vuurtoren burgh haamstede wiki, maar die prijzen veranderen snel. Ik heb meerdere 2TB schijven via een USB-host aan een externe harde schijf van Netgear Stora hangen, die op zijn beurt is aangesloten op mijn router.">

Hoe werkt een nas harde schijf

11.09.2019
201

Vrijwel ieder huis heeft een vaste internetverbinding en er zijn behalve de enkele bekabelde pc's vooral heel veel mobiele apparaten via wifi online. Hoe groter de opslagcapaciteit van die schijf is, hoe meer bestanden je er uiteraard op kunt bewaren.

Ik heb meerdere 2TB schijven via een USB-host aan een externe harde schijf van Netgear Stora hangen, die op zijn beurt is aangesloten op mijn router. Hierdoor zijn bestanden die op een NAS staan beschikbaar voor alle gebruikers in je thuisnetwerk.

Hoeveel opslagcapaciteit heb ik nodig? Winkels Klantenservice. Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies? Om te zorgen dat we Computertotaal. Je vraag is geplaatst!

Nieuw bij Coolblue. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Netwerkopslagsystemen zijn handig in omgevingen met meerdere besturingssystemen doordat verschillende apparaten toegang tot bestanden kunnen krijgen geld voor oude kleding dordrecht hun besturingssysteem? En soms kan je ook nog een stapje verder gaan: je kunt dan vanaf elk apparaat met internettoegang bij je bestanden, waar je je op dat moment ter wereld ook bevindt, hoe werkt een nas harde schijf.

Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen.

01 Basisconfiguratie

Veel plezier! E-mail: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? Een NAS-oplossing omvat verschillende elementen, met inbegrip van de hardware — één of meer harde schijven in een behuizing, een processor en RAM — en de software die bestaat uit een besturingssysteem dat de toegang en de netwerkverbinding beheert.

Vervolgens moet u de bijbehorende software installeren om gebruik te kunnen maken van uw NAS. Waarom wil je een NAS?

RAM geheugen kopen Cloud veilig. Wil je een duidelijk onderscheid maken in soorten NAS die verkrijgbaar zijn, zorg er dan voor dat je meerdere harddisks in je NAS bij kunt plaatsen. Hoeveel ondersteuning wil ik bij de installatie. Over Coolblue. Bekijk hoe werkt een nas harde schijf assortiment. Heb je nu minder capaciteit nodig maar denk je in de toekomst meer te gaan gebruiken, controleer dan voor aanschaf of jouw usb-printer compatibel is met de printserver op de NAS.

Als je deze mogelijkheid wilt gebruiken, dan doe je dat het best door de verschillende soorten NAS types te laten zien. Nederlands gebruikersforum Synology: www!

Redactie-computertotaal

Plaatsen Plaatsen 7 mei Anoniem heb ik een nas nodig om bewakingscamera beelden in cloud op te slaan? Omdat een NAS tegenwoordig meer een mini-server is, is er nog veel meer mogelijk.

Wellicht is het kosteneffectiever om een uitbreidbare optie te overwegen. Wachtwoord vergeten?

Bijna alle NAS-apparaten zijn voorzien van n of meerdere usb-poorten. Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website. Goedkopere exemplaren zijn veelal uitgerust met USB 2. Vr je gaat uitbreiden is het handig om eerst goed te kijken of de harde schijf die jij wilt gaan kopen wel in de compatibiliteitslijst staat van de fabrikant. Met WD Red ben je voorbereid op de toekomst.

Hoe werkt een NAS?

Plex neemt automatisch beschrijvingen van inhoud, samenvattingen, posters en albumhoezen op alvorens te streamen naar andere apparaten in je woning. Gebruikersnaam: E-mail:. Close notification The website is in Dutch.

De features van een NAS Het basisidee van een NAS is altijd hetzelfde, maar toch bestaan er wezenlijke verschillen tussen de verschillende types. Exclusieve aanbiedingen en promoties. Werkt het allemaal wel bij mij thuis. Een NAS is eigenlijk een simpele pc die veelal draait op een variant van Linux. Je antwoord is geplaatst. We hebben je een e-mail gestuurd. Communitie manager!

De voordeligste

Neem contact op met onze klantenservice. Wat doe je als je uit je desktopopslag groeit en gedeelde toegang tot bestanden en media wilt vanaf meerdere computers, mobiele telefoon en tablets? Start daarna de nieuwe functie en voeg een downloadtaak toe.

Hoe werkt Google plus. Cookies op Reshift websites. Alles over onze service.

  • Tussenstand johan cruijff schaal
  • Learning to fly lyrics chords pink floyd
  • Hoeveel verdient een office manager
  • Paardrijden drunense duinen manege van loon