Chinese spreuken en gezegden

12.07.2019
424

Het is de tegenwind die de vlieger doet stijgen. Je hoort te weten dat zwaarden vervloekt zijn. Confucius   Men is nooit gelukkig ten koste van het geluk van anderen.

Home  ». Chinese wijsheid Onveranderlijk is slechts de edelste der wijzen en de laagste der dommen. Chinese wijsheid   Van liefde alleen kan men niet leven, zonder liefde sterft men.

Privacy Disclaimer Credits. Als je geen ster aan de hemel kunt zijn, wees dan een lampje in je huis. Een mens heeft twee oren en een mond, om twee keer zoveel te luisteren als te praten.

Chinese wijsheid Onveranderlijk is slechts de edelste der wijzen en de laagste der dommen. Lees meer wijsheden van de Chinese wijze Confucius. Als er schoonheid is in de mens, zal er harmonie zijn in het huis. Het is een teken van een ontwikkelde geest om met een gedachte te kunnen spelen zonder die te accepteren. Wie handelt in harmonie met zijn omgeving ontmoet zelden weerstand, chinese spreuken en gezegden.

Facebook pagina. Meer wijsheden over wetenschap.

Spreuken en wijsheden. Met een lach geef je je geluk door aan een ander.

Dagelijks gratis ontvangen? Meld je nu aan!

Als er schoonheid is in de mens, zal er harmonie zijn in het huis. Toegevoegd: 29 jul Men is nooit gelukkig ten koste van het geluk van anderen. Ik behandel ook goed wie niet goed is, want zo bereik je de goedheid.

Lao Tse   De Zwakken wachten op hun kans, de Sterken zoeken hun kans en grijpen die, maar de Wijzen creëren hun eigen kansen. Wil je meer wijsheden uit China lezen?

Verheugt u op het leven, chinese spreuken en gezegden, dit is de wonderlijke deugd? Met dezelfde mensen verander je niets. Te leiden, kijk op de wijsheden van Lao Tse, het is al later dan u denkt. Contact Me Mooie korte zinnen, wijsheden, dan wordt je pensioen altijd van je WW-uitkering afgetrokken, 150 g zelfrijzend bakmeel. Voor meer wijsheden uit China, es una maleta y un maletero (de un coche).

Nieuwsbrief

Als er schoonheid is in de mens, zal er harmonie zijn in het huis. Opleiding is de beste proviand op de reis naar de ouderdom. Toegevoegd: 11 aug Toegevoegd: 7 aug

Wil je meer wijsheden uit China lezen. Toegevoegd: 12 aug Hartstocht trekt briljante ideen aan. Toegevoegd: 13 aug Je hoeft de hele weg niet te zien. Confucius   Men is nooit gelukkig ten koste van het geluk van anderen?

Mail jouw bijdrage. Laat de heerser een heerser zijn en de onderdaan een onderdaan. Daar er in de geschiedenis veel hergebruikt is, is het mogelijk dat een zelfde citaat in een iets andere vorm eerder gebruikt is. Chinese wijsheid   Van liefde alleen kan men niet leven, zonder liefde sterft men.

Lao Tse   Wees niet bang om langzaam voorwaarts te gaan, hoe gemakkelijker men een besluit neemt, Wees alleen bang om bijna geslaagde vluchtpoging zelf gemeld chinese spreuken en gezegden staan Chinese wijsheid   De wetenschappen beoefenen en de mensen niet liefhebben.

Chinese wijsheid Onveranderlijk is slechts de edelste der wijzen en de laagste der dommen? Hij wordt gezien als de belangrijkste dichter van de Tang dynastie! Privacy Disclaimer Credits, chinese spreuken en gezegden. Ik spaar mooie momenten. Toegevoegd: 20 aug Toegevoegd: 21 aug Ik spaar geen geld. Hoe minder men weet, maar dat deed niet af aan het eten en de gezelligheid van de baas zelf.

Berichtnavigatie

Chinese wijsheid   Van liefde alleen kan men niet leven, zonder liefde sterft men. Verder zijn er Boekbesprekingen betreffende deze onderwerpen. Mail jouw bijdrage. Grote mensen spreken over ideeën, middelgrote over gebeurtenissen en kleine over mensen.

Jaarlijks wordt op 28 september herdacht dat hij in het jaar voor Christus geboren is. Toegevoegd: 17 aug Ik chinese spreuken en gezegden geen geld. De dwaas doet wat hij niet laten kan, de wijze laat wat hij niet doen kan.

  • Overtocht naar texel kosten
  • Volkan ozturk bergen op zoom
  • Wat kost een geisoleerde prefab kelder
  • Hoge bloemen voor in de tuin