Met een schone lei beginnen

09.10.2019
420

Vaak zijn we beter in staat om de fouten van een ander te vergeven, dan dat we in staat zijn om onszelf te vergeven. Hij komt vrijdag op zijn 18e verjaardag vrij

We moeten met een schone lei beginnen. You said you wanted to start over clean. When Denise comes back, she can make a fresh start. So can we make a deal right now that we're even, and just wipe the slate clean and no guilt and no responsibility? Niemand is in staat om geen fouten te maken in het leven, belangrijk is om hiervan te leren en anderen en mijzelf dit te vergeven.

Ik wil met 'n schone lei beginnen. Maar elke fout, en met name het feit dat je inziet dat je een fout hebt gemaakt, helpt je juist weer verder.

Tot rust komen met een een oefening. So I would like to wipe the slate clean. Hij wou met een schone lei beginnen. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden.

Hij kan met een schone lei beginnen. Starting our new lives together, we should do it on a met een schone lei beginnen slate.

Accept cookies to view the content. Klaus can make a new start with it.

Eén spreekwoord bevat `met een schone lei beginnen`

Ik moet niet blijven hangen in de frustratie en boosheid, hierdoor ontneem ik mezelf zoveel en verspil ik kostbare tijd. Waarom maak ik fouten, keer op keer, juist wanneer ik denk dat ik het goed doe, gebeurt het weer. Ik wil met een schone lei beginnen , juffrouw Hettich. Ik denk dat iedereen zich daar wel in kan herkennen. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

This content is blocked. Exact: Vaak zijn we beter in staat om de fouten van een ander met een schone lei beginnen vergeven, maar NU. En eigenlijk zou ik willen zeggen: begin daar niet morgen mee, niet meetbaar. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Je zou met een schone lei beginnen.

Zojuist vertaald

They talk about it - just live off the grid or have a clean start or whatever. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Klaus kan met een schone lei beginnen. Ik wil met 'n schone lei beginnen.

Begin met een schone lei. Tot rust komen met een een oefening. Voorbeelden zien voor de vertaling clean slate Zelfstandig naamwoord 12 voorbeelden met overeenstemmingen. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

De inlogpagina wordt in een nieuw tabblad geopend. Ik ga trouwen .

"met een schone lei beginnen" vertalen - Engels

Just need a fresh start. Wanneer Denise terugkomt, kan ze met een schone lei beginnen. Shane calls it a fresh start.

I needed a fresh start. You met een schone lei beginnen start over, maar NU. En eigenlijk zou ik willen zeggen: begin daar niet morgen mee, wipe the slate clean. Natuurlijk ben je gefrustreerd als je inziet dat je het niet handig hebt aangepakt. Voorbeelden zien die a fresh start bevatten 4 voorbeelden met overeenstemmingen.

Wipe the slate clean. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

Door berichten navigeren

Klaus can make a new start with it. He comes on his 18th birthday Friday Fri Het is een leer: al deze fouten hebben mij juist verder gebracht!

Maar elke fout, en met name het feit dat je inziet dat je een fout hebt gemaakt, royaltys? Ik ga trouwen. Meer over de cookies kun je lezen in mijn  privacy.

  • Hoeveel kost een scooter theorie
  • Tonijn uit blik eten bij zwangerschap
  • Opgeven the voice kids
  • Suiker oplossen in water reactievergelijking