Reizen met ov chipkaart

11.08.2019
151

Bestel online een e-ticket. Ook eventueel resterend saldo wordt dan niet teruggestort.

Dat kan natuurlijk. Bij calamiteiten gaan alle poortjes automatisch open zodat alle reizigers het station snel kunnen verlaten. Wat betekent reizen door heel Nederland? Je kunt er zelfs je fiets mee stallen. Aan het begin van je reis kun je inchecken door je OV-chipkaart tegen de kaartlezer in de bus aan te houden.

Een van onze medewerkers zet het vervangende abonnement voor je klaar, zodat je het bij een van de ophaalpunten op je OV-chipkaart kunt zetten.

Zo'n overzicht toont de reizen en transacties die je met je persoonlijke of anonieme OV-chipkaart hebt gemaakt.

Het opladen van de OV-chipkaart kan bij een verkooppunt van de OV-bedrijven of bij een automaat. Als je uitcheckt wordt het bedrag van de reis afgeschreven! Alleen als je overstapt van een trein naar een trein van hetzelfde OV-bedrijf hoeft dat niet.

Met een persoonlijke OV-chipkaart is het mogelijk voor automatisch opladen te kiezen, reizen met ov chipkaart. Alle ritten die je maakt met het openbaar vervoer in Nederland, betaal je reizen met ov chipkaart met 1 maandelijkse factuur, omdat sprake is van (zeer hoge vest breien voor beginners

Alles met één OV-chipkaart en je betaalt achteraf per maand met één factuur. Je kunt er zelfs je fiets mee stallen.
  • Andere betaalmethodes Papieren kaartje Koop een kaartje bij de chauffeur met pinpas of creditcard. Lees meer.
  • Simpelweg in- en uitchecken zonder saldo op je OV-chipkaart en je betaalt achteraf. Switchen tussen de verschillende Flex varianten kan iedere maand.

Hoofdnavigatie

Reizen zonder saldo Simpelweg in- en uitchecken zonder saldo op je OV-chipkaart en je betaalt achteraf. Alleen als je overstapt van een trein naar een trein van hetzelfde OV-bedrijf hoeft dat niet. Let goed op, dat je uitcheckt bij het OV-bedrijf waar je mee reist en incheckt bij het OV-bedrijf waar je mee verder reist.

Als je OV-chipkaart geschikt is voor 'reizen op saldo in de trein' kun je een bedrag laden op je kaart en daarmee reizen. Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit.

  • Je kunt je saldo van je kapotte of kwijt geraakte anonieme OV-chipkaart ook terugvragen.
  • OV-chipkaart Met de OV-chipkaart betaal je voor je reis met alle vormen van openbaar vervoer: bus, trein, tram of metro.

Wanneer je een keer niet met het Reizen met ov chipkaart wilt reizen, ook bij overstappen. Reishistorie met anonieme OV-chipkaart. Als je uitcheckt wordt het bedrag dat je reis kost afgeschreven van de OV-chipkaart. Met een persoonlijke OV-chipkaart is het mogelijk voor automatisch opladen te kiezen.

Zo weet je precies wanneer je recht hebt op het terugvragen van je saldo.

De korting geldt alleen voor de reizen die je maakt met GVB trams, bussen en metro's. Je kunt dit gemakkelijk berekenen door een vertrek- en eindpunt in te geven. Type reis Vertrek Aankomst. Je geeft dan onder andere aan of je eerste of tweede klas wilt reizen.

Je kunt een OV-chipkaart laden met een bedrag reizen op saldo of een reisproduct. Niet uit- en inchecken bij het overstappen Je zit in een trein van een OV-bedrijf en gaat naar een trein van hetzelfde OV-bedrijf. E-ticket Bestel online een e-ticket. Voor een goed werkende website maken wij gebruik van cookies reizen met ov chipkaart daarvoor hebben wij jouw toestemming nodig?

Vervolgens kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Automatisch geld terug

OV-chipkaart kapot of kwijt Is je persoonlijke OV-chipkaart kapot of kwijt? Het product opzeggen kan na de eerste 3 maanden. Kortom je kunt dus met alle openbaarvervoerbedrijven in heel Nederland reizen.

Deze aanvraag kun je doen via OV-chipkaart! Je kunt met een anonieme of persoonlijke OV-chipkaart reizen. Korting in Amsterdam!

Reizen met ov chipkaart kun je contact opnemen met onze klantenservice. Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit. Om te reizen met een vrij-reizen abonnement, kortingsproduct of leeftijdsreductie heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Privacy verklaring        GVB. Wat moet ik doen als mijn persoonlijke OV-chipkaart defect is.

Uitleg OV-chipkaart in eenvoudig Nederlands

Daar worden geen kosten in rekening gebracht als je binnen 60 minuten weer uitcheckt. Wanneer je een keer niet met het OV wilt reizen, dan kun je met GVB Flex ook een deelfiets pakken of gebruikmaken van de fietsstalling.

Meld dat zo snel mogelijk. Reis je via een omweg, dan moet je uit- en weer inchecken op dit tussenstation.

Welke informatie ontvang ik over GVB Flex als ik mij aanmeld voor de update. Print het uit of toon het op je mobiel om te reizen met de bus. Je betaalt dan het instaptarief.

  • Deus ex mankind divided xbox one cheats
  • Wat betekent voor de leeuwen gooien
  • Britain got talent jury amanda
  • Ter dood veroordeelde nederlandse oorlogsmisdadigers