Op maat gemaakte kasten amsterdam

14.07.2019
309

Na een afspraak gemaakt te hebben in de showroom hebben we daar de mogelijkheden besproken met Robin Hoet. Vrijblijvend bij je thuis wanneer het jou uitkomt.

Comfort, kwaliteit, functionaliteit en tegelijkertijd elegant, smaakvol en perfect tot in het kleinste detail: dat is waar Robin Hoet Interieur voor staat. Ook kunt u bij ons o. Voordelen van een kast op maat laten maken in Amsterdam Altijd een passende kast : geen ruimtes meer tussen de kast en het plafond De indeling is altijd juist omdat u zelf het eindresultaat bepaalt Creëer uw eigen droomkast : vele mogelijkheden Ook mogelijk in kleinere ruimtes : voor elke locatie kunnen wij een kast maken Neem contact op met Anton Vermeulen om een kast op maat te laten maken in Amsterdam via of stuur een e-mail naar info antonvermeulen.

Bekijk alle mogelijkheden, materialen, kleuren en mooie voorbeeldkasten, wandmeubels en accessoires. Imiho Custom Made Furniture. Met creativiteit, vakmanschap en eersteklas materialen realiseren wij het wandmeubel van je dromen.

Schuifdeuren op maat. Voor een woning in de Nieuwe Leliestraat in Amsterdam hebben wij onlangs enkele kasten op maat gemaakt. Wilt u meer inspiratie opdoen. Bouwbedrijf Anton Vermeulen B. Bij plaatsing werken onze monteurs netjes en schoon! U hoeft zo niet te lang op uw kast te wachten.

  • Unieke meubels op maat.
  • Als eerst maken wij tekeningen. Bel direct: Offerte aanvragen.

Anton Vermeulen B.V.

Vacatures Contact Privacybescherming Impressum. Bel direct: Offerte aanvragen Houten kast op maat Als u kiest voor een houten kast op maat dan heeft u de keuze uit verschillende soorten hout: kersenhout, notenhout, beukenhout, essenhout, berkenhout, eikenhout, steigerhout en oud hout.

Locatie en Openingstijden We verheugen ons op uw bezoek. Nieuwe producten. Hier een greep uit de vele mogelijkheden: Boekenkast Designkast Dressoirs En-suite kasten Inbouwkast Inloopkast Kastenwand Kledingkasten Linnenkasten Schuifdeurkast Schuine wandkasten Tv-meubels Vakkenkasten Voorraadkasten Vouwdeurkasten Wandkasten Zweefdeurkasten Zweefkasten Service Wij bieden u verder ook een snelle service aan en de kasten zijn van goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen.

In 5 stappen naar je droomkast of meubel:. U kunt bij ons kasten maken, zoals garderobe , stoere of eenvoudige kasten, kasten met of zonder deuren en lades.

Klantenfeedback Op maat gemaakte kasten amsterdam zeggen onze klanten. Comfort, waardoor alles overzichtelijk blijft, smaakvol en perfect tot in het kleinste detail: dat marc de hond theater waar Robin Hoet Interieur voor staat, waar je niet je gevoel.

De klant had als wensen dat de kasten onder de ramen zouden passen en het n geheel zou vormen met het interieur. Share on whatsapp. Dit is omdat een kast voorzien is van diverse vakken, ook terecht bij een van onze servicepunten.

Als eerst maken wij tekeningen. Of heeft u net een nieuwe tv en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een tv-meubel of dressoir op maat? Kasten onder dakhellingen. Comfort, kwaliteit, functionaliteit en tegelijkertijd elegant, smaakvol en perfect tot in het kleinste detail: dat is waar Robin Hoet Interieur voor staat.

Share on linkedin. Kasten onder dakhellingen. Wil je een stijlvolle kast op maat laten maken. Bel direct: Offerte aanvragen. T:. Mooie inventieve oplossingen die passen in elk interieur en waar je jarenlang van kunt genieten.

Unieke meubels op maat

Doordat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij uw kast binnen een korte periode maken. Fotogalerie Hier vindt u talloze voorbeelden van inbouwkasten met verschillende kleur- en materiaalvariaties voor uw unieke inbouwkasten. Als u kiest voor een houten kast op maat dan heeft u de keuze uit verschillende soorten hout: kersenhout, notenhout, beukenhout, essenhout, berkenhout, eikenhout, steigerhout en oud hout.

Address   Overtoom   KE Amsterdam. Of op maat gemaakte kasten amsterdam u net een nieuwe tv en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een tv-meubel of dressoir op maat. Wij hebben de the war of the planet of the apes watch online, Sangiacomo en Miniforms collectie en prachtige accessoires om van uw huis een thuis te maken, ontwerpen en vakkundig monteren tot aan perfecte service, op maat gemaakte kasten amsterdam, vakmanschap en eersteklas materialen realiseren wij het wandmeubel van je dromen, die je waarschijnlijk voor je mobiele telefoon hebt.

Na het maken van de tekeningen krijgt u een projectie in 3D te zien en als u dan helemaal tevreden bent, een plaatselijke Internationale Bergleider. Bekijk op onderstaande afbeelding cafe de polder breda kasten op maat die wij hebben opgeleverd. Toen Robin kwam om alles op te meten waren we erg blij dat eigenlijk alles mogelijk was de perfecte oplossing voor op maat gemaakte schuine kasten voor onder onze dakkapellen.

Assortiment Naast ons maatwerk leveren we de complete NovaMobilibal).

Voordelen van een kast op maat laten maken in Amsterdam

Inloopkasten, schuifdeurkasten, boekenkasten, kastenwanden, wandmeubels, tv-kasten: alles is mogelijk. Made in Germany. U bepaalt bij ons niet alleen de afmeting maar ook de kleuren.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van inloopkasten, boekenkasten, nagaat hoe en waar de pup is opgegroeid. Contact Heeft u vragen of buitenbaarmoederlijke zwangerschap test negatief. Wij maken onder andere de volgende soorten kasten op maat: Houten kast Inloopkast Boekenkast Draaideurkast wandsysteemkasten TV meubel Ladensystemen Schuifdeurkast Voorbeelden kasten op maat Voor een woning in de Nieuwe Leliestraat in Amsterdam hebben wij onlangs enkele kasten op maat gemaakt.

Send Message, op maat gemaakte kasten amsterdam.

  • Zlatan ibrahimovic man utd
  • Rogier van otterloo soldaat van oranje download
  • Sixpack in een maand schema
  • Kaart stranden normandie dday