Witte vlekken in kleding na wassen

29.09.2019
234

Celebrities Nieuw: datingsite voor scoutsleden. Helemaal gelijk!

Enige dat nog zou kunnen helpen is wassen met textielverf. Laatste bezoek was: 25 aug    Het is momenteel 25 aug Gebruik enkel een klein scheutje wasverzachter voor linnen en hemden. Zie het antwoord van getty. Je moet dan wel effen zwarte kleding hebben, dus zonder andere kleuren, ik doe dit ook met vaal geworden kleding.

Ik dacht nog even: raar toeval. Spiksplinternieuwe broek, een keer gewassen en hij ziet er uit alsof het ding 4 jaar oud is en verwassen. Hoe raak je de vlekken kwijt. Je steekt je arm in het linker mouwgat, witte vlekken in kleding na wassen. Gebruik sowieso geen wasverzachter voor kledingstukken die je in de droogkast doet en ook niet voor delicate kledingstukken, dons en skikleding of outdoor kleding!

Conclusie : dat deo verhaal is niet de oorzaak.

Vind je dit niks?

VIVA op social media

Dat gedeelte van je T hemd is totaal niet in de buurt van je oksels geweest tijdens het aantrekken. Aanslag op zilverkleurig metaal van glazen karaf deksel verwijderen? Ik gebruik ook vloeibaar wasmiddel, maar had op een gegeven moment ook strepen op mijn kleding en het rook heel muf.

Registreer je gratis! Dus dat kan het ook niet zijn.

Hallo Annigje, lijkt het toch een andere oorzaak. Vraag volgen. Heb de rubber sluitring helemaal goed schhon gemaakt en nu heb ik voor het eerst geen witte vlekken in mijn was. Dus van binnen uit. En de witte strepen worden voorkomen door NA het aantrekken van kleding deo op te spuiten.

Weet jij het antwoord?

Als je een broek dan niet binnenstebuiten doet dan gaat hij vouwen en daarin ontstaat wrijving en dus is daar de verf een beetje weg.. Dit mag je vooral niet doen op Facebook en Twitter als je je account wilt behouden.

Heb de rubber sluitring helemaal goed schhon gemaakt en nu heb ik voor het eerst geen witte vlekken in mijn was.

Net alsof er tippex op geknoeid is. Zie het antwoord van getty. Bevat video Het leukste van het web. Vraag volgen.

Ruil hem in voor een ED. Witte vegen op zwarte kleding Hallo, Ik vraag me af waar witte vegen op zwarte kleding vandaan komen. Wat een onslimme kop.

VIVA nieuwsbrief

Serie A. Gebruik minder wasmiddel of stel je machine in op het jeansprogramma om extra te spoelen. Op zijn middel? Voeg geen wasmiddel toe maar slechts soda of azijn.

Afbeelding valt onder copyright, witte vlekken in kleding na wassen. Fout bij plaatsen reactie. Zie je witte zeepsporen op je kleding na het wassen! Volgens mij komen ze doordat ik tegen iets leun met mijn buik en dus een afdruk van mijn riem in mijn shirt krijg.

Bosbrand slorpt Spaanse huizen net niet op. Het volume was dat in de machine kan, wordt vaak uitgedrukt in kg maar eigenlijk is dat misleidend. Betonnen muren in de buurt. Waanzin in Firenze.

Danku {name}!

En nu is hij nog duurder en proef je flouwe noten bijna zonder zout terwijl de wikkel nog uniek is. Volgende dag haal ik hem uit de was, paar dagen later trek ik hem schoon uit de kast, zitten ze er nog steeds. Internet 5.

Fame vrijdag 30 december Verleng uw toegang tot de Mobiel Bankieren App voor uw apparaat Geachte relatie, Ik vraag me af waar witte vegen op zwarte kleding vandaan komen.

Hallo, Real blijft een tragisch geval: thuis niet langs Valladolid.

  • Astmatische bronchitis bij kind
  • Bekleding maxi cosi tobi verwijderen
  • Hoe maak je jam van pruimen
  • Wat eet een regenworm