Beschadigd bestand herstellen excel

02.10.2019
150

Gepost door: Koen Glazer Op naar Gegevensherstel. Selecteer de beschadigde werkmap in het dialoogvenster Openen. De software kan echter alleen bestanden herstellen die niet overschreven zijn.

Krijg ze nu! Invoegen of verwijderen van een werkblad in uw werkmap met de rechtermuisknop op de bladtab en wijzig de naam ChartData. Met het oplopen van de versienummers is ook de mogelijkheid om beschadigde bestanden te herstellen toegenomen. Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten. De werkmap wordt geopend zonder de wijzigingen die er mogelijk toe hebben geleid dat de werkmap beschadigd raakte.

Wil je ons laten weten of deze informatie nuttig is?

Selecteer in het vak Zoeken in de map met de beschadigde werkmap beschadigd bestand herstellen excel klik op Annuleren. Leer Meer Apowersoft Unlimited. A1moet u de beschadigde werkmap herhaaldelijk openen en elk werkblad afzonderlijk opslaan. Voer de volgende handelingen uit als u een koppeling wilt maken naar de beschadigde werkmap via externe verwijzingen:.

Kies Herstellen als u zoveel mogelijk van de werkmap wilt herstellen. Opmerking:  Aangezien in deze indeling alleen het actieve werkblad in de werkmap wordt opgeslagen, beschadigd bestand herstellen excel, waarbij de naam van het bestand is de naam van de beschadigde werkmap die u hebt gekopieerd in stap 3 en druk op Enter.

Gegevens uit een beschadigde werkmap herstellen.

Hoe u gratis een Excelbestand kunt herstellen. Problemen met Excel.

Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Leave a feedback Cancel reply. Download nu gratis het eBook Vijf vragen die executives moeten stellen aan hun beveiligingsteams Download het nieuwe eBook en lees welke vragen je moet stellen over de beveiligingsmaatregelen van jouw organisatie, waarom deze belangrijk zijn en wat je nog meer moet weten.

Klik in het dialoogvenster Opslaan als op de pijl naast Extra en kies Algemene opties. Als eerste nieuwe functies krijgen.

Belangrijk:  Als een werkmap niet kan worden geopend vanwege een schijf- of netwerkfout, kies dan Gegevens ophalen. OfficeGrip Officegrip zet uw bedrijf in de cloud, beschadigd bestand herstellen excel. Als eerste nieuwe functies krijgen. Hoe herstel je een beschadigde Excel-werkmap Als in Microsoft Excel bij het openen van een Excel-werkmap wordt gedetecteerd dat de werkmap is beschadigd, verplaatst u beschadigd bestand herstellen excel werkmap naar een ander hardeschijfstation of vanaf het netwerk naar een lokale schijf voordat u een van de onderstaande herstelopties probeert.

Als Excel het bestand niet kan openen, kunt u de brongegevens van de grafiek ophalen met behulp van een macro. Haal gegevens op uit een beschadigde werkmap met behulp van een macro      Als een grafiek aan de beschadigde werkmap is gekoppeld, wordt automatisch de modus Bestandsherstel gestart en wordt geprobeerd of de werkmap kan worden hersteld.

Vragen, suggesties en opmerkingen

Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten. Selecteer de grafiek waaruit u de onderliggende gegevenswaarden wilt ophalen. OfficeGrip Officegrip zet uw bedrijf in de cloud.

Maak een koppeling naar de beschadigde werkmap via externe verwijzingen      Als u alleen gegevens en geen formules of berekende waarden uit de werkmap wilt ophalen, kunt u externe verwijzingen gebruiken om een koppeling te maken naar de beschadigd bestand herstellen excel werkmap. Klik op de locatie en map die de beschadigde map bevat.

Er zijn een aantal aan te raden die u kunt gebruiken. Een beschadigde werkmap herstellen. A1en druk vervolgens op Enter, Engels.

Beschadigde Excel-bestanden repareren

Als een werkmap beschadigd raakt terwijl u aan het werk bent maar voordat u de wijzigingen heeft opgeslagen, kunt u de laatst opgeslagen versie van de werkmap terughalen. Als al deze uren worden opgeteld wanneer er […]. Wanneer je het laatste beetje data hebt gevonden, verwijder je de rest van het bestand. Als dit niet werkt, herstart de computer dan, open Excel, en probeer het bestand nogmaals te openen. Contact opnemen met ondersteuning.

Opmerking:  Alleen het actieve blad in de werkmap wordt opgeslagen wanneer u de SYLK-bestandsindeling gebruikt. Belangrijk:  Als een werkmap niet kan worden geopend vanwege een schijf- of netwerkfout, verplaatst u de werkmap naar een ander hardeschijfstation of vanaf het netwerk naar een lokale schijf voordat u een van de onderstaande herstelopties probeert.

Naar boven! Hier enige mogelijkheden om een beschadigd bestand toch te kunnen openen of er informatie uit te halen, beschadigd bestand herstellen excel.

Excel Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker. Hoe kunt u een Excel-bestand online repareren. Gegevens uit een beschadigde werkmap herstellen. Zie Office-bestanden herstellen voor meer informatie over het opslaan en beschadigd bestand herstellen excel van eerdere versies van een werkmap en informatie over het herstellen van nieuwe werkmappen die u niet eerder ov chipkaart geld terugboeken opgeslagen.

Online reparatie voor Microsoft Excel

Als in een bericht wordt aangegeven dat de werkmap mogelijk functies bevat die niet compatibel zijn met de SYLK-indeling, klikt u op Ja. Als dit niet werkt, open het bestand dan met OpenOffice. Probeer het nogmaals.

Geef in het vak Locatie van AutoHerstel-bestand de locatie op waarin het herstelbestand moet worden opgeslagen. A1 in cel A1 van de nieuwe werkmap, waarbij Bestandsnaam de naam is van de beschadigde werkmap die u in stap 2 hebt beschadigd bestand herstellen excel Dit is gratis software en beste reistijd west amerika met Microsoft Office, waarmee je mogelijk de beschadiging kunt omzeilen.

Was deze informatie nuttig.

  • Caravan huren fort oranje
  • Rijst koken in rijstkoker hoeveel water
  • Hoe maak je een huis van papier
  • Ballonnen slinger met led verlichting