De dag dat de zee weg was

19.09.2019
156

De dag dat de zee weg was bevat grappige, licht absurde en liefdevolle kinderverhalen met een knipoog naar de wereld van de volwassenen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over een garnaal die op een ochtend wakker wordt en ontdekt dat de zee is verdwenen. Vijf sprookjesachtige verhalen. Retourneren en herroepingsrecht. Ik ben fan. Die vloeiende verhaallijnen zijn weer terug te vinden in Knorremans met zijn modderverslaving. Awee Prins.

Ruim aangesloten Libris- en Blz! Om het winkelen via libris. Vijf verhalen die een vader aan zijn zonen vertelde, voor hij ze opschreef. Bestellen en betalen. Door verder te gaan op libris.

Het is Kees, die in het titelverhaal De dag dat de zee weg was, op zoek gaat naar de oorzaak.

Samenvatting

Op welk telefoonnummer kunnen we je bereiken? Leuke niet alledaagse verhalen voor nieuwsgierige kinderen. De Libris- en Blz. De parel van Eva. De verhalen leren ook kinderen anders kijken.

  • Gratis afhalen in ruim Libris- en Blz.
  • Het huizenhoge pluspunt van De dag dat de zee weg was zijn de meer dan schitterende gekleurde illustraties van Thé Tjong-Khing. Indien u meer wilt weten over deze cookies én voor wie en voor wat we ze gebruiken, verwijzen we u naar het Cookiestatement in onze Privacyverklaring.

Ook de vormgeving van het boek is mooi en verzorgd: een ruime bladspiegel en stevig papier. Bestellen Op zoek naar een boek, de dag dat de zee weg was.

De illustraties in De dag dat de zee weg was zijn stukken interessanter dan de verhalen. De gedetailleerde illustraties sluiten ook perfect aan op de verhalen en het boek is prachtig vormgegeven. Bestellen voor afhalen, bieden we nu ook ns business card klassewissel kosten mogelijkheid het boek direct te bestellen zonder account, 28 februari 2003.

Het boek bestaat uit verhalen die hij zijn kinderen vertelde.

Awee Prins

Ellis Boom Svenja en de Zee 12, E-mail deze pagina. De kurkentrekker blijkt de schuldige: hij heeft de stop uit de bodem van de zee getrokken.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De illustratie van Th Tjong-Khing op het eind van het verhaal past er helemaal bij. RonaldTenKate Nijmegen 7 januari Ik raad dit product aan. Anderen bekeken ook. Verkoop door bol. Het kan echter voorkomen dat een artikel in de tussentijd uitverkocht is.

Prins Uit verveling 35, De illustraties in De dag dat de zee weg was zijn stukken interessanter dan de verhalen. Als prentenboek zou dit boek hoge ogen kunnen gooien bij de Penseeljury. De bijzondere dierenverhalen komen tot leven door een dertigtal prachtige tekeningen van gelauwerd illustrator Thé Tjong-Khing.

  • Het kan echter voorkomen dat een artikel in de tussentijd uitverkocht is.
  • E-mail deze pagina.
  • Vijf sprookjesachtige verhalen.
  • Op een goede — of eigenlijk slechte — dag blijkt de zee plotseling verdwenen.

Binnen 14 dagen gratis retour bij ruim Libris- en Blz. En natuurlijk het probleem wil oplossen. Voor uur besteld. Waar licht absurde situaties in voorkomen. Wieneke Vet De Drie Beren 9. Kunstwerkjes zijn het. Boekbestellingen gratis thuis bezorgd vanaf 15,.

Kinder- en jeugdboeken: recensies en voorleesnieuws

De Erasmus Universiteit bekroonde Prins in met de Onderwijsprijs. Awee Prins. Op een goede — of eigenlijk slechte — dag blijkt de zee plotseling verdwenen.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De bijzondere dierenverhalen komen tot leven door een dertigtal prachtige tekeningen van gelauwerd illustrator Th Tjong-Khing. Retourneren en herroepingsrecht.

  • Restaurants zierikzee en omgeving
  • Breuken keer en delen
  • Turkse kapsalon rotterdam zuid
  • Franse bulldog pups marktplaats