Joep van het hek nrc

10.10.2019
204

De ervaren Rutte begon tegen Baudet over zijn middeleeuwse vrouwenstandpunt. En dit jokkebrokkende oplichtersduo zit lekker thuis zonder een centje pijn. Domweg omdat hij daar recht op heeft.

Hoe zal dat gesprek gegaan zijn? In dat jaar werd zij door hem tot hoofdofficier benoemd en het jaar daarop maakten ze samen een schnabbelreisje naar Thailand. Daar is door de pedomiljardair ongetwijfeld over nagedacht. De jongen begon besmuikt te lachen. Dat is toch raar?

Gele hesjes aan en op naar hun keurige bedrijven. Bij het naderen van de ambulance minderden ze vaart. Terug naar de krant Lijst. Een monster. Daar was een stukadoor uit een schuur gezet omdat hij daar niet in mocht wonen.

Dat kwam door de persoonlijke vraag die Thierry joep van het hek nrc daarvoor aan Rutte had gesteld. Toen ik ook nog las dat een kleuter zijn of haar eigen braaksel moest opeten heb ik de krant een paar uurtjes weggelegd.

  • Wegwezen bij deze Europese idioten.
  • Dus geen zorgen om René.

Lachgasten

Zonder aanziens des persoons. Ze toeteren en fluiten iedereen voortdurend terug. Toen hij die vraag stelde zag ik in hem in een klap de achterbakse gluiperd op het schoolplein. Ook de tegenstanders van de Brexit zijn nu definitief om. En denkt u dat ex-minister Maxime Verhagen het raar vond dat hij als goed betaalde adviseur van de provincie Limburg met een bedrijf sprak terwijl hij bij datzelfde bedrijf op de loonlijst stond?

Terwijl het Valentijnsdag was. Buiten de piste skin doe je maar lekker in de winter! Met hoeveel schaamrood op je kaken ga je in cassatie in deze precaire zaak. De strandwacht moest verder. Zelfs op Stef. Eind april werd zijn collega-commissaris Eric Eljon geschorst vanwege een vertrouwensbreuk na publicatie van een keukenmeidenromannetje over de mores in Hilversum.

Zijn kleutervernederingen ooit normaal geweest of goedgepraat? Van wie moet dit? En na afloop kunnen de nabestaanden nog een slokje lauwe koffie krijgen, maar het wolkje melk en het traditionele cakehappen is uit het basispakket geflikkerd.

Verbaasd keek ik naar mijn lachende vrouw.

Onvervalste corpsballenhumor die deze burgemeester uiteindelijk duur kwam te staan. Iets met de onvermijdelijke Maagdeneilanden. Of is Bruins op een gegeven moment gezond uit zijn slof geschoten en heeft hij ze uitgemaakt voor geile geldgraaiers, inhalige hebberds die hele vieze handjes hebben.

Verbaasd keek ik naar mijn lachende vrouw. De man op de fiets.

Dat ranselt ook lekkerder. Anders had Donald hem er persoonlijk vierkant uitgetrapt. Haar twee tieten waren gevuld met kontprotheses. Dit is gewoon misdadig. Of met de etterende wond die Groningen heet.

Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Met meerzicht en van manen verhuur gevolgen van dien!

Een keurige kakker uit mijn jeugd. Anders had Donald hem er persoonlijk vierkant uitgetrapt. En u bent toch niet bang dat joep van het hek nrc Limburgse ex-staatssecretaris Ren van der Linden binnenkort met een daklozenkrant bij de plaatselijke Jumbo staat. In eerste instantie geloofde niemand dat dit een heuse Nederlandse minister was.

Hopeloos ouderwets zelfs!

Dat ranselt ook lekkerder. Ik mocht van haar niet derdegraads verbranden. En denkt u dat ex-minister Maxime Verhagen het raar vond dat hij als goed betaalde adviseur van de provincie Limburg met een bedrijf sprak terwijl hij bij datzelfde bedrijf op de loonlijst stond?

En dat we als beschaafd Europees land ver van dit soort types moeten blijven. Is dit de manier van communiceren van een minister met het bedrijfsleven. Het wordt de komende dagen tropisch. Terwijl er mensen in Thialf aan het schaatsen waren, ontstonden er tankproblemen op Schiphol.

  • Kun je verse spinazie rauw eten
  • Vloggen hoe doe je dat
  • Atletico madrid vs real madrid live stream sky sports
  • Ralph lauren sale dames