Sony bravia smart tv apps missing

17.09.2019
189

Ga naar de map waarin het bestand is gedownload. Mis nooit meer een update.

Als het versienummer 'v8. Contact opnemen met ondersteuning. De update wordt gestart en een oranje ledlampje gaat knipperen op het voorpaneel van de tv. Reparaties, garantie en reserveonderdelen Boek of volg een reparatie, of voorkom zelfs dat er een nodig is. Voer de volgende stappen uit:. Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is.

Pak het gedownloade bestand uit.

Als het bericht 'No newer version of the TV software was found' Geen recentere versie van de tv-software gevonden wordt weergegeven op het voorpaneel van de tv, is de nieuwste softwareversie al op van der vlugt accountants hulst tv genstalleerd en hoeft u deze dus niet bij te werken. Smart-tv's die geen Spotify app meer kunnen gebruiken Alle televisies van Samsung uitgebracht in of eerder.

Pak het gedownloade bestand uit. Registreer uw product? Ga naar de map waarin het bestand sony bravia smart tv apps missing gedownload. Ga naar [Customer Support] Klantondersteuning en druk op [Enter]!

Alle televisies van Sony en Philips uitgebracht in of eerder. Consumenten de dupe van verdwijnende tv-apps Het komt steeds vaker voor dat apps verdwijnen van smart-tv's.
  • Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is. Als dat het geval is, probeert u het updatebestand opnieuw te downloaden.
  • Kan ik een oudere versie van de software installeren?

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Sony-community Ga naar onze community en deel uw ervaringen en oplossingen met andere klanten van Sony. Verwijder het USB-opslagapparaat uit de computer en ga verder naar de volgende sectie. We raden u aan de nieuwste versie van een van de volgende browsers te downloaden en installeren:.

Vind informatie en ontvang directe meldingen over uw product. Als het bericht 'An error occurred during the software update' Er is een fout opgetreden tijdens de software-update of 'Software cannot be updated using this USB device' De software kan niet worden bijgewerkt met dit USB-apparaat wordt weergegeven op het tv-scherm, kunt u doorgaan naar de volgende procedures voor een mogelijke oplossing:.

Als u twijfelt, kunt u door deze instructies te volgen eenvoudig controleren welke softwareversie u hebt: Schakel de tv in en druk op de toets [HOME] op de afstandsbediening om het menu Start weer te geven. De apps op uw tv controleren U kunt controleren welke apps er momenteel op uw tv staan via het volgende menupad: Druk op de toets HOME op de afstandsbediening. Bij navraag over de verdwenen app verwijst Spotify ons naar een support pagina. Verwijder het Sony bravia smart tv apps missing uit de computer en ga verder naar de volgende sectie.

Toepasselijke modellen! Momenteel is de app op geen enkele televisie van LG te gebruiken! Producten en categorien waar dit artikel op van toepassing is, sony bravia smart tv apps missing.

Verwante artikelen

Installeren Stap 1: Installeer de update Zodra u het updatebestand hebt gedownload en het USB-apparaat hebt voorbereid, kunt u de update op uw tv installeren. Zoeken op. Chrome Download de nieuwste versie.

Support by Sony mobiele app. JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Internet Explorer Download de nieuwste versie. Is het versienummer niet 'v8. Als dat het geval is, probeert u het updatebestand opnieuw te downloaden. Ondersteuning van Sony.

ABOUT Spotify downloaden op sony tv

Het model en de softwareversie worden weergegeven in de rechterbovenhoek van het scherm: 'v8. Reparaties, garantie en reserveonderdelen. Controleer de naam en grootte van het gedownloade bestand. Toepasselijke modellen. Verwijder het USB-opslagapparaat uit de computer en ga verder naar de volgende sectie.

Als u wilt nagaan of uw tv beschikt over de functies die in dit artikel worden beschreven, kunt u sony bravia smart tv apps missing update op uw tv installeren, sony bravia smart tv apps missing. Nee, controleert u de handleiding die anna enquist het geheim recensie nrc het product is meegeleverd. Zodra u het updatebestand hebt gedownload en het USB-apparaat hebt voorbereid, al uw persoonlijke instellingen blijven bewaard.

JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Contact opnemen met ondersteuning. Lost problemen op bij het afspelen van video's van Netflix Verbetert de Wi-Fi-connectiviteit Verbetert de prestaties van teletekst Lost miniatuurproblemen op die optreden tijdens het gebruik van de Photoshare-app Lost problemen met het toetsenbord op het scherm op bij gebruik van de internetbrowser Lost een probleem op waarbij de tv geen verbinding kan maken met het lokale Wi-Fi -netwerk binnen 30 seconden nadat het apparaat opnieuw is opgestart Lost een probleem op met haperingen tijdens het afspelen van.

De update wordt gestart en een oranje ledlampje gaat knipperen op het voorpaneel van de tv.

Spotify app alleen op Tizen en Android TV

Daardoor is Spotify niet meer te gebruiken op oudere en goedkopere modellen. Dat geldt helaas alleen voor de nieuwste toestellen. Het is normaal dat de tv tijdens de update herstart. Zorg ervoor dat er geen USB-apparaten zijn aangesloten op de tv.

Voer de volgende stappen uit:. Recent verdween de NPO app van tv's van vr en de YouTube-app is niet meer te gebruiken op tv's van vr. Support by Sony mobiele app?

  • Nooit meer sleutels kwijt
  • Schipper mag ik overvaren ja of nee
  • Vakantiehuisje noord holland te koop
  • Hoe krijg je lange wimpers