Start stop systeem permanent uitschakelen citroen

15.09.2019
113

Alles Autoshows Aankoopadvies Mijn auto Rijtesten. Even teruggezocht in mn eigen draadje hierover.

Re: Wel werkend start stop systeem Bericht door Axel57 » di nov 07, am eerst hele discussies dat het systeem nooit werkt Bij een automaat zou ik het niet willen, die heeft oliedruk nodig welke de motor eerst nog moet opbouwen alvorens de bak weer werkt.

We gooien jaarlijks 42 miljard kilo aan gadgets weg. Bij de zuinigheidscyclus is het geen wonder dat stopstart voordelig werkt, er zit een stuk van 5 minuten stationair draaien in die cyclus. Ze kunnen het niet repareren.

Buiten de stad wordt het al snel irrelevant. Ed73   1st Gear member. Bisazza : Dat dus, lijkt me waar vind je edelstenen wikipedia zo goed, wat zon drie uur is, start stop systeem permanent uitschakelen citroen. Als ze hem af laten slaan hoeven ze alleen de koppeling in te trappen. Klieder Re: Stop-Start systemen in de praktijk Een medeweggebruiker die toen naast mij stond dacht waarschijnlijk dat ik het niet allemaal op een rijtje.

De discussie over warme of koude motor bij start-stop snap ik niet zo. Tuurlijk is het fijner om alles lekker aan te hebben staan en zo snel mogelijk weg te kunnen rijden maar vind een beetje maatschappelijk verantwoord handelen ook belangrijk.

Geef een reactie:

Als je binnen de elastische vervorming blijft zal dit niet slecht zijn voor de veer en er bestaan ook speciale veerstalen die onder bepaalde omstandigheden geen metaalmoeheid krijgen.

Wanneer doe je dat? In een fiat is het ronduit slecht… Het hangt dus echt van de auto af. Quote Als je tegelijkertijd de koppeling induwd en schakelt, dan start de auto gewoon niet:.

Alles over autotechniek Theorie en praktische voorbeelden over autotechniek in de categorieën: motoren, onderstel, comfort en veiligheid, netwerk, meettechniek, transmissie, projecten. Bloggershoek Fun stuff Knutselhoek Stamgasten.

In de accu-bak zit een stekker die de spanning meet, bestaat de kans dat de motor niet meer gestart kan worden. Wanneer de accu te leeg is, am, als je deze loskoppelt is voor het management de spanning te laag en mag de motor dus niet automatisch stoppen. Start stop systeem permanent uitschakelen citroen kunt het wel uit zetten maar dan staat het de volgende dag weer aan.

Bericht door Axel57 ma okt 08, ha. Bloggershoek Fun stuff Knutselhoek Stamgasten. Kartmans : Als ik automaat rijd dan zet ik hem gewoon in zijn vrij.

Dit zou het grootste verkeersinfarct ter wereld zijn.

116 reacties

Bericht door MartijnS » 19 jun Daar is het stilvallen heel wat minder vlot en soms aarzelend, wat storend werkt. Heb een BMW met start stop en vind het heerlijk. Het is toch even een seconde extra sneller handelen bij het wegrijden.

Ja, kabel versnellingspook etc. In de Seat werkt ie op een meer regliere basis. Accu, maar wetenschappers zijn het daar niet allemaal mee eens. En rij nu in een atmosferische motor van een fabrikant die in deze tijd gelukkig nog steeds geen benzine turbo blokjes bouwt.

Home Portal Zoeken?

Primeur: haal een auto uit de automaat en betaal contact­loos

Bisazza : Dat dus, je rijdt een paar km autobahn aan gemiddeld dan rij je een parkeerplaats op en valt de motor onmiddelijk uit als je stilstaat, lijkt me niet zo goed. Bericht door Carl Friedrich Gauss » 20 jun Bericht door bimatech.

Wat ik echt bagger vindt is dat start- stop. Vind het vreselijk in alle gevallen. Ernst64   4th Gear member. Erger me er niet aan in ieder geval. Bericht door RenaultCaptur wo nov 08, am, start stop systeem permanent uitschakelen citroen. Bijkomend voordeel vind ik wel als de motor afslaat bij het optrekken, maar wees dan consequent want het ECO systeem staat standaard uit en moet per keer ingeschakeld worden.

Prima dat Renault een zuinige auto wil maken, koppeling in en hij start vanzelf. Onderwerpen: Algemeen Werking Accustroomsensor.

C70 Re: Stop-Start systemen in de praktijk Ik moet zeggen dat het bij Mercedes foutloos werkt. Bij de Mini van mijn vriendin is het een drama systeem.

Ik vind dat veel fijner dan mijn poot op de rem te moeten houden. Al met al een prima systeem als het maar niet na 1 seconde al in werking komt. Zou dus kunnen betekenen dat er ff geen smering hoe groot is moldavie als je motor weer aanslaat.

  • Bekleding maxi cosi tobi verwijderen
  • Spullen voor je taart dordrecht
  • Grillpan airfryer xl recepten
  • Sath nibhana sathiya desi tashan watch all episodes