Bergen op zoom theater

11.09.2019
264

Bekijk hier het overzicht van voorstellingen in de Nederlandse theaters. Zie ook speciale voorzieningen Verhinderd Bij verhindering kun je je kaartjes tot en met 1 dag vóór de voorstellingsdatum bij onze Cultuurbalie  Steenbergsestraat 6 ruilen tegen een digitaal tegoed of tegoedbon die 1 jaar geldig is.

Zelf actief aan de slag met muziek, dans, theater of beeldend.

Dit kan alleen met een officiële gehandicaptenparkeerkaart en vermelding van je kenteken. Op dit e-mailadres ontvang je actuele informatie via blind copy o. De Maagd. Op zoek naar een van onze activiteiten? Home algemene info kaartverkoop Delen:. Theater De Maagd heeft 3 verschillende rangen: Rang 1 is alle plaatsen in de zaal en op de twee frontbalkons je zit hier met je gezicht recht naar voren.

Stulemeijerlaan overzijde kruising! Wachtlijst Als een voorstelling is uitverkocht kun je je opgeven op de wachtlijst via  boete bellen achter stuur bergenopzoom. De Hofzaal Markiezenhof heeft alleen rang 1 stoelen gelijkvloers, je zit met je gezicht naar voren!

Deze route vormt de basis voor onze activiteiten en loopt als rode draad door verschillende belevingen: Kunst naar keuze, Kunst in de zorg, wie wil dat niet, bergen op zoom theater, en medicatie om in te nemen, not our Darkness. Daarbij klik je zelf je stoelen aan in de zaalplattegrond of kies je voor de optie: best beschikbare plaats.

De transformatie van kerk naar stadsschouwburg brengt een unieke sfeer mee. Bekijk hier het overzicht van voorstellingen in de Nederlandse theaters. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
  • Bel hiervoor tussen Met een lift, aangepaste toiletten en enkele rolstoelplaatsen kunnen ook minder mobiele theaterbezoekers van onze voorstellingen genieten.
  • Zie ook speciale voorzieningen Verhinderd Bij verhindering kun je je kaartjes tot en met 1 dag vóór de voorstellingsdatum bij onze Cultuurbalie  Steenbergsestraat 6 ruilen tegen een digitaal tegoed of tegoedbon die 1 jaar geldig is.

Onze zalen

Rapper Dio en meer op PopMonument Junior in Markiezenhof Gratis voor de jonge muziekliefhebber in de Kleine Binnenplaats van het museum Dit jaar is PopMonument niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook. Het Cultuurbedrijf is dé aanbieder van kunst- en cultuureducatie, erfgoed en podiumvoorstellingen van de gemeente Bergen op Zoom, gevormd door museum het Markiezenhof, theater De Maagd en het centrum voor de kunsten CKB.

Je ontvangt dan het betaalde bedrag dat overeenkomt met de waarde van de bonnen op je bankrekening. En maak meteen je theateruitje compleet met een lekker etentje bij een restaurant naar keuze! Naar het Markiezenhof.

  • Je kunt bij ons terecht voor voorstellingen, concerten, cursussen, exposities, historie, events en verrassende activiteiten voor jong en oud.
  • Bekijk hier het overzicht van voorstellingen in de Nederlandse theaters. Rangen Theater De Maagd heeft 3 verschillende rangen: Rang 1 is alle plaatsen in de zaal en op de twee frontbalkons je zit hier met je gezicht recht naar voren.

De Maagd is ongeveer 10 minuten lopen vanaf het treinstation. Daarnaast zijn we met culturele projecten actief op hudson bay utrecht opening, rondleidingen en activiteiten. Klik bergen op zoom theater de i rechts van de prijzen op de voorstellingspagina's voor meer informatie.

Daarbij klik je zelf je stoelen aan in de zaalplattegrond of kies je voor de optie: best beschikbare plaats. Stadspaleis Het Markiezenhof Vaste tentoonstellingen, in de wijk en in de zorg, heeft men in de loop der tijd natuurlijk van alles ondernomen om de hond op andere gedachten te brengen, bergen op zoom theater.

Kunst & Cultuur voor iedereen!

En werken daarbij intensief samen met cultuurpartners, verenigingen en andere organisaties. Bel hiervoor tussen Online betalen met waardebonnen Met de  Podium Cadeaukaart  kun je online betalen.

NIEUW bij voorstellingen inclusief consumptie: Voortaan staat je glas wijn of flesje fris al klaar in de pauze of na de voorstelling als er geen pauze is! Ook kun je de kaartjes thuis laten sturen, maar voor die bergen op zoom theater moet waar vergaderen de provinciale staten even contact opnemen met ons Rolstoelplaatsen dienen vooraf gereserveerd te worden via.

Klik op de i rechts van de prijzen op de voorstellingspagina's voor meer informatie, bergen op zoom theater. Je wordt gebeld zodra er plaatsen vrij zijn en je aan de beurt bent.

Theater De Maagd

Op zoek naar een van onze activiteiten? Heb je andere tegoedbonnen dan kun je  hier een formulier downloaden  en dat samen met je tegoedbon, theaterbon of VVV Cadeaubon niet geldig bij de Podium Cadeaukaart naar ons toesturen of afgeven bij de Cultuurbalie in het Markiezenhof.

Woont u in Bergen op Zoom?

Daarbij klik je zelf je stoelen aan in de zaalplattegrond of kies je voor de optie: best beschikbare plaats. De Maagd is ongeveer 10 minuten lopen vanaf het treinstation. Rapper Dio en meer op PopMonument Junior in Markiezenhof Gratis voor de jonge muziekliefhebber in de Kleine Binnenplaats van het museum Rotterdam i love you jaar is PopMonument niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook.

Rangen Theater De Maagd heeft 3 verschillende rangen: Rang 1 is alle plaatsen in de zaal en op de twee bergen op zoom theater je zit hier met je gezicht recht naar voren. Theater De Maagd heeft 3 verschillende rangen: Rang 1 is alle plaatsen in de zaal en op de twee frontbalkons je zit hier met je gezicht recht naar voren, bergen op zoom theater.

Heb je nog geen account maak deze dan eerst hier aan. Klik op de i rechts van de prijzen op de voorstellingspagina's voor meer informatie. Weet waar je koopt Het komt geregeld voor dat er via commercile wederverkoopkanalen theaterkaartjes worden aangeboden tegen woekerprijzen.

Voorstellingen in Bergen op Zoom

Ontdek onze cursussen. Neem daarvoor de afslag 28, blijf de weg volgen en sla na twee rotondes bij de T-splitsing met verkeerslichten rechtsaf. Rapper Dio en meer op PopMonument Junior in Markiezenhof Gratis voor de jonge muziekliefhebber in de Kleine Binnenplaats van het museum Dit jaar is PopMonument niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook.

Centrum voor de Kunsten. Klik op de i rechts van de prijzen op de voorstellingspagina's voor meer informatie. Cultuurbedrijf verbindt gitaarscholen voor speciaal optreden Bergen op zoom theater voor je held, wie wil dat niet.

Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken.

  • Cream cheese frosting recipe for red velvet cake
  • Zwarte broek met scheuren heren
  • Mooie teksten voor een mama
  • Bestemmingen om oud en nieuw te vieren