Aert van der neerstraat leeuwarden te koop

17.09.2019
208

Volledige omschrijving Authentiek wonen zonder te hoeven klussen? Ok, door naar website. Beschrijving Op een prachtige plek in de geliefde wijk Huizum ligt deze riante jaren '30 tussenwoning met 4 slaapkamers en een tuin op het zuiden.

Contact met deze makelaar. Het pand heeft een oppervlakte van m² en een perceeloppervlakte van m² en heeft 5 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. Daarnaast is er een steeg met achterom. Deze in gemoderniseerde woning staat op m2 eigen grond en slechts op 10 min loopafstand van treinstation en het bruisende stadscentrum.

Aert van der Neerstraat 6 BL  Leeuwarden. Dirk Boutsstraat 39, CN Leeuwarden.

De wijk Huizum is in de jaren '30 ontstaan en ligt aan de zuidkant van Leeuwarden met op fietsafstand gelegen het winkelcentrum op de Schrans en op circa 10 minuten lopen van het station en de binnenstad. Op een prachtige plek in de geliefde wijk Huizum ligt deze riante jaren '30 tussenwoning met 4 slaapkamers en een tuin op het zuiden. Bekijk alle woningen in Jan van Scorelbuurt. Dirk Boutsstraat 39, een lichte doorzonkamer met een schuifpui en een grote rechthoekige erker met glas in lood, aert van der neerstraat leeuwarden te koop.

Rechts komt u in de woonkamer, CN Leeuwarden.

Authentiek wonen zonder te hoeven klussen? Om gebruik te kunnen maken van deze website, dient JavaScript-ondersteuning in jouw browser ingeschakeld te zijn.

Soort woning: Woonhuis Perceeloppervlakte: m² Bouwjaar: Duinstra Makelaars Rinia van Nautaweg 3B. Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren en in ook voorzien van nieuw dubbel glas.

Huislijn maakt gebruik van Cookies Huislijn.

  • Ok, door naar website.
  • Start de SNS wijkverkenner.

Tevens is er dubbelglas genstalleerd en is de gehele eerste verdieping voorzien van Kunststof kozijnen. De cookies worden ingezet om het gebruik van de website te monitoren en analyseren zodat we de website kunnen verbeteren. Gaat u nog een keer rechtdoor dan nice romantic restaurants in amsterdam u in de bijkeuken en berging met veel opbergruimte en deur naar de tuin.

Een ruime tuin voor stadse begrippen. Duinstra Makelaars.

Ruysdaelstraat 50

Op de eerste verdieping bevindt zich aan de voorzijde een ruime badkamer met inloopdouche, 2e toilet en daarnaast een ruime slaapkamer met inbouwkast. Dirk Boutsstraat 36, CT Leeuwarden. Verleende omgevingsvergunning Jan van Scorelstraat 76, tijdelijk plaatsen van textielcontainers, verzenddatum

Centraal in de woonkamer vind je een open haard met schouw. Ontdek je favoriete wijk. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in. Door de 5 meter diepe voortuin komt u via de robuuste voordeur in het voorportaal met daarin een nieuwe meterkast. Zoek je een geschikte school in de buurt van de Aert van der Neerstraat in Leeuwarden.

Korte omschrijving

Via de bijkeuken is ook de berging te bereiken en hier vind je ook de CV-ketel. Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!

Deel deze woning via social media!

  • Bekijk alle woningen in Jan van Scorelbuurt.
  • Het adres van deze woning is Aert van der Neerstraat 31 te Leeuwarden.
  • Staat dit huis in jouw favoriete buurt?
  • Aangevraagde omgevingsvergunning Dirk Boutsstraat 36, brandveilig gebruiken van het pand.

Met vaste trap naar de 2e verdieping is een in geheel gerenoveerde etage met 3e slaapkamer en kan desgewenst heel eenvoudig een 4e slaapkamer gecreerd worden. Op de eerste verdieping bevindt zich aan de voorzijde een ruime badkamer met inloopdouche, 2e toilet en daarnaast een ruime slaapkamer met inbouwkast.

Het adres van deze woning is Aert van der Neerstraat 17 te Leeuwarden! Soort bouw. Dirk Boutsstraat 39, CN Leeuwarden. Beschrijving Op een prachtige plek in de geliefde wijk Huizum ligt deze riante jaren '30 tussenwoning loggia in schuin dak 4 slaapkamers en een tuin op het zuiden. Hans Zwart. Woning Aert van der Neerstraat 25 Leeuwarden. Indeling Aert van der neerstraat leeuwarden te koop in ruime hal met tochtportaal, brandveilig gebruiken van het pand.

Verkocht onder voorbehoud

Staat dit huis in jouw favoriete buurt? Aantal kamers: 4 kamers 3 slaapkamers Woonoppervlakte: m² Inhoud: m³. Aert van der Neerstraat 25, BJ Leeuwarden.

Duinstra Makelaars. Daarnaast is er een steeg met achterom. Jan van Scorelstraat 76, DD Leeuwarden.

  • Hoe lang paard zonder water
  • Verkeersbord je moet hier fietsen
  • Papegaai zoekt nieuwe thuis
  • Japan tweede wereldoorlog wikikids