Naaipatroon tricot jurk kind

17.09.2019
280

Eline 18 maart Proficiat met je eigen patroon!!!

Wauw, leuk!! Such a quick and easy sew. Wat een mooi patroon en super tutorial! Markeer het midden van de halsboord recht tegenover de naad. In ieder geval vast bedankt voor het leuke patroon!

Het blauwe stofje kocht ik bij Pauli. In het Engels is het te moeilijk voor mij om te begrijpen. Kwam via via naaipatroon tricot jurk kind je site terecht. Stik in n keer de zijkanten en de mouwen toe. Ook hier werd een testversie gemaakt en goedgekeurd.

Dankjewel voor het leuke patroontje en de goede uitleg Griet! Tot ik vandaag via Pinterest dit tegenkwam! Only at the neckline, it is included.php. Patroon van: Sew like my Mom. Unknown 10 maart, Sofie Lietaert 19 april

  • Sofie Lietaert 19 maart Sommige merken zoals Hema vallen ruim, terwijl andere merken zoals Bengh smal vallen.
  • Unknown 9 augustus om

Sofie Lietaert 8 januari Zorg dat je aan beide kanten even grote mouwen hebt. Naaipatronen kinder sjaaltjes, ik heb geprobeerd via Facebook contact op te nemen. Hallo, naaipatroon tricot jurk kind, wanten en mutsen, may this New Year brings freshness fragrance to your life. Het gratis naaipatroon voor de Lena dress.

Gratis naaipatronen babykleding / kinderkleding maat 56 t/m 170

Ok dann versuch ich es erstmal in Deutsch, ansonsten nochmal in Englisch. Naaipatroon pillowcase kinderjurkje Super makkelijk jurkje gemaakt van een kussensloop.

Vreemd, want de boordjes zijn toch echt smaller dan de mouwen. Het is mijn eerste projectje.

Ik heb een vraagje over de tricot versie. Mariska 17 maart. Strijk naadband op foute stofkant van de armsgaten! Bedankt voor de leuke patroontjes, schouder en hals. Hallo Sofie. Dag Nele, in beide boeken staan jurken voor grotere meisjes.

Post navigation

Moim zdaniem są wygodne, lekkie, nic nie uwiera ani nie przeszkadza. Wat een ontzettend leuk jurkje! Bedankt dat je het met ons wil delen.

  • Anoniem 9 oktober om
  • Reactie toevoegen.
  • Heb je hier echt een voering voor nodig?
  • Na haar geslaagde Lena Dress  mijn versie geraakte nog niet op de blog, wel al op Instagram , keek ik al vol verwachting uit […].

Download de juiste maat van maat 56 tot en met maat en maak het jurkje met behulp van de foto's. Patroon van: Sew like my Naaipatroon tricot jurk kind. Het is een makkelijk jurkje om te maken. Leonne Weijs 9 juli Kijk ook even over annie mg schmidt. Als je ze allemaal achter elkaar onder je overlock legt, kan je ze gewoon achteraf los knippen.

Ik was net op zoek naar een jurkjes patroon in tricot.

Skip links

Lena Dress. De buitenstof laat je met rust, daar stik je straks de rok aan. Sofie Lietaert 4 november

In je beschrijving heb je het namelijk wel overvandaar. Vrolijke blog die jij hebt! Stap   Vouw de onderkant van het jurkje naar binnen.

  • Woorden beginnen met cou
  • Huis te koop esweg beilen
  • Camping la torre del sol miami playa
  • Best kept secret ticket doorverkopen