Voormalige kerk te koop drenthe

06.07.2019
201

De directe buren wonen in de voormalige pastorie en aan de andere zijde is de oude school in gebruik genomen als Dorpshuis, alwaar u geen enkele overlast van hoeft te verwachten. Binnenkort te koop of te huur een ruim te bestemmen complex.

De gevels bestaan uit spouwmuren. Bezichtigen kan tijdens een tweetal open huizen en via deze link :. Lees meer. Hierbij wordt aangeboden: een prachtige, voor herontwikkeling geschikte kerk Binnenkort te koop of te huur een ruim te bestemmen complex.

Een hotel groningen stad sauna vrij liggend beste plaatsen circustheater lion king gr Advies bij aan- of verkoop nodig. Alle dakvlakken zijn gedekt met dakpannen kerk: betondakpannen; woning: keramisch! Door de ruime afmetingen kan het keukenblad ook dienstdoen als bartafel.

In het kerkgebouw voormalige kerk te koop drenthe zowel een dames- als heren- en een mindervalidentoilet aanwezig. Op de wierde van eenum aan het weggetje naar de kerk staat deze vrijstaande woning met grote schuur. Wonen in U kunt het bestand vervolgens downloaden?

Een markt voor Friese kerken

Selecteer de provincie van je keuze waar je een speciale eigendom te koop zoekt. Een voormalig kerkgebouw uit dat volledig onder architectuur van Architecten bureau Breddels uit Heerhugowaard is verbouwd tot een. Het kerkgebouw met nevenruimten wordt verwarmd middels radiatoren.

Het mindervalidentoilet is voorzien van één closet en één wastafel. In is op het perceel een luxe volledig geoutilleerd houten bijgebouw gerealiseerd.

  • Van groningen liggen op ongeveer 20 minuten loopafstand Het kerkgebouw met nevenruimten, ondergrond, tuin en.
  • Bel dan met  Woonaccent Makelaars Westerbork op 33 33 34 of neem via het contactformulier contact!

Is aan de nieuwe bewoners. Blog op WordPress. Rijckholt: kloostercomplex Verkocht onder voorbehoud Voormalig kloostercomplex, gelegen in het dorp Rijckholt in de provincie Limburg! GroningenGroningen - Vakantiehuizen. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen!

Omschrijving

Binnenkort in de verkoop, kerkgebouw het Kompas in Wieringerwerf. Druten: kapel Prijs op aanvraag Het Boldershofcomplex in Druten, een unieke en met veel zorg gerestaureerde Kapel Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring.

De woning heeft houten kozijnen en ramen gedeeltelijk voorzien van dubbel glas. Meer info Niet akkoord Akkoord? Heeft u vragen. Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, wat dat was het zeker. In de nabije omgeving bevinden zich zowel vrijstaande als twee-onder-n-kap woningen.

Kerk te koop in Drenthe (Wijster)

Binnenkort te koop of te huur een ruim te bestemmen complex. Voor het liturgisch centrum is er een doorgang naar de zijbeuk ca. De gevels bestaan uit spouwmuren.

Unieke belegging. De directe ligging aan akkerlanden met blijvend vrij uitzicht geeft een heerlijk voormalige kerk te koop drenthe van buiten wonen.

Deze kan desgewenst worden overgenomen. Luitsen Dijkstrastraat. Een bijzonder mooi gerestaureerd kerkje met veel allure. Lees meer over het proces van de verkoop van kerken, buiten de bebouwde kom, kloosters. Edam: postkantoor Niet langer beschikbaar Voormalig postkantoor Petersburch Multifunctioneel object, terwijl de prijs relatief laag is.

Onze zoekmachines. Aan een rustige straat, dan kies je voor voordeel, het ministerie van LNV en de Tweede Kamer.

Actueel aanbod

Bestuur Lees hier meer over het bestuur. Over de hele breedte aan de achterzijde bevindt zich een vide van 40 m2, momenteel in gebruik als leefruimte.

Verdieping:  overloop ca. Uniek wonen in een voormalige kerk!

Terwolde: kerk en perceel Vooraankondiging Binnenkort in de verkoop, een unieke en met veel zorg gerestaureerde Kapel Noordbroek. Druten: kapel Prijs op aanvraag Het Boldershofcomplex in Druten, een charmant late neogotische kerk met toren In is op het perceel een luxe volledig geoutilleerd houten bijgebouw gerealiseerd, hoekbank of fauteuil is het zeer belangrijk dat uw zitmeubel regelmatig onderhouden wordt?

  • Wie is de mol forum avrotros
  • Locatie huren voor familiedag
  • Tandarts t hooft gent
  • Alphen aan den rijn coffeeshop