Hoe maak je een vlecht aan de zijkant

09.08.2019
112

Neem dan weer twee dunne strengen en kruis die weer net iets boven de kruisingen van de vorige keer. Het is even oefenen, vooral het begin is erg lastig omdat ik snel geneigd ben om terug te vallen in de basic invlecht.

Twee vlechtjes is vaak makkelijker dan een.

Wallen onder je ogen, oorzaken en tips. Als je niet van losse haartjes houdt kan je de vlecht en losse haartjes aan de achterkant vastbinden in een knotje. Het begin bleek toch iets los te zitten en zo kon ik weer opnieuw beginnen. Hier wat stap voor stap voorbeelden.

Musthaves haarproducten voor vlechten Droogshampoo Met alléén een mooie vlecht ben je er nog niet. Daarna nog een keer en nog een keer en toen was ik best tevreden, tot dochterlief besloot dat het kroontjesdiadeem uit de nieuwe Winter Queencollectie dat voor haar op tafel lag per direct in haar haar moest.

Het lastige is echter dat de haartjes lang genoeg moeten zijn. Toch zijn er veel meer mogelijkheden met vlechten. Ik heb een paar ideetjes: 1. Aanbevolen producten. Bij twee vlechtjes bind ik de helft vast terwijl ik aan de andere kant werk.

Een medium hold is in het geval van een vlecht wel voldoende. John Beerens lanceert revolutionaire haarbeauty lijn van Kendall Jenner Lees meer. De gouden regels om je Balayage mooi te houden [7x tips] Lees meer.
  • Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
  • Het begin bleek toch iets los te zitten en zo kon ik weer opnieuw beginnen. En ook die van haar broertje.

Musthaves haarproducten voor vlechten

Nu snap ik dat wel, het is echt een mooi en subtiel kroontje, maar heel handig was het niet. Bekijk alle resultaten. Trend: espadrilles. De gouden regels om je Balayage mooi te houden [7x tips] Lees meer.

Een vlecht is een prachtig kapsel om even af te wisselen van je dagelijkse look.

Ik gebruik stoffen elastiekjes omdat deze het haar minder beschadigen dan een plastic elastiekje. Natuurlijk moest ik het daarna zelf proberen. John Beerens lanceert revolutionaire haarbeauty lijn van Kendall Jenner Lees meer?

Vlechten kun je het beste maken met lang haar dat op n lengte geknipt is, hoe maak je een vlecht aan de zijkant. Het grootste probleem; loslatende plukjes. Je wilt uiteraard dat jouw mooie creatie de dag doorkomt, want na al die toewijding zou het zonde zijn als je mooie vlecht na twee uur tot het verleden hoort.

1. De vlecht uit vier delen

Maak een paar vlechtjes aan de zijkanten van je hoofd en maak ze aan de achterkant van je hoofd vast. Herhaal tot je haar op is. Je haar vlechten is helemaal de trend. Of die van je kinderen?

Ik ga er binnenkort dus even voor zitten :, hoe maak je een vlecht aan de zijkant. Voor een mooi effect waarbij de losse haartjes van de staart worden gevangen neem je een plukje voorlangs en de ander achterlangs.

Het zijn in principe twee vlechten die bovenop het hoofd als een kroontje samen komen. Start typing to see results or hit ESC to close trends winter ogen zomer herfst. Maak een tweedehands auto te koop eindhoven vlechtjes aan de zijkanten van je hoofd en maak ze aan de achterkant van je hoofd vast. Beauty tips?

6 reacties

Als je eenmaal een vlecht hebt gemaakt, is het belangrijk om het haar te fixeren met wat  haarspray. Nog een makkelijke manier van vlechten met een leuk resultaat. Ga direct door naar de inhoud.

Deel dit artikel:. Deze haarlak verzwaart het haar niet en geeft een natuurlijke hold. Anti-aging Beauty tips. D oplossing voor ongewenste moedervlekken. De vlecht uit vier delen Door een te vlechten met vier delen krijg je een wat bredere en plattere vlecht.

Of die van je kinderen? Eerst het subtiele kroontje, maar later ging toch de voorkeur uit naar de wat bredere met een elastiek.

Cookies op Rubriek?

Gerelateerde berichten

Daarna nog een keer en nog een keer en toen was ik best tevreden, tot dochterlief besloot dat het kroontjesdiadeem uit de nieuwe Winter Queencollectie dat voor haar op tafel lag per direct in haar haar moest. De volgende stappen leggen uit hoe je een ingevlochten kapsel maakt. Welke ingrediënten helpen echt?

Leuk gedaan. Musthaves haarproducten voor vlechten Droogshampoo Met alln een mooie vlecht ben je er nog niet. Niet meegevlochten maar zigzag tussen beide vlechtjes gewoven! En waar er een festival is, zijn er vlechten.

  • Hoeveel inwoners zijn er in new york
  • Vincent van gogh cafe amsterdam
  • Pure gold collagen drink reviews
  • Wandelen met hond omgeving utrecht