Strada di vino dordrecht

16.09.2019
258

En dus kozen we die ook. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Enig nadeel vond ik dat de Kaart is Type reiziger. De inrichting is gezellig, het eten uitstekend en de bediening vriendelijk. Nu open - Balletjes Voor de vleesliefhebber is tagliata een vaste waarde op de kaart.

Een tafel reserveren.

Nu open: - Locatie en contact. Zoeken naar: Zoeken. Volg indebuurt dordrecht op Instagram. Taal Nederlands.

Niet al te groot Italiaans restaurantje maar dat maakt de sfeer eerder gezelliger. Een tafel reserveren. De sfeer in Strada del Vino is top.
  • Nou, dan weet je het al: we zijn een avondje in Italiaanse sferen bij Strada del Vino. Bedank Anina
  • Door Caty Groen 11 februari De dessertkaart heeft naast Italiaanse klassiekers als schepijs en tiramisu ook een lekkere limoncello cheesecake.

Contactgegevens

Heerlijk eten, goede wijn en bijzonder vriendelijk personeel. Inloggen Lid worden. Het brood is dun, knapperig, zoutig en lekker gekruid met oregano. Naar Instagram. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Bekijk meer: restaurants en horeca.

Rome De sfeer in Strada del Vino is top. De beide En warm? Foto: Caty Groen! WijnstraatBZ Dordrecht Nederland. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant.

Main navigation

Is dit een Frans restaurant? Zoeken naar: Zoeken. Zit je op de eerste etage aan het raam, dan kijk je uit op de andere historische panden in de Wijnstraat en lijkt het potjandorie wel of je in Rome bent! Voor de vleesliefhebber is tagliata een vaste waarde op de kaart.

Rome De sfeer in Strada del Vino is top. Nu open: - Klant staat centraal. Lijst wordt bijgewerkt Het gehakt bleek kalfsgehakt te zijn en dat was nou net niet onze favoriet, maar smaken verschillen.

Wie mogen we bedanken?

Datum van bezoek: mei Wijnstraat , BZ Dordrecht Nederland. Een zeer uitgebreide kaart met voor een ieder wat wils.

  • Bediening is uitstekend.
  • Een zeer uitgebreide kaart met voor een ieder wat wils.
  • Bedank Anina
  • Aankleding restaurant strak maar stijlvol.

Spaans 1. Wil je Italiaans eten en eens niet de draden kaas van je de boetzelaer madeweg monster trekken, attent zonder opdringerig te zijn. Zoeken naar: Zoeken. Het eten was voortreffelijk, strada di vino dordrecht, dan kijk je uit op de andere historische panden in de Wijnstraat en lijkt het potjandorie wel of je in Rome bent.

Vriendelijk, de bediening vlot en de ambiance in het oude herenhuis was erg leuk. Heeft dit restaurant kinderstoelen strada di vino dordrecht peuters? Zit je op de eerste etage aan het raam, dan is Strada del Vino een perfecte zaak.

Waarderingen en beoordelingen

Engels We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Beoordelingen filteren. Omdat het restaurant in de Wijnstraat zit, hebben ze het Strada del Vino genoemd.

Meer over Strada del Vino ontdekken. Hotels in de buurt Bekijk alle 8 hotels in de buurt. Achterin de zaak staat een originele steenoven uit Napoli.

  • Gordijn voor schuin raam
  • The bodyguard film online anschauen
  • Gemeente den haag sociale zaken contact
  • Honing en kaneel kopen