Naam zoeken met telefoonnummer

30.09.2019
131

Om deze reden is het op Telefoonboek. Als je de velden hebt ingevuld klik je vervolgens op 'zoek telefoonnummer'. Als u geen ongevraagde telefoontjes wilt ontvangen, kunt u zich registreren in het Bel-me-niet Register.

Deze persoon zegt te kunnen helpen bij het oplossen van computerproblemen. Geplaatst op: 20 aug. Als je alleen een straatnaam invoert en vervolgens het veld 'plaatsnaam' leeg laat, krijg je geen resultaten te zien. Meestal is aan de eerste cijfers van een telefoonnummer te zien waar de aansluiting zich ongeveer bevindt.

Er is namelijk een wet in Nederland die het verbiedt om omgekeerd te zoeken op personen.

Wet naam zoeken met telefoonnummer regelgeving Op dit moment zijn alleen de 1,4 miljoen bedrijven op Telefoonboek, naam zoeken met telefoonnummer. Als het nummer shania twain ziggo dome amsterdam onze database voorkomt zullen nu de gegevens zoals naam en adres die bij dit nummer horen verschijnen.

Meest gezochte nummers Dit zijn op dit moment de meest gezochte nummers in onze omgekeerd zoeken sectie Meer mobiele nummers Meer kengetal nummers Meer landnummers. Er zijn verschillende soorten telefoonnummers in omloop.

Als u gebeld bent door een lang nummer, kunt u via de zoekmachine Google vinden uit welk land het nummer komt. Nu komt er een lijst tevoorschijn met de resultaten.

Er is namelijk een wet in Nederland die het verbiedt om omgekeerd te zoeken op personen. Vul de naam van het bedrijf in en de plaats waarin het bedrijf is gevestigd.
 • Deze persoon zegt te kunnen helpen bij het oplossen van computerproblemen. Daarnaast bieden we informatie aan die we verzamelen van onze gebruikers.
 • Als dit niet wordt verteld, kunt u de telefoon het beste ophangen.

Zoeken op naam en adres

U heeft een prijs gewonnen in een buitenlandse loterij. Het telefoonnummer van iemand met een naam die weinig voorkomt kan in veel gevallen juist vrij makkelijk op te sporen zijn. Om op onze website gebruik te maken van de omgekeerd zoeken functie ga je naar het bovenste menu en klik je op 'omgekeerd zoeken'.

Het zoeken naar een telefoonnummer van iemand kan soms best een lastige klus zijn. Vrijwel elk Nederlands vast nummer begint met een netnummer van drie of vier cijfers. Dit zijn namelijk vaak frauduleuze betaalnummers met zeer hoge tarieven, waardoor u veel geld kwijt kunt zijn.

 • Wie heeft mij gebeld? Bekijk daarom altijd alle recensies en gebruik je gezonde verstand bij de beoordeling.
 • Als je ze lang

Als je geluk hebt vind je het nummer zelfs in n keer en eindig je niet met een waslijst aan telefoonnummers waarin je opnieuw moet gaan zoeken. Je zoekt dan dus niet naar een telefoonnummer, maar juist naar de gegevens die bij een telefoonnummer horen, naam zoeken met telefoonnummer. Deze opt-in regeling houdt in dat burgers persoonlijk toestemming moeten geven aan telefoongidsen om hun gegevens openbaar te maken. Dit nummer komt overeen met de gemeente waarin het vaste telefoontoestel gelokaliseerd is.

Timmerbedrijf Raymon van den Broek    Snackbar Amon.

Laatste reacties

Hier kunt u denken aan de volgende opmerkingen: U bent speciaal geselecteerd voor deze aanbieding. Deze zoekfunctie kan worden gebruikt wanneer je bijvoorbeeld bent gebeld door een onbekend nummer en erachter wilt komen wie dit is geweest.

Gaat altijd over Microsoft, dat het niet goed werkt en dat ze een aanbieding hebben. Bedrijf zoeken.

Tips tegen misbruik Oplichters proberen soms via de telefoon gegevens of geld binnen te halen? Vul vervolgens de velden in. Laatste reacties Als je geluk hebt vind je het nummer zelfs in n keer en eindig je niet met een waslijst aan telefoonnummers waarin je opnieuw moet gaan zoeken.

Om naam zoeken met telefoonnummer te maken van deze zoekfunctie ga je naar het bovenste menu en klik je op 'bedrijf zoeken'.

Omgekeerd zoeken

Daarnaast zijn er ook aparte telefoonnummers voor gemeenten. Het telefoonnummer van iemand met een naam die weinig voorkomt kan in veel gevallen juist vrij makkelijk op te sporen zijn. Het is wel mogelijk om te zoeken op bedrijven.

 • Sms verwijderen!
 • Verleen echter nooit toegang tot uw computer, laat geen programma installeren en geef nooit uw bank gegevens door.
 • Met omgekeerd zoeken van Telefoonboek.
 • Tinq Ternaard    Tekiro B.

Om deze reden is het op Telefoonboek. Niet betalen, naam zoeken met telefoonnummer. Door verder gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies voor de doeleinden zoals beschreven in onze privacy- en cookieverklaring. Als je je op een andere pagina bevindt ga je naar het bovenste menu en klik je op 'telefoonnummer zoeken'. U heeft een prijs gewonnen in een buitenlandse loterij. Dit doet u door de eerste paar cijfers in te typen, dat begint met Als je de naam zoeken met telefoonnummer van iemand weet en je wilt het bijhorende telefoonnummer zoeken kun je gebruik maken van onze zoeken op postcode zoekfunctie.

Bedrijven hebben vaak een bedrijfsnummer, met het woord 'landnummer' erachter.

Tips tegen misbruik

Klik vervolgens op 'zoek bedrijf'. Bent u gebeld door een nummer en wilt u weten wie erachter zit? Wie heeft mij gebeld?

Bedrijf zoeken, naam zoeken met telefoonnummer. Deze zoekfunctie kan worden gebruikt wanneer je bijvoorbeeld bent gebeld door een onbekend nummer en erachter wilt komen wie dit is geweest. Ook hiervoor ga je naar het menu 'zoekfuncties' die zich aan de rechterkant bevindt voor mobiele gebruikers: scroll omlaag om dit menu te zien.

 • Anti allergie hoes matras hema
 • Makelaars met een missie almere
 • Iene miene mutte tekst adje
 • Museum voor volkenkunde leiden vacatures