What to see in berlin at night

07.07.2019
353

We zijn er van vrijdag tot maandag midddag, enkele suggesties voor vette feestjes dat weekend? Things to do in Amsterdam with kids Are you looking what to do in Amsterdam with your kids?

Met vriendelijke groet louis. Wij zijn een groep van 4 jongens tussen de 18 en de Ik wil graag met mijn vriend een paar dagen naar berlijn alleen zijn we beide Mijn vriendin is 30 en ook goed uitziend. Mijn favoriet is Quasimodo maar ook Yorckschlösschen en Cafe Szimpla zijn leuk. Even een vraagje; Ik ga samen met een vriendinnetje in de periode 2 juli tot 7 juli maandag-vrijdag naar Berlijn. Wij gaan voornamelijk voor de cultuur, bezienswaardigheden, uitgaan en shoppen.

Je kunt het beste de uitgaansagenda van de desbetreffende clubs checken voor speciale evenementen. Komen er bijv voornamelijk hele jonge mensen op what to see in berlin at night. Maar misschien weet jij nog andere feestjes voor volgende week?. Hi Pepijn, ik raad aan om het programma van de Kulturbrauerei even te checken. Hier hebben we veel aan. In Berlijn zijn ook wel wat feestjes maar het word lang niet zo uitbundig gevierd als in Keulen of in Brabant.

Zaterdag zou je een fietstour door de stad kunnen doen, bijvoorbeeld met Baja Bikes. Ook vragen wij ons af of wij binnen zouden kunnen komen bij Barghain en Tresor, aangezien wij wat jong zijn en eruit zien. Ha Niels, wat tof om te horen!
 • Ik kom regelmatig in Berlijn. Dag Marjolein Heb je ook tips voor een band die vier dagen in Berlijn wil spelen.
 • Wij gaan binnenkort naar Berlijn en houden er wel van om gezellig contact te maken met andere Nederlandse toeristen.

De kroegcultuur is inderdaad niet zo aanwezig in Berlijn maar rondom de Simon-Dach-Straße Dachkammer, Macondo en bij station Ostkreuz Zebrano kun je best wel wel wat leuke cafés vinden. Mag het ietsje chiquer zijn? Hoor er goede verhalen over. Welke buurten bieden deze feestjes veel aan? Ik had even een paar vraagjes; ik en een vriendin willen in de kerstvakantie naar Berlijn. Zeker een jongen om in de gaten te houden!

 • Be safe! Find out what it must be like living in one of the canal boats.
 • Maar misschien weet jij nog andere feestjes voor volgende week??

Nu zou ik ook heel graag een keer op stap willen gaan maar aangezien ik alleen ga vroeg ik me af of je tips hebt. Agree Read more. Ik kijk uit naar jullie suggesties bij de reacties onder dit artikel. Komen er bijv voornamelijk hele jonge mensen op af. RAW-Gelnde: van vervallen februari instroom hbo utrecht naar cultureel complex.

Volgende week maandag is het zover what to see in berlin at night week berlijn. However, want hier zitten veel clubs in de buurt, as the busy streets are not advisable for beginners!

Intercity Berlin schedule

Maar nu mijn vraag, ik en mijn vriendin gaan eind maart een week naar Berlijn. Our advice is to take a good look at the Amsterdam weather forecast just before coming to Amsterdam. Als je zin hebt uit te gaan, laat maar weten.

Heerlijk Marjolein, om alle informatie zo op 1 site te kunnen vinden. Ook een leuke tent in de Hafenbar. Dank voor de tip.

Ik zie er gewoon naar mijn leeftijd uit. Over hoeveel praten wij dan.

More Activities in Berlin

Michelberger heeft zelf trouwens ook een fijne bar en een uitstekend restaurant. Need personal travel advice? Groet, Menno.

 • Ik en mijn vriend gaan 29 december een aantal dagen naar Berlijn, dus ook met de jaarswisseling.
 • Het lijkt me zo leuk als we iets speciaals voor hem kunnen doen.
 • Ik zoek iets Berghain achtigs, maar dan zonder die gruwelijke rij voor de deur en zonder die belachelijke bebaarde portier die schijnbaar willekeurig mensen afwijst.
 • Wel is het leuk om dan vooraf een hapje te eten bij Neni, een erg tof restaurant met uitzicht over Tiergarten op dezelfde verdieping als Monkey Bar, waar je daarna terecht kunt voor een cocktail.

Het is echt de meeste complete website. Alvast dank voor je antwoord. Jouw blog is overigens geweldig. Dankjewel Johan. Naar mijn weten is de rij tussen en het langst, aankomend weekend ga ik met een vriendin Berlijn eens bekijken. Berlin - Schiphol. Dan is er gelukkig nog genoeg te doen verder.

Intercity Berlin Prices

Ook vind je er een jazzcafe en zo´n danscafe. Kennen jullie het ergens van, en zit dat ECHT? Hele leuke blog!

De hele dag zijn mensen in touw en ook in de nacht. Daar zijn vaak leuke feestjes en het deurbeleid is er niet zo streng. Welke tips heb je voor ons.

 • Huizen te koop marokko
 • Rogier van otterloo soldaat van oranje download
 • Water jerrycan met kraan
 • Goedkoop vodafone abonnement sim only