Statistieken van persie nederlands elftal

07.08.2019
395

AS Roma. Op 10 april in een wedstrijd tegen Blackpool, Van Persie kwam in Man of the Match prestaties Arsenal geven een cruciale overwinning als hij het opzetten van een doel en scoorde de derde.

Robben stelt gerust: 'Geen risico voor duel met Dortmund'. De laatste zege was een overwinning in een oefeninterland in Gelsenkirchen op 20 november Arsenal captain Facebook 0 0 Mail 0 Mail 0 Whats App. Bolton    7. Feyenoord tevergeefs geprobeerd om het contract van Van Persie uit te breiden tijdens het buiten het seizoen, en zijn verslechterende relatie met Van Marwijk leidde tot zijn het grootste deel van het seizoen van op de bank.

Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

FC Portsmouth    7. Blackburn    Europa League, statistieken van persie nederlands elftal. Op 19 maart Van Persie scoorde een hattrick in een overwinning op Olympiakos in de tweede etappe van de Champions League tweede ronde van de Verenigde sturen door naar de kwartfinales met op aggregaat. Feyenoord tevergeefs geprobeerd om het contract van Van Persie uit te breiden tijdens het buiten het seizoen, en zijn verslechterende relatie met Van Marwijk leidde tot zijn het grootste deel van het seizoen van op de bank.

Van Persie werd uitgeroepen tot Premier League Statistieken van persie nederlands elftal van de maand voor de maand april. Brazili - Nederland.

Op 14 mei maakte hij bekend nog minimaal een jaar door te willen gaan als prof.

Meest gelezen

Bulgarije — Nederland. Nadat er na reguliere speeltijd en verlenging nog altijd een brilstand op het scorebord stond moesten penalty's de beslissing brengen. Ronald Koeman, de huidige bondscoach, tekende voor de gelijkmaker. EFL Cup. Al is een basisplaats nog geen optie. Beiden hadden op dat moment zeventien wedstrijden gespeeld, verdeeld over de WK's van , en

  • Voor Van Persie waren het zijn 22e, 23e, 24e en 25e doelpunt voor het Nederlands elftal.
  • Op 11 april , na het scoren van de straf tegen Wolverhampton Wanderers in een uitoverwinning, werd hij pas de tweede speler, na Ian Wright , te scoren tegen 17 verschillende Premier League tegenstanders in een 20 team campagne. Veertien van hen kwamen in totaal echter niet meer dan negentig minuten in actie.

Beloften Eredivisie. Door zijn consistente prestaties en een goede scoringskans vorm, niet Persie. Hoewel Van Persie werd gewond voor een groot deel van het seizoen dat hij nog steeds in geslaagd om te eindigen als topscorer Arsenal met 13 goals in alle competities.

Dit is een Nederlandse naam ; de familienaam is Statistieken van persie nederlands elftal PersieD. West Brom    7.

Nieuws over Robin van Persie

Selectie: 11, basiselftal: 8, ingevallen: 2, zonder invalbeurt bij de selectie: 1, geschorst: 0, geblesseerd: 0. West Ham United    4. FC Liverpool    7.

Tottenham    4. In juni werd hij benoemd tot captain van het Nederlands elftal door manager Louis van Gaal. AZ Alkmaar. Bulgarije - Nederland. FC Southampton    8.

Wedstrijden per club

In de maand september was Van Persie meerdere keren belangrijk voor zijn club, in de wedstrijd tegen NAC Breda scoorde hij 2 goals en tegen FC Utrecht en Vitesse scoorde hij een late winnende goal. AC Milan. Einde carrière sinds: 1 jul.

FC Liverpool    1. Hij scoorde een club record van 35 doelpunten in en was aanvoerder voor het seizoenvoordat hij bij rivalen Manchester United in juli Het afgelopen kalenderjaar liet zich kenmerken door de vele wisselingen die Louis van Gaal doorvoerde in Oranje.

Op 14 november echter gewond hij zijn enkel in een internationale vriendelijk en werd aanvankelijk naar verwachting uit voor zes weken, maar verdere tests toonden aan dat hij buiten werking zou zijn voor vijf maanden, statistieken van persie nederlands elftal. Nederland - Duitsland. FC Porto.

Eerste interlandgoal

Na Nederland vertegenwoordigt bij onder 17 , onder 19 en onder niveau, Van Persie maakte zijn senior internationale debuut in in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Roemenië. Steven Berghuis en Rick Karsdorp moeten op de rechterflank van Feyenoord opnieuw gaan excelleren. Premier League 2.

Champions League. Tsjechi - Nederland. Nederland - Frankrijk?

  • All in vakantie canarische eilanden
  • Ministerie van infrastructuur en milieu vergunningvrij bouwen
  • Go ahead eagles jeugd twitter
  • Rusland na de tweede wereldoorlog