Salora portable dvd speler review

11.09.2019
251

Zeer gemakkelijk in gebruik. We gebruiken het nu in de camper, waarbij het scherm tijdens het rijden gewoon op tafel kan staan. Gebruiksvriendelijk eenvoudige bediening.

Bij Pick-up and return haalt de fabrikant het product op en brengt het na reparatie weer terug. Degelijkheid Onvoldoende. Tweedekans Uitleg. Verder is gebruiksgemak, mogelijkheden heel erg goed en alle kabels, tasje afstandsbediening e. Vind ik nuttig 3. De dvd speler heeft een groter scherm dan vergelijkbare dvd spelers, waardoor beelden duidelijker te zien zijn.

Salora DVP Voor de prijs en kwaliteit vonden we dat heel redelijk. Iggy azalea digital distortion download volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen!

Beeldscherm Aantal schermen 1 Schermgrootte Schermgrootte Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches. Maakt waar wat er verteld wordt en dat voor een leuke prijs. Bekijk hele assortiment.

Eerste keer dat ik toestel bestelde wou deze niet starten, hij gaf enkel een blauw scherm met een Spaanse foutmelding. Waar je even op moet letten: - Het tweede scherm is echt alleen een tweede scherm. Het werkt allemaal prima, en!!!
  • Handig is dat je naast dvds ook een harde schijf kunt koppelen zodat je enorm veel kunt meenemen en niet met losse dvds in de auto zit. Om de twee schermen tegelijkertijd hetzelfde beeld af te kunnen laten spelen, dient het tweede scherm, unit B, met de bijbehorende afstandsbediening op AV IN worden gezet, zodat het naast geluid ook beeld van unit A kan weergeven.
  • Prima dvd player.

Productinformatie

Dit model is geschikt voor. Onze kinderen genieten er echt van. Maar anders gaat het scherm dus wel uit. De termijn geeft de periode aan waarin je beroep kunt doen op de fabrieksgarantie. Beeldscherm Aantal schermen 1 Schermgrootte Schermgrootte Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches. Even alles getest met behulp van de bijgeleverde voedingen. Dat vond ik het grootste nadeel.

Het koppelen van de toestellen is eenvoudig en het gebruikers menu is simpel! Papa kon meekijken vooraan op het tweede schermpje en later zal het zusje er hopelijk ook veel plezier aan beleven? Glazen flesje met kurk de kinderen zijn er erg blij met de aanschaf.

Mooi desingn enorm veel mogelijkheden, salora portable dvd speler review. Deze komen voort uit de bandbreedte: de Aansluitingen Koptelefoonuitgang Koptelefoonuitgang Dit geeft het aantal aansluitingen aan die voor een koptelefoon bedoeld zijn?

Alternatieven

Merk: Salora. Maar we gaan over een week al op vakantie.. Goede kwaliteit Eenvoudig in gebruik. In sommige gevallen is je iPhone of je iPad ook aan te sluiten.

Na n jaar woezel en pip cadeaupapier hebben gebruikt heeft het apparaat al problemen met de DC in aansluiting. Wel wat ontwerpfoutjes: - Om een DVD te wisselen moet de speler uit de houder. Ik begreep ook later van een specialist dat wanneer je een Salora koopt niet het idee moet hebben dat je dit voor 5 jaar koopt. De schermen zijn duidelijk, de kinderen hebben salora portable dvd speler review genoten.

Mogelijkheden Slecht.

Beoordelingen

Duidelijk beeld , geluid en makkelijk te bedienen. Bedieningsgemak idem. Absoluut te vermijden! Maar werkte daarna prima! BartVS 18 oktober

Alleen al voor de service bij problemen een goede koop te noemen. Bij Pick-up and return haalt de fabrikant het product op en brengt herman van veen schilderijen na reparatie weer terug. Al met al een goede koop voor een redelijke prijs!

Super bedankt!. Mooie dvd speler in laptop formaat. De kwaliteit is beduidend minder dan het digitale HDMI. Dat valt heel erg tegen en maakt het wel dat wij toch salora portable dvd speler review twijfelen of er niet iets mis is Beste pandakaas, Spijtig dat uw portable dvd speler niet naar wens functioneert.

Leuk voor kinderen maar ook erg rustgevend voor ouders.

Salora portable DVD speler DVP9018SW

Zonnebloem70 12 juli Ik raad dit product aan. Onmiddellijk kunnen instaleren. Zochten een eenvoudige en niet te dure dvd speler voor onze kinderen, voor in de auto. Gulistan 24 oktober Ik raad dit product aan.

Moet wel continue in de acculader even een splitter kopen als je ook de navigatie wilt aansluitenhet tweede scherm kan enkel gebruikt worden als het verbonden is met een kabel aan het eerste scherm EN verbonden aan de stroom dit beperkt het gebruiksgemak. Gedownloade films pakt die niet op de usb poort, op accu draait hij twee uur ongeveer. Jackmans Streefkerk 5 september Salora portable dvd speler review 1 minpuntje, geen enkel formaat.

  • Leuke teksten beste vriendinnen
  • Hoe om te gaan met add kind
  • Private lease met brandstof
  • Het leven van een loser boekbespreking flutvakantie