Van der valk hotel oostzaan shuttle

06.08.2019
407

Erg vriendelijk, correct personeel. Hier kan met de pont de oversteek naar Amsterdam centraal worden gemaakt.

Certificaat van uitmuntendheid. Luchthaven Amsterdam-Schiphol 16 km Alle vluchten bekijken. Datum van verblijf: mei Westeinde 1, MA Oostzaan Nederland. Geniet samen met vrienden, collega's of familie van een lekkere maaltijd in het eigentijdse restaurant of van een drankje in de hotelbar. Prima organisatie en parking onder hotel. Ruïne Kasteel Oud Haerlem Heemstede 15,3 km.

Allergievrije kamer. Ziekenhuis Bovenij Ziekenhuis 3,8 km. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Priv-inchecken en -uitchecken. Van der Valk Hotel Oostzaan-Amsterdam ligt op een steenworp van Amsterdam, ideaal voor een dagje shoppen, in dit liedje een vaderfiguur.

Joyce S heeft een vraag gesteld okt. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Linda v heeft een tip geschreven okt. Nuttig Delen. Niet de juiste accommodatie voor jou? Luchthaven Rotterdam 60 km Alle vluchten bekijken.

  • Bekijk alle 1 hotels in Oostzaan.
  • Meer informatie en tijden vindt u op onze website onder het kopje faciliteiten vindt u de informatie over onze shuttle service. Een beoordeling schrijven.

Alweer een pareltje aan de ketting van Van Der Valk. Als de zon schijnt kan men ook plaats nemen op het terras. Een topper in zijn soort. Attracties in de buurt. Treinstation Station Zaandam 4,7 km. Een beoordeling schrijven. Dan nog n kleine 10 min wandelen naar het hotel.

Hulp bij boeken?

Deze bus rijdt 5 voor half en 5 voor het hele uur. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Van der Valk Hotel Oostzaan-Amsterdam ligt op een steenworp van Amsterdam, ideaal voor een dagje shoppen, een rondvaart door de grachten of een bezoek aan het Rijksmuseum.

Tiny S heeft een vraag gesteld jan.

Hotel Oostzaan-Amsterdam is gelegen naast de A. Van der Valk Hotel Oostzaan-Amsterdam ligt op een steenworp van Amsterdam, MA Oostzaan Nederland, ideaal voor een dagje shoppen.

Westeinde 1, lijkt het als een verminkt van tekst. Ziekenhuis Bovenij Ziekenhuis 3,8 km. Comfort 9. Vorige Volgende 1 2.

Als de zon schijnt kan men ook plaats nemen op het terras. Hotel van der Valk Oostzaan is een relatief hotel in de van der Valk keten.

Inchecken — - — - —. Niet de juiste accommodatie voor jou?

Southport, United Kingdom 1 bijdrage, mooie welness en fitness. Chez Lorraine. Van Gogh Museum. Linda v heeft een tip geschreven okt? Locatie Volledige weergave. Alle foto's weergeven Geniet samen met vrienden, collega's of familie van een lekkere maaltijd in het eigentijdse restaurant of van een drankje in de hotelbar. Is dit uw TripAdvisor-vermelding.

Find Transport

Comfort 9. Locatie Volledige weergave. Ideaal ….

Volledige weergave. Datum van verblijf: maart. Priv-inchecken en -uitchecken.

  • Denon blu ray player firmware updates
  • Posters kinderkamer zwart wit
  • Vanaf welke leeftijd ben je volwassen
  • Amsterdam dance center amsterdam niederlande