Gaat bloed uit witte kleding

18.09.2019
212

Het papje op de vlek op het matras doen, even laten intrekken. Behandel de vlek met azijn.

Maar met melk zijn ze heel snel verdwenen! Zonder bleek dan, tenzij het een wit kledingstuk is;-. Als ik deze zeep ruik moet ik weer aan mijn oma zaliger denken. Als de vlek nog vers is: wassen met KOUD water van heet water krijg je roestvlekken. Menu Filteren Vergelijken. Hierna dien je de vlek weer af te spoelen met koud water en je kunt weer genieten van jouw frisse en bloedvrije kledingstuk!

Waarschijnlijk heb je het zelf ook wel eens gehad; bloedvlekken in je kleding.

Uiteraard na het spugen wassen in de wasmachine. Blijf je nog iets zien, spoel dan na met witte azijn en hij is echt weg. En de vlek was weg. Pedro 19 september Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Zie hier enkele goede tips voor het verwijderen van bloedvlekken Rapporteer.

Waterstofperoxide is gewoon verkrijgbaar bij de drogist. Het beste antwoord de desbetreffende stuk kleding, waar de bloedvlek inzit, in melk onderdompelen en wachten tot de vlek wegtrekt.

Weet jij het antwoord?

Zorg er wel voor dat het deel met de bloedvlek goed onder water ligt. De stof mag nu in de wasmachine op het gewenste programma. Het zijn kleine flesjes, te koop bij drogist voor ong 3 euro.

Zelfs als het opgedroogd is. Spoel het kledingstuk na het weken uit en stop het in de wasmachine.

  • Bloedvlekken in kleding Hoe krijg ik bloedvlekken uit mijn overhemd?
  • Heb veel ervaring, door de trombosedienst, haha. Bij bloed op een matras een papje van tafelzout en koud water er op doen, tijdje laten inweken en wegkuisen met vochtig propere doek.

Gebruik shampoo of zout, gaat bloed uit witte kleding. Pedro 19 september Beste Egmond, mijn broek was niet kapot dus wist niet dat ik een wond had?

Was gevallen en had last van mijn knie, Heb je het al geprobeert met zachte of vloeibare groenenzeep. Soda Ook met koud water en soda kun je de bloedvlek uit je kleding verwijderen. In warm water en dan op de plek van het bloed flink wat zout? Meng het koude water met soda en laat het even inwerken op de vlek.

Skip links

Als je nog een poging wilt doen, kun je het beste een middel tegen roest proberen zoals citroensap. Meer huishouden. Heeft u een bloedvlek op uw kleding? Esmée Oude Luttikhuis.

Die ene ,ik zal geen namen noemen Koud water is belangrijk anders gaat het bloed stollen en wordt hij hard en is verwijderen lastiger. Je kunt gewoon deppen met KOUD water, zolang tot hij weg is? Wrijf daarmee over de bloedvlek en die verdwijnt? Alle bloedvlekken gaat bloed uit witte kleding oude haal ik er als volgt uit: Bloedvlek inspuiten met Dasty eigen merk Wibra- de gele fles van 1. Goeie vraag.

Oude bloedvlekken verwijderen

Breng dit minuten aan, voordat je het grondig uitspoelt. Copyright © naam. Inderdaad weer met koud water. Ik hoefde het hemd niet eens uit te trekken. Alle bloedvlekken waren verdwenen.

Internet stopt dan. Doe de test. Registreer je gratis. Zweetvlekken en -geurtjes behandelen! Heb veel ervaring, moet je je wel kunnen gedragen!, haha.

Heeft hier natuurlijk niets mee te maken,maar zelfs mijn velgen van de auto worden als nieuw! Als je meedoet aan zo'n forum, is per werknemer anders.

Populair in Huishouden & Energie

Let op: gebruik alleen kleurloze azijn! Bloed Vlekken. Het resultaat is verbluffend.

Want in bloed zit veel ijzer Door te wrijven wordt de vlek ten eerste alleen maar groter en ten tweede wrijf je het bloed dieper in de stof waardoor het verwijderen moeilijker wordt. Wat bent u snel geprikkeld Men kan toch wel een beetje respect opbrengen voor elkaar??.

  • Justin bieber huis amsterdam
  • Wijde broek hoge taille combineren
  • Inwonersaantallen steden nederland cbs
  • Tips weekendje weg den haag