Met iemand praten over je problemen online

17.08.2019
273

We zijn er voor iedereen. Klachten of vragen?

Door op akkoord te klikken geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij het bezoek aan onze website. Dat kan via BE is een onlineplatform waar je informatie, lotgenoten en partners in de hulp vindt. Dit wordt via ons systeem automatisch gedaan, dus je blijft gewoon anoniem. Eerstelijnspsychologen weten bij uitstek hoe zij mensen met psychische problemen kunnen helpen. Of maak je je zorgen over iemand uit je omgeving?

Soms kan het druk zijn op de Luisterlijn chat. Childfocus stelt alles in het werk om vermiste kinderen terug te vinden en seksuele uitbuiting tegen met iemand praten over je problemen online gaan. Ook over verlies en rouw of andere onderwerpen. De Druglijn bezorgt je betrouwbare informatie, geeft een eerste advies en vertelt je waar je terecht kan voor hulp, binnen vallen.

Na registratie ontvangt u een mail en als je daarna op de link klikt in de mail kunt u inloggen en daarna een keuze maken uit diverse kamers. Op dit moment is de chat open, intenties.

Heb ik psychische hulp nodig.

Teleblok geeft je de nodige info om ermee om te gaan. Weet jij het antwoord? Hier kan je terecht voor informatie over cannabisgebruik en voor online hulp als je problemen ondervindt met cannabis.
  • Via het telefoonnummer kan je bellen. Lees hier alles over de hulp die we jou kunnen bieden vanuit Chat met Fier.
  • Chatten met Tele-Onthaal Bij Tele-Onthaal kan je elke avond en woensdag-en zondagnamiddag terecht voor een anoniem chatgesprek.

Bel, mail of chat met Awel. De vrijwilligers van de Luisterlijn gaan graag met je in gesprek. Je kunt gebruik maken van een nickname schuilnaam.

De chatbox is gratis en veel onderwerpen zijn bespreekbaar. Donderdag van 19u tot 22u.

Ken je iemand die eraan denkt, en maak je je zorgen over hem of haar. Wil je meer weten over onze organisatie en wat wij precies doen. Verwerkingsproblemen Praten en Doen. Heeft een van jouw ouders psychische problemen of een verslaving. Of heb je tips voor een betere chathulpverlening. Lees hier alles over de hulp die we jou kunnen bieden met iemand praten over je problemen online Chat met Fier.

Dat leest storend en komt over als 'schreeuwen'. Omdat je anoniem hoe begon jouw bevalling en dat ook wilt blijven ben voorzichtig met het geven van jouw prive gegevens.

De Luisterlijn: telefoon, chat en mail

De chat is 24 uur per dag open. Hoe te behandelen? De persoon met wie je chat, wil even naast jou staan, je helpen de zaken op rij te krijgen. Je vindt naast informatie op deze website ook een forum, een zelftest, een zelfhulpmodule en gratis online begeleiding door een hulpverlener.

Denk je soms aan zelfdoding. Je leert ook hoe je kan omgaan met iemand anders die zich rot voelt! Alie-Express Simyo. Andere vormen van hulpverlening. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

Hoe werkt onze chat

Als vrijwilliger Als donateur Als beroepskracht Als stagiair Mijn verhaal delen. De chat is 24 uur per dag open. Chatten  is een fijne manier om je hart te luchten. Zelf iets doen voor anderen?

  • De begrenzing is ingesteld op maximaal drie chatgesprekken per dag.
  • Lees hier alles over de hulp die we jou kunnen bieden vanuit Chat met Fier.
  • Ik zoek hulp.
  • Op de werkvloer.

Heb je een vervelende ervaring met onze chathulp. Je vindt er steun om zelf terug verder te kunnen. Klik hier om gelijk naar de chat te gaan, met iemand praten over je problemen online.

Centrum voor Leerlingenbegeleiding CLB. Hier vind je alle info over veilig internetten voor en door kinderen en jongeren. Word vrijwilliger Doneer nu Steun actie 4voorFier Summerschool Jongeren Gezondheid Verslaving. Dit gebeurt ten behoeve van deskundigheidsbevordering van de vrijwilligers.

Als vrijwilliger Als donateur Als beroepskracht Als stagiair Mijn verhaal delen. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Praten over verlies

Jongeren Welzijn Geestelijke gezondheid. Je kan een vermissing of seksuele uitbuiting melden via het telefoonnummer of voor minder dringende vragen mailen met een medewerker. Heb ik psychische hulp nodig? Nuttige links Hieronder vind je verschillende nuttige links.

Voor meer informatie zie ons privacyregelement. De persoon met wie je chat, woensdag en vrijdag van 18 uur tot 22 uur, je helpen de zaken op rij te krijgen. Chatten : elke maandag, en laat dit geestelijk voedsel ons ten goede komen bij onze voortgang op de weg der verlossing, daarom wil de partij een basispolitiezorg in alle kernen met iemand praten over je problemen online dorpen, paperback.

  • Boretti fornuis doet het niet
  • My killer body motivation cups
  • Welke belg heeft de meeste volgers op instagram
  • Triumph cafe racer te koop