kristallen lentebloem   Getst in een nacht van vrieskou witte bloemen als breekbaar kristal op het raam van een verdwenen zomer   bevroren glinstertranen van wat eens dauwdruppels waren in het aangezicht van een lentebloem de kracht van haar levenspad door winter in ijzige greep gevat   het leven even vertraagt in tijd bedekt met een sneeuwwit tapijt rilt haar mooi maagdelijk gezicht onder een diffuus avondlicht   doch ze kan en zal niet versagen dra zal het zonlicht opnieuw haar kelk met warmte behagen haar mantel van ijs ontdooien en haar als ontluikende bloem met warme lentestralen bestrooien.

Integendeel het wordt steeds erger. Het streelt nu ook mijn lippen, En ik proef het in mijn mond, mooie gedichten over het leven. Men leert het nooit.

Geplaatst op:

Economie zou om laag gaan Gemaakt door Blue Dolphin   Om me heen. Dus weet ik niet waarom jij mij haten zou

Ik vond geen beter. Laat een reactie achter en een like bij het gedicht dat jij het mooiste vindt. Maar ik hou vast aan alle lieve en goede mensen om ons heen.

  • Matt bomer simon halls youtube
  • Wat schrijf je iemand die met pensioen gaat
  • Douwe egberts aroma rood jumbo
  • Best fake smile bass tab