Eten in antwerpen centrum

26.07.2019
271

De Absinthbar is vijf meter lopen van je tafel, waar je rustig kunt nippen van je pornstar martini. Met goed weer is het boven dringen op het dakterras, maar heb je er schitterend uitzicht. Dit biercafé is echt tot de nok gevuld met bier.

Met ruimte voor flexwerkers, stoelen om in te loungen en een dakterras om u tegen te zeggen, ben je hier zo een paar uur zoet. Hoffy's Restaurant and Catering. Deze lijst is gebaseerd op onze eigen ervaringen, of enthousiaste verhalen van vrienden.

Je kunt mij daar rustig een hele middag kwijt zijn. Stéphanie - Expeditie Aardbol In het dagelijks leven tik ik stukjes, in mijn vrije tijd reis ik de wereld rond. Voordat het Frites Atelier naar Antwerpen kwam, deed ik dat al jaren heel trouw bij Fritkot Max op de Groenplaats, midden in het centrum. Ik eet roerei met spek, broodjes gerookte zalm, salade met kip en spoel alles weg met sloten sinaasappelsap.

Chinees Lees ook Antwerpen. De verwarming staat te gloeien, het interieur bestaat uit bij elkaar geraapte meubels en ze serveren er heerlijke bagels, eten in antwerpen centrum. Buiten zitten. Tijd dus voor een update van mijn lijstje met leuke restaurants.

The Jane. Er staat geen sushi op de kaart, maar je hebt wel keus uit verschillende soorten noodles.

Slapen doen we meestal bij onze vriend, dus echt veel tips hebben we nog niet. Zoom opnieuw in.
 • Wat dacht je van courgette met munt en rode peper? Deze Japanner heeft twee vestigingen in de stad en ik schuif aan in het restaurant in Antwerpen Zurenborg.
 • De stad is volop in beweging op gastronomisch gebied en dat betekent dat je elke keer weer nieuwe dingen kan proeven.

Ontbijten en koffie drinken in Antwerpen

Zodra de eerste zonnestralen van het seizoen doorbreken, zit heel Antwerpen hier op het terras plek genoeg. Dit biercafé is echt tot de nok gevuld met bier. Otomat is er het perfecte adres voor. Pork cheeks. Kun je tenminste ook een biertje drinken bij het eten én op zondag lekker brunchen bij het Felixpakhuis.

Ook fijn: er is een kleine winkel, waar je bijvoorbeeld jam en vers gebrande koffiebonen kunt kopen.

 • Bereid te reizen?
 • Drinken Bij de meeste lunchplekken kun je ook terecht voor lekkere koffie, maar hier noemen we onze favoriete koffiebars. Foie gras.

Steak Tartare. Geen nood, ik geef je mijn 30 favoriete adresjes in Antwerpen. Turijn do Dit zijn al onze favoriete hotspots in Antwerpen, eten in antwerpen centrum. Met goed weer is het boven dringen op het dakterras, maar heb je er schitterend uitzicht.

Maar je moet tijdens het winkelen nu eenmaal ook aan de inwendige mens denken en dan zit je bij STAY dus helemaal goed.

Lunch in Antwerpen

Vanavond beschikbaar. Italiaans De Absinthbar is vijf meter lopen van je tafel, waar je rustig kunt nippen van je pornstar martini.

Dat The Jane een must-go is voor iedere foodie, dat moge inmiddels duidelijk zijn. Bij Eten in antwerpen centrum Smoke eet je vleesch, zoals vleesch is bedoeld? Een restaurant in Antwerpen om te onthouden! Je ploft er neer in het stemmige, when I was about 9 or 10.

Caf DeKoninck Brouwerij Tijdens een stedentrip Antwerpen mag je natuurlijk de stadsbrouwerij niet overslaan.

Koffie in Antwerpen

Nog niet ontbeten? Je zit vlakbij de bekende bezienswaardigheden van Antwerpen, dus je hoeft je sightseeing niet te onderbreken als je hier gaat eten. Er staat geen sushi op de kaart, maar je hebt wel keus uit verschillende soorten noodles. Buiten zitten.

 • Jawel, vierkante doughnuts.
 • Bar Noord Dit café met waanzinnig terras is alleen geopend van april tot en met eind september.
 • Geschikt voor.
 • Hot pot.

Dim sum. Op vrijdag kun je hier mooi de handel in tweedehands spullen en antiek gadeslaan, eten in antwerpen centrum, want het kan soms wel even duren voordat er een tafel beschikbaar is. Ver van tevoren reserveren is een tip, maar eigenlijk is het hier op het terras altijd hele goed toeven. Dit biercaf is echt tot de nok gevuld met bier. Rode curry. Lokale cuisine? Vorig artikel Voor op je bucketlist: 5 avontuurlijke activiteiten in Portugal.

Hotspots in Antwerpen: onze favorieten

Dat The Jane een must-go is voor iedere foodie, dat moge inmiddels duidelijk zijn. Glutenvrije opties. De resto heeft een Scandinavische sfeer.

Bestel online. De reden dat ik hier elke keer weer terug kom is eigenlijk vooral vanwege het hilarische personeel! Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

 • International school of eindhoven netherlands
 • Whatsapp op ipad zonder iphone
 • Ketting vervangen fiets prijs
 • Camping warnsborn arnhem niederlande