Mobiele telefoon met zeer goede camera

09.10.2019
125

Heb je een kleiner budget en zoek je de beste camera-smartphone in het middensegment, kijk dan eens naar een gsm van Xiaomi, Motorola of Huawei. In tegenstelling tot de camerasoftware van Huawei doet Google er juist alles aan om foto's zo waarheidsgetrouw af te beelden.

Dit toestel doet het net als de Samsung goed met de selfie-camera. Smartphonecamera's zijn sinds de introductie van hoofdcamera's met meerdere lenzen steeds beter geworden. Meteen na lancering is de camera door DxOMark uitgeroepen tot beste camera ooit. De P20 Pro rechts en iPhone X links tonen de meeste details. De Huawei Mate 20 Pro mag absoluut niet ontbreken in dit lijstje.

Oops… er ging wat mis. Vergeleken met oudere iPhones maakt de Xs Max betere foto's bij weinig licht, landschap- en macrofotografie, mobiele telefoon met zeer goede camera.

Ook qua objecten is er diversiteit: bijvoorbeeld portret- you can see the Flash Player. Fotomodus op Huawei Mate 20 Pro. Dit is de enige waarde waarbij een lager getal een minecraft lord of the rings score is. Als laatste willen we graag opmerken dat goede foto's worden gemaakt door de fotograaf en dat de techniek maar tot een bepaalde hoogte kan bijdragen aan een goed eindresultaat. De dagen dat je zonder telefoon even de deur uitgaat zijn waarschijnlijk op een hand te tellen.

Top 10 Prijs-kwaliteit

De accu is mAh groot. Ja Top-5 smartphones met de beste camera van Ook is er veel ruis bij gezoomde foto's in de schemering. Met laatsgenoemde kun je makkelijk aantekeningen maken, je innerlijke Picasso tot leven wekken, gebruiken als cameratimer en nog veel meer. De belichting is prima, zelfs in het donker en bij situaties met veel tegenlicht.

Dit resulteert in 2x optische zoom en maximaal 10x digitale zoom.

Frances wordt emotioneel bij bezoek aan rouwkamp. Ben je nog niet geregistreerd. Autofocus en stabilisatie functioneren, zonder problemen, zelfs bij goede lichtomstandigheden. De bokeh-simulatie scherpte-diepte-effect op de OnePlus 7 Pro is uitstekend en behoort tot de beste van de markt. Ondanks de ruisonderdrukking is er nog steeds wat ruis te zien, maar alleszins doeltreffend.

Advertenties en adblockers

Bij een landschapsfoto kun je flink inzoomen zonder dat er details verloren gaan. Ook de autofocus presteert foutloos. Een smartphone met goede camera begint dan ook steeds meer te lijken op een professionele camera waarmee je ook kunt bellen.

Handig Flitsmeister stopt met adverteren tijdens het rijden.

Minpunten aan de camera zijn de kleurechtheid. Nu zal de Xiaomi MI 9 trouwens de beste camera hebben in een smartphone,en dit voor een betaalbare prijs. Als laatste willen we graag opmerken dat goede foto's worden gemaakt door de fotograaf en dat de techniek maar tot een bepaalde hoogte kan bijdragen aan een goed eindresultaat.

Op het moment van schrijven mag je bijna euro neerleggen voor de instapversie van de Pixel 3 XL met 64GB intern opslaggeheugen, mobiele telefoon met zeer goede camera. De foto's van de Mate 20 Pro zijn goed belicht en hebben een breed dynamisch bereik. Toch moeten de fabrikanten ergens op bezuinigen om op een bepaald prijspunt te komen.

En laat dat ene aspect nu net de camera zijn. Apple is echter met een inhaalslag bezig en kruipt steeds dichterbij, de overige smartphones volgen op gepaste afstand. Toegevoegd: Van: Samsung Bekeken:

  • Beeldschermdiagonaal 6.
  • Diefstal geldautomaat blijft week onopgemerkt.
  • Hierboven hebben we enigszins een onderscheid proberen te maken op het gebied van de hardware die aanwezig is in smartphone-camera's.
  • De foto's zijn haarscherp, en de vele camera-opties maken het foto's schieten er nog leuker op.

Net als de Galaxy Note 8  is de Galaxy Note 9 voorzien van twee camera's. Motorola Make up tafel met verlichting nader bekeken.

Bekijk hier alle prijzen van de Huawei P20 Pro! Een van ie factoren is het superieure camerawerk. Heb je nog geen account, mobiele telefoon met zeer goede camera. Lees dan onze complete privacy statement hier. Sony Xperia 1 review: vol met bijzondere talenten die je niet interesseren Review. Huawei P30 Lite Met abonnement los toestel?

Stefanie van Dijk

Welke smartphone met goede camera kiest u? Speciaal geselecteerd. En dankzij 10x hybride zoom haal je objecten veel dichterbij, zonder kwaliteitsverlies. De tweede was de camera in de OnePlus 6, met 27,2 procent van de stemmen.

De ruisreductie is net wat minder agressief, objecten steken goed af en behouden hun diepte. Hiermee kun je zelfs met de frontcamera erg goede portretfoto's schieten. De Oppo Reno 10x zoom is een vreemde eend in de bijt.

  • Wat kost een grote beurt voor de auto
  • Onze lieve vrouwekerk brugge adres
  • Open dag universiteit leiden biomedische wetenschappen
  • Coffeeshops in den haag