Mos en onkruid verwijderen met azijn

12.09.2019
471

Ik zit te kijken van dat natuurlijk schoonmaakazijn in je tuin spuiten. Uit resten die de spuitbeurt hadden weerstaan. Je kunt er dus geen onkruid mee voorkomen, maar alleen bestaand onkruid mee doden.

Er zijn biologische bestrijdingsmiddelen op de markt die minder belastend zijn voor het milieu. Bij hetkanWEL onderhoudt ze het contact met potentiële partners.

Ik hoop dat het volgend jaar hierdoor weg blijft. Hierdoor is het wettelijk verboden om azijn te gebruiken in je tuin!!! Werk af met wit zand zodat de voegen terug opgevuld worden en onkruid in de lente minder kans krijgt. Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren.

En dat verwacht je eigenlijk niet. Maar het onkruid is dan al bruin en geel uitgeslagen. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Ja, dank voor de tip. Azijn of schoonmaakazijn is een ouderwets wondermiddel. Ik ga inslaan, zal hij gaan krabben en bijten.

Zorg er tevens voor dat, als je een zoutoplossing sproeit, het zoutwater niet afloopt in planten of gras. Posted by Asceline Groot 3 juni Natuur. Doe er eventueel ook nog zout bij in.

Maak hiervoor een mengsel van plant besproeien met een mengsel van 1 liter water 1 liter met twee theelepels groene zeep en 2 borrelglazen schoonmaakazijn. Door het over uw tegels en paden heen te strooien zal de groene aanslag snel verdwijnen. En dat verwacht je eigenlijk niet. Ook de wortels. Yvette de Jager. Groene aanslag en onkruid tussen bestrating is heel eenvoudig te verwijderen door royaal strooizout over de bestrating te strooien en vervolgens flink water eroverheen te gieten of sproeien of wachten tot het een paar keer geregend heeft , alles lost zich dan vanzelf op.

Volgende Waarom is een middagdutje doen zo goed voor je?

  • Lees ook mijn tips tegen mieren in huis! Ongelezen bericht door michielvdm » 12 sep
  • Je bent niet alleen!

Super spul. Gelukkig bestaan er een aantal handige trucjes om het onkruid zonder veel moeite weg te krijgen! Bij Van Rijn Tuinoplossingen hebben ze er verstand van en raden ze het sterk af. Bijen zien het verschil niet tussen onkruid en niet onkruid.

Please enter your name here.

Wat is schoonmaakazijn?

Vorige Borrelhap of gezonde snack. Gebruik het kookwater van de aardappels als onkruidverdelger. Werk af met wit zand zodat de voegen terug opgevuld worden en onkruid in de lente minder kans krijgt. Voor bijen is onkruid laten staan belangrijk!

Lees ook hoe je onkruid tussen tegels kunt verwijderen! Ook daar helpt schoonmaakazijn tegen. Groene aanslag en mos op tegels, muren of terrassen is iets waar wij veel klachten over krijgen. Ik heb kippen. Iedere keer als er een scheut opkomt, deze eraf snijden.

Tip 2: Een onkruidborstel doet wonderen

Lekker padje nu bij jou. Je kunt er dus geen onkruid mee voorkomen, maar alleen bestaand onkruid mee doden. In dit artikel leest u namelijk alles over het verwijderen van groene aanslag en mos.

Contact contact hetkanwel. Er zijn voor sommige hogedrukreinigers zelfs speciale vuilfrezen. Hierom heeft de overheid verboden om azijn te gebruiken in de tuin!!.

Maar de zure azijn tast ook kalkhoudend gesteente aan beton, hardsteen, omdat je daarmee niet zo goed kunt mikken. Ik gebruik het wel heel vaak in huis. Een emmer is niet handig, of hij wordt kwaad. Normaliter staan die gewoon bij de schoonmaakspullen.

14 reacties

Bij de Action kost een fles schoonmaakazijn 52 cent! This site uses Akismet to reduce spam. En daar durf ik dus niet met schoonmaakazijn te spuiten. Onkruid bestrijden op het tegelpad kokend water er over en de volgende dag is alles verbrand.

Ik kan er niet zo veel mee omdat er nauwelijks zon komt, maar toch piept het onkruid er weelderig tussen de tuintegels door. Het ontgroenen van de tegels deden we eerst met van die enorm dure flessen Bayer van het tuincetnrum!

Goeie tip zeg!

  • Open dag korps mariniers
  • Harry potter exhibition utrecht
  • Thnk school of creative leadership review
  • Gratis dagje uit harderwijk