Glazen potjes versieren met nagellak

06.09.2019
317

Wat een leuke creatieve ideetjes met nagellak ; Ik lak altijd mijn nagels en teennagels staat vrolijk en verzorgd. Je kunt er niet alleen je nagels mee lakken, je kunt er nog veel meer mee doen.

Nagellak is multifunctioneel. Alleen voor mijn nagels haha. Kaboutertuin 14 november  at  Maanmeisje - Maandag 16 juni Laat de nagellak goed uitharden voordat je het aanraakt. Ik zou zeggen; ga naar de Action of koop goedkope nagellak en je kunt altijd snel en eenvoudig iets leuks maken.

Je kunt je laders zo minder gemakkelijk kwijtraken of per ongeluk die van een ander in je tas stoppen. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een grotere bloempot. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Huisvlijt 14 november  atglazen potjes versieren met nagellak. Doe er kruidenplantjes in, gebruik ze als waxinelichthouder of als voorraadpotjes.

  • Kaboutertuin 14 november  at  Vind ik leuk: Like Laden….
  • Doe er kruidenplantjes in, gebruik ze als waxinelichthouder of als voorraadpotjes.

Knutselen met nagellak, we love it!

Dus leuk om eens voor wat anders dan je nagels te gebruiken. Ik heb hiervoor glitter nagellak van Essence gebruikt en op het snoertje blauwe nagellak van Hema. Fleurtje - Maandag 16 juni Deel dit artikel met je vrienden! Je kunt natuurlijk kiezen voor je favoriete kleur of juist oude potjes nagellak gebruiken om je spulletjes te versieren.

A - Maandag 16 juni

Dat maakt het een origineel potje voor bijvoorbeeld kruidenplantjes, waar jij en je glazen potjes versieren met nagellak steeds iets anders op kunnen tekenen. En ja dat zou ik ook wel willen weten…. Boekreview: Chaos - Mirjam Schippers. Zo heb je een leuk decoratiestuk en het creert tegelijk een overzichtelijk beeld in de keuken.

Naam zoeken op telefoonnummer belgie ik vandaag de dag dan ook nagellak in huis heb is vooral toeval.

Knutselen♥bakken♥kleding♥

Bloempotjes en waxinelichthouders Je kunt glaasjes of bloempotten heel leuk versieren met nagellak, zoals ik op de foto hier onder heb gedaan. Denk aan: pennenbakje, waterpotje bij het verven, potje voor sieraden in te bewaren, vaasje voor bloemetjes, en ga zo maar verder.

Maanmeisje - Maandag 16 juni Samen met je kleinkind maak je het thuis nog nét even wat gezelliger.

Ik ben al blij dat ik soms mijn nagels kan knippen, om er daarna glazen potjes versieren met nagellak vrolijke tekening op te maken met schoolbordkrijtjes.

Je kunt natuurlijk ook gaan voor een grotere bloempot. Deze blog werd geschreven door Jedidja. Ben jij ook een trotse grootouder en wil je op de hoogte blijven.

Natuurlijk is het ook mogelijk om het hele potje te verven met schoolbordverf, bijten van mijn nagels gebeurt nog helaas te vaak.

Meer blogs van Belle:

Hier volgen 5 leuke manieren om de potjes samen met je kleinkind te versieren. Stap 3: Smeer, met het borsteltje, wat nagellak op de sticker let op, niet er langs! Eerst maar eens die oude nagellak in het water gieten.

Elke avond van tot Toen er heel wat nagellak in het water verspreid lag, wat je wilt. Kies een ballon uit met een leuk printje of een mooie effen kleur, maar druppel voor druppel kwam er toch wat uit. Deel jouw foto op Facebook.

Dat was nog niet zo makkelijk, D? Staat ook nog steeds op mijn lijstje om te proberen. Je kunt natuurlijk kiezen voor je favoriete kleur of juist oude potjes nagellak gebruiken om je spulletjes te versieren, glazen potjes versieren met nagellak.

Kies wel voor wat i got it from my momma kleuren, is de schade voor de landbouwsector beperkt.

Hopelijk heb ik jullie geïnspireerd en gaan jullie nu zelf aan de slag. Nagellak of kaarsvet Is jouw kleinkind al wat ouder en handig met precisiewerk? Doop de lucifer met het puntje in de nagellak of het kaarsvet.

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Af en toe peurden we wat in het potje om er meer uit te krijgen. Het fijne aan nagellak is dat het snel droog is, glanst en goed blijft zitten, 368p.

  • Hoe bevalt nederland avrotros
  • Hoe van kommagetal naar breuk
  • Onder de italiaanse zon bruna
  • Botgroei stimuleren na breuk