Vertalen deens nederlands google

28.09.2019
127

Amerikaan mogelijk eerste dode door longziekte na roken e-sigaretten. Klik rechtsboven op Meer Instellingen. De taal van je Chrome-browser wijzigen alleen Windows en Chromebook.

Er is momenteel geen vertaling mogelijk van en naar de andere talen onderling. Open Chrome op je computer. Daarom werken bepaalde elementen van NU. Probeer de webpagina te vernieuwen. De update voegt ook eenzijdige live vertaling van Engels naar Hindi of Thai toe.

Daarom werken bepaalde elementen van NU. Chrome vertaalt de webpagina nu eenmalig. Als je Windows gebruikt, moet je misschien je Windows-taalinstellingen configureren om Oost-Aziatische talen of andere talen met complexe scripts toe te voegen! Google Vertalen is beschikbaar als mobiele app voor de iPhone en Android onder de naam Google Translate. Google Vertalen Google Translate is een gratis dienst waarmee teksten vertaald kunnen worden.

Joker en Terminator binnenkort speelbaar in Mortal Kombat. Meest gelezen, vertalen deens nederlands google.

Probeer de webpagina te vernieuwen.

Schermafbeeldingen

Je browser is verouderd. Log hier in. Klik vervolgens op  Vertalen naar het [taal]. Nederlands wordt samen met nog negentien andere talen toegevoegd aan de vertaalapp via een update voor zowel iOS als Android. Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Man overleden na mishandeling in Assen wegens verdenking zedendelict. Klik op Meer naast de taal die je wilt gebruiken.

  • Webpagina's vertalen in Chrome Als je een pagina tegenkomt die is geschreven in een taal die je niet begrijpt, kun je Chrome gebruiken om de pagina te vertalen.
  • Er is momenteel geen vertaling mogelijk van en naar de andere talen onderling.

De taal van Chrome wijzigen en webpagina's vertalen Je kunt vertalen deens nederlands google taal wijzigen die Chrome gebruikt en webpagina's in Chrome laten vertalen.

Klik rechtsboven op Meer Instellingen. Dat meldt Google op zijn blog. Probeer de webpagina te vernieuwen! Er is momenteel geen vertaling mogelijk van en naar de andere talen onderling.

Navigatiemenu

Tip de redactie. Google Vertalen Google Translate is een gratis dienst waarmee teksten vertaald kunnen worden. Als je Windows gebruikt, moet je misschien je Windows-taalinstellingen configureren om Oost-Aziatische talen of andere talen met complexe scripts toe te voegen. Klik onderaan op Geavanceerd.

Zondag 25 augustus Computer Android iPhone en iPad Meer. Google Vertalen is beschikbaar als mobiele app voor de iPhone en Android onder de vertalen deens nederlands google Google Translate. En we praten over de introductie van de ingebouwde simkaart door T-Mobile. Dit vinden wij jammer, want NU. De taal van je Chrome-browser wijzigen alleen Windows en Chromebook.

Hoofdnavigatie

Tip de redactie. Laat los om te beginnen met uploaden. Wat kan je daar eigenlijk mee?

Wat kan je daar eigenlijk mee. Ga naar een webpagina die is geschreven in een andere taal. De gratis Google Vertalen deens nederlands google app kan de vertaalde tekst vervolgens ook weer uitspreken in de gekozen taal.

Google Help. Louis vuitton ketting letter v vertaaldienst van Google Inc? Meest gelezen. Ja Nee. Was dit nuttig. Vertaling in- of uitschakelen voor een specifieke taal Je kunt bepalen of Chrome aanbiedt om webpagina's te vertalen naar een specifieke taal.

In welke talen is dit mogelijk?

Zondag 25 augustus Het laatste nieuws het eerst op NU. Voor het live vertalen is geen internetverbinding vereist, de taalpakketten kunnen worden gedownload voor offline gebruik. Feedback verzenden over

Met deze gratis app kunt u ingesproken tekst laten vertalen naar meer dan 50 talen. Computer Android iPhone en iPad Meer. NUlokaal adverteren?

  • Wat te doen als je oren dicht zitten door verkoudheid
  • Free images for commercial use without watermark
  • Politiefilm met eddie murphy
  • Van der schaaf volvo overgenomen