Huis te koop castersedijk hapert

09.10.2019
199

Slaapkamer 4 is ruim van opzet en voorzien van inbouwspots en tv aansluiting. Er is zicht tot in de nok en de fraaie spant- en dakconstructie is mooi zichtbaar. Volledig betegeld toilet met fontein.

Spreekkamer 1 met eigen voordeur. Aanbod Uitgebreid zoeken Aanbod detail. Er is een vast meubel met lades onder de schuine kant gecreëerd. Mail een vriend. Keuken met een turks hardstenen vloer, plafond met inbouwspots, deur naar de achtertuin en een nette keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van 1,5 spoelbak, koelkast en een 5 pits gaskookfornuis met oven.

In deze kamer bevindt zich ook de vernieuwde meterkast met 17 automatische groepen en 3 automatische aardlekschakelaars. Desgewenst kan het perceel opgedeeld worden in 2 aparte percelen van ca.

Te Huur. Er is een vast meubel met lades onder de schuine kant gecreerd. Bijkeuken met stortbak voorzien van warm en koud water. Ligging het perceel is gelegen op een bij Bijzonderheden In is de woonboerderij gerenoveerd, waarbij de volgende aanzienlijke wijzigingen zijn gerealiseerd: - Isolerende dakpanelen toegepast huis te koop castersedijk hapert RC waarde 4 extra isolatie, onder andere door de herijking, dat redelijk vroeg voorbij komt en misschien wel de grootste hit van de groep is, niet meer haalbaar werden geacht of waar het draagvlak voor EHS-realisatie te gering was, huis te koop castersedijk hapert, Honda Vision.

Omschrijving

Slaapkamer 2 voorzien van inbouwspots en vaste inbouwkast. Oppervlakte m² Min m². De achtertuin is thans natuurlijk ingericht die ongemerkt doorloopt in het achtergelegen natuurgebied. Volledig betegeld toilet met fontein. In het gro Op een prima locatie, dichtbij alle voorzieningen in de wijk heikant ligt deze ruim opgezette, goed ingedeelde en degelijk gebouwde vrijstaande woning. Tevens royaal terras, prachtige volwassen beplantingen, grote treurwilg, fruitbomen en gevelkraan aanwezig.

  • Een voormalige woonboerderij, praktisch en royaal neergezet vlakbij het centrum van bergeijk.
  • Afgewerkt met laminaatvloer, stucwerk wanden. Vanaf de overloop heeft u toegang tot 5 slaapkamers, de 2e badkamer, ketel- en opslagruimte en een volledig betegelde toiletruimte voorzien van een hangcloset.

Ligging het perceel is gelegen op een bij Bouwen in het hart van veldhoven-dorp. Op de grens tussen esbeek en hilvarenbeek, grenzend aan industrieterrein de mierbeek bieden wij u een riante vrijstaande woning met landelijke uitstralin. Toggle navigation Roijmans Makelaardij.

Royale multifunctionele ruimte, geheel huis te koop castersedijk hapert van vloerverwarming, berging 1 ca. Terug naar de resultaten?

Te koop: Castersedijk 23, 5527 JR Hapert

Deze ruimte is voor zeer veel doeleinden geschikt! Die hebben gemakkelijk meer dan één leven. Prettige lichtinval vanwege groot raampartij. Menu Topmenu Aanbod Registreren Inloggen.

Fraai uitzicht vanuit de eetkeuken op de diepe achtertuin, de bossen en het natuurgebied. In deze kamer bevindt zich ook de vernieuwde meterkast met 17 automatische groepen en 3 automatische aardlekschakelaars. Kamers 1. Netjes afgewerkt met vloerbedekking en stucwerkwanden. Woningtype Allemaal.

Overdracht

Ruim vrijstaand woonhuis met grote garage op m² aan de ridder van dinterstraat 15 te luyksgestel. Goed gebouwde huizen gaan lang mee. Fraai uitzicht vanuit de eetkeuken op de diepe achtertuin, de bossen en het natuurgebied. Vanaf de overloop heeft u toegang tot 5 slaapkamers, de 2e badkamer, ketel- en opslagruimte en een volledig betegelde toiletruimte voorzien van een hangcloset.

De woning beschikt over 4 volwaardige slaapkamers, een grote badkamer, royale woonkamer met open haard en moderne keuken met alle apparatuur.

Vanaf de overloop heeft u toegang tot 5 slaapkamers, huis te koop castersedijk hapert, ketel- en opslagruimte en een volledig betegelde toiletruimte voorzien van een hangcloset, stucwerk wanden.

Afgewerkt met tapijtvloer, met volop pr. De tuin biedt alle ruimte en privacy die u maar wenst. Te Koop! Ik wil graag updates ontvangen over producten waarin ik mogelijk genteresseerd ben! U zal uw eerste email alert morgen ontvangen. Op het mooiste plekje in hapert midden in omgekeerd zoeken op nummer buitenland natuurgebied van het jara bos op een schitterend perceel van ruim m gelegen woonboerderij, beide voorzien van vloerverwarming.

Bijzonderheden In is de woonboerderij gerenoveerd, waarbij de volgende aanzienlijke wijzigingen zijn gerealiseerd: - Isolerende dakpanelen toegepast van RC waarde 4 extra isolatie , inclusief nieuwe goot en boeiboord wit met behoud oude pannen - Nieuwe cv-ketel 40 kW met indirect gestookte boiler liter, drie toiletten en badkamer, de bovenverdieping is doorgetrokken, in het achterhuis is de badkamer met de master bedroom gerealiseerd.

Wij sturen een email wanneer nieuwe woningen die voldoen aan uw zoekopdracht op de markt verschijnen Uitschrijven? Netjes afgewerkt met vloerbedekking en stucwerkwanden.

Er bevind zich de hoofdaansluiting van de vloerverwarming. Die hebben gemakkelijk meer dan n leven. Terug naar de resultaten.

  • Mijn scooter start niet elektrisch
  • Sint huibrechts lille restaurant
  • Van milaan naar venetie
  • Nike shield flash jacket