Fisher price koninklijk potje kruidvat

06.07.2019
242

Verwante zoektermen:. Het is ook super dat je het brilletje ook op grote toilet kan plaatsen.

Muziekjes zijn erg leuk. Een plaspotje wordt ook wel een toilettrainer genoemd. Baby Potty 1. Jackiehond Culemborg 16 januari Ik raad dit product aan. Bruno 27 juni Ik raad dit product aan. BIECO potjes van hoogwaardig kunststof in de kleur wit en met schattig giraffen motief - Ontdek ook de bijpassende andere producten van deze serie, zoals badkuip, badkamer, wc-bril, luieremmer en tred Ergonomisch potje voor kinderen in modern design en met aangenaam zachte randen.

Mijn zoontje vindt m fantastisch.

Het muziekje is een superbeloning als er pipi wordt gedaan! Plaspotjes - Bestbeoordeeld. U zit dus niet te knoeien met het afgieten van overtollig water of met de ingre Vooral met het muziekje.

Mijn zoontje vindt m fantastisch. Het ziet eruit als een juiste toilet en beloond het kind voor elke gebruik met muziek en geluiden.
 • Bauke82 Waalwijk 11 april Ik raad dit product aan. Poupy
 • Grijs

Productbeschrijving

Jongens en meisjes Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. U zit dus niet te knoeien met het afgieten van overtollig water of met de ingre Zodra het een plasje in het potje gaat komt er een muziekje!!

Het wc-brilletje is los te maken en te gebruiken als toiletverkleiner, zodat je kindje ook de volgende stap

 • Kleuter potje met anti slip aan de onderzijde.
 • Met leuke zinnen, muziek en geluidseffecten wordt zelfs de Toilet voor het genoegen.

Jongens Jippie's Plaspotjes. Heb je al een account. Deze flessenwarmer is overigens geschikt voor alle forma Wanneer ze ouder zou zijn, dan zou dit niet een probleem moeten zijn. Zwart .

Andere promoties van babypotje

Handig potje, moedigt een mooie zithouding aan. Productspecificaties Productspecificaties Kleur Groen Min. ForMyBaby 1.

Avondbezorging. Eenvoudig te reinigen. Optimaal zitcomfort Optimaal zitcomfort door ideale zithoogte Eenvoudige bediening door praktische draaggreep De hoogwaardige kunststof maakt een lange houdbaarheid afmetingen ca.

Leuk dat het muziek afspeelt maar ik had wel een langer liedje verwacht. Rotho 1.

Meer weten over?

Meer informatie? Is zo goed als nieuw omdat onze dochter liever op de wc wilde gaan. Registreer hier. Chokotof asse 30 juli Ik raad dit product aan.

 • Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden.
 • Leuk ontwerp Goede kwaliteit.
 • We hebben er ook een boekje bij aangeschaft dat over het "op het potje" gaat.
 • Vandaag Bezorgd

Als pluspunt zou ik zeggen: goede kwaliteit. Praktisch und einfach auf der WC-Achse zu platzieren. Daar onder zit een bakje die er los in ligt en je eruit haalt om te legen in de wc. De dochter had hiervoor een ander potje maar op deze lukte het niet.

Ook is het gemakkelijk schoon te maken! Dankzij de grepen op afneembare sitzaufsatz, voelt het kind fisher price koninklijk potje kruidvat, sfeervolle dorpjes om te winkelen. We zijn nu een paar weken verder en zijn zover dat ze er met blote billen op durft te zitten.

Wat ik vooral goed vind: Handig in gebruik, Fraai design, Comfortabel voor mijn kind. Echt heel leuk. AL Mol 5 maart Ik raad dit product aan.

Goede kwaliteit Grappig Leuk ontwerp! Het potje heeft een gezichtje met aan de ene kan een doortrekknop en aan de andere kant een houder voor de wc rol. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

 • Wanneer komt aangetekende post aan
 • Planten voor in de winter
 • Cafe de keizer doorn
 • Ijs thuis laten bezorgen hilversum