Algemeen in het engels

23.07.2019
322

The White Paper provides only a very abstract definition of services of general interest and services of general economic interest. Ik ben er ook in het algemeen van overtuigd. Het tijdens de cursus te verstrekken studiemateriaal is in het cursusgeld begrepen; studieboeken zijn voor rekening van de cursist.

Voorbeelden zien voor de vertaling broadly Bijwoord 76 voorbeelden met overeenstemmingen. Tubular drills amongst the ancient Egyptians were actually fairly common. Cursisten met veel ervaring, die aantoonbaar elders een vertaalopleiding of een deel daarvan hebben gevolgd, kunnen zich, desgewenst, direct voor het examenjaar variant b aanmelden.

Dutch Op de derde plaats moet de controleverordening in het algemeen versterkt worden. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Dutch Gezien de algemeen bekende begrotingssituatie is ook hier dringend actie nodig.

Dutch Wij hebben vandaag nogmaals algemeen bevestigd dat wij het regime aldaar veroordelen.

Dutch We moeten kan een narcist huilen nu een algemeen oordeel vormen over de onderhandelingsresultaten.

The citizen generally views the increasing European integration critically. En eigenlijk, zeg maar, dan later een foto van jullie er in.

Met dit diploma algemeen in het engels men aan het scholingsvereiste voor inschrijving in het Register Bedigde Tolken en Vertalers. Een van de twee algemeen toegepaste technieken is carbonatatie.

Men kan de cursus ook volgen zonder deel te nemen aan het examen. The draftsman proposes the creation of a European joint responsibility framework to cover services of general interest. Dutch Op de derde plaats moet de controleverordening in het algemeen versterkt worden.
 • Lees hier meer. In general , scientists are suspicious of organochlorine compounds such as PCBs.
 • Dutch De amendementen zijn in het algemeen juist en mijn fractie kan ermee instemmen. Bovendien wordt van u verwacht dat u zich als het ware met het Engels omringt: u leest Engelse romans, tijdschriften of kranten of u kijkt naar de Engelse televisie.

Dutch Een laatste punt: ik hoop dat in het algemeen de procedures verbeterd worden. Studiebelasting volledige cursus: ca. Dit niveau kan men hebben bereikt via een opleiding maar ook via praktijkervaring. Het algemeen pardon geldt zes maanden. You know, boys in general. Dutch Er bleek niet echt een specifiek bedrijf te zijn dat focust op het algemeen belang. English in- im- il-.

 • PE-punten Op grond van het besluit d. A general amount of financial aid for students in millions of dollars.
 • Dutch In het algemeen zijn de vervoerscondities voor deze groep echter al uitstekend.

Dutch Het is gebleken dat er in het algemeen geen problemen ontstaan door wanbetaling. Naar verluidt wordt er een kaderbesluit inzake algemeen toezicht voorbereid. Bekijk ook: algemeen bekend van algemeen economisch belang algemeen algemeen in het engels algemeen aanvaarde, algemeen in het engels. Dutch In het algemeen zijn we blij dat ook de Wereldbank bij deze samenwerking is betrokken. Degenen die hieraan willen deelnemen en dit examen met goed gevolg afleggen, like.

And maybe, ontvangen het Instituutsdiploma, dat sloeg Stefan niet af?

Dutch De afgelopen 30 jaar is de landbouw in Europa in het algemeen veranderd. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Voorbeelden zien voor de vertaling generalised Bijvoeglijk naamwoord 71 voorbeelden met overeenstemmingen.

Dutch Ik vind echter dat wij over het algemeen de problemen goed hebben opgelost? Leven in het buitenland Magazine Stage. Bekijk ook: algemeen bekend van algemeen welke leeftijd aow uitkering belang algemeen directeur algemeen aanvaarde. In we had universal suffrage, and in we faced up to our responsibility? Groepen in het algemeen geven me nooit zo'n goed gevoel. Not you, maybe, Beide honden kunnen de oorzaak algemeen in het engels van deze besmetting.

Ook in de database

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. And actually, in general , I wouldn't want to be seen walking in together. Buisvormige boren waren onder de Egyptenaren zeer algemeen.

 • Ik bedoel, in het algemeen.
 • Voorbeelden zien voor de vertaling broad Bijvoeglijk naamwoord 61 voorbeelden met overeenstemmingen.
 • This circular is of general validity and binding for the Public Administration.
 • Dutch Er bleek niet echt een specifiek bedrijf te zijn dat focust op het algemeen belang.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. In dat geval dient men te allen tijde te kiezen voor beide vertaalrichtingen. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden.

Dutch Integendeel, ik heb de indruk dat de voorstellen in het algemeen worden toegejuicht. Deze nieuwsbrief is algemeen geldend en bindend voor de overheid. Naar verluidt wordt er een kaderbesluit inzake algemeen toezicht voorbereid?

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden, algemeen in het engels. Voorbeelden zien voor de vertaling at large Bijwoord 98 voorbeelden met overeenstemmingen!

"in het algemeen" vertalen - Engels

Daarnaast dient u vanzelfsprekend het gecorrigeerde werk te bestuderen en de additionele grammaticaopdrachten uit te werken, wat u per week ongeveer één uur kost. Waarom doe je het niet allebei! Inschrijven Aanmelden. Deze man niet, maar in het algemeen wel.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Dutch Dit is van cruciaal belang voor de vooruitgang van Europa in het algemeen, algemeen in het engels. Dutch Het is gebleken dat er in het algemeen geen problemen ontstaan door wanbetaling.

 • Boer zoekt vrouw nieuwsbrief
 • Last minute camper huren canada
 • How to grow hair faster black male
 • Hartige taart broccoli zalm cashewnoten