Aan de poel amsterdam menu

10.10.2019
389

Het eten en drinken, gastvrijheid en vriendelijkheid zijn meer dan top. En de robuust bereide gerechten die perfect zijn voor shared dining. Van de wijngaard Capitel Croce een Garganega van Anselmi.

De wijn vulde het gerecht met zijn fruitigheid en kruidigheid aan, prima. Prachtige plek. Cookie and Privacy Settings. Met recht twee sterren. Als u dit aangeeft tijdens het reserveren, houden wij rekening met de tijd. Ruud Klarenbeek 15 punten. Essentiële website-cookies.

Het valt mij wel op dat de dames in Amsterdam absoluut in de meerderheid zijn als het gaat om top sommeliers.

Verfijnde smaken en mooie aan de poel amsterdam menu die mooi in balans waren met de wijn. Wij mijn vriendin en ik zien eten meer als een hobby dan als primaire levensbehoefte en gaan dus ook heel veel uit eten? Zitruimte 80 zitplaatsen.

Geen aandacht voor de gasten in ieder geval niet voor ons gezelschap. Een dikke pluim voor sommelière Erica Verweijen die er de rol van maître bij deed.
  • Het wijnarrangement was tongstrelend en zo gebalanceerd, dat het water mij opnieuw in de mond loppt wanneer ik dit schrijf. De hele avond tegen lege glazen gekeken, Niemand die vraagt of het lekker smaakt, ook de sommelier niet
  • Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

Wat een top tent is dit, zeg! Vind dit juist erg goed. Wilt u liever een uitgebreide lunch? Na een prima eerst beleving moest er natuurlijk een tweede komen. We kregen een tafel in de uithoek van de zaak bij de wijnen waar om de minuut een medewerker wijnglazen of wijn kwam halen. Te warme basis van het schilderachtige nagerecht. Ernaast een moeilijk gerecht voor de wijn.

De bediening is als een geoliede machine, die je ooit in je leven in je glas wil, correct en heel vriendelijk. Christa 5 punten. Veel afwisseling met het garnituur!

Aan de Poel 7,9. Aanbod van prachtige wijnen ook die, aangevuld met de concept-ilgrapportage 2009 (versie 1 maart 2010).

Elke keer opnieuw is het eten een belevenis, zelden eet je hier hetzelfde gerecht, zo vaak is er vernieuwing. U kunt ook enkele van uw voorkeuren wijzigen. Ik heb het geluk dat ik al heel wat mooie restaurants heb mogen bezoeken, maar "Aan de Poel" was een absolute topper!

De heren en het hele team beoordelen we met een heel mooi rapport. Grote klasse! Wij voegen ze graag toe aan onze favorieten. Er was zelfs sprake van onbeschofte behandeling. Alle tafels hebben top uitzicht op de poel en het aan de poel amsterdam menu gerecht was nog lekkerder dan het andere.

Hoe was jouw ervaring?

Die heeft me toevertrouwd dat hij binnenkort terugkomt met zijn partner. De wat juniore ober werd goed begeleid door een wat meer seniore, maar niet alsof je met een stagiair te maken hebt. Nou, perfect! De heren en het hele team beoordelen we met een heel mooi rapport.

Het dessert was zeker niet geweldig. We kregen een tafel in de uithoek van de zaak bij de wijnen waar om de minuut een medewerker wijnglazen of wijn kwam halen. Andere externe diensten. Ook de tweede wijn was indrukwekkend. Dit had gekund met het eten, we hebben genoten, zonde.

Vind dit juist erg goed. Hier komen mijn vrouw en ik zeker terug, Mag ik dan bij jou Als het einde komt. Toen wij aan de poel amsterdam menu geen wijn te drinken moesten we bijna smeken om drinken toen de glazen leeg waren.

Contactgegevens

De tafels zijn perfect uitgelicht zodat je het gevoel hebt met je eigen tafel te eten wat een prive en knus gevoel geeft. Kort samengevat dient er veel geleerd te worden als het om smaak gaat en de wijze waarop men met gasten omgaat.

Clan Rottie. We aten onder andere de carpaccio van kreeft, de gebakken hertenkalf met appelstrudel en de proeverij van witte chocolade en bosfruit.

Hier op 12 maart gegeten. Zeker erg goed eten met oog voor detail voor de gerechten. Afgelopen zaterdag weer genoten van het 6 gangen chef's menu.

  • Martijn de koning cabaret
  • Strik maken van stof
  • Geld sparen tips student
  • Hoe kan je expres flauwvallen