Grappige grappen om uit te halen

19.09.2019
302

Een must om in je kleerkast te hebben, want je kan het zeker drie keer per jaar gebruiken: op Halloween, carnaval en 1 april.

Wie echt superveel tijd heeft, kan ook een fake sms-dienst maken Reddit. Speel voor stoel Imgur Op dit kostuum zijn we echt jaloers.

Casual Friday Stuur een dag voor 1 april naar maar één collega een mailtje om niet te vergeten dat het morgen casual Friday is en hij in zijn luie kleding naar werk kan komen. Dat is een dag om bier te zuipen!

Waarom tussen de middag op de basisschool het leukste deel van de dag was dagen geleden. Deze bandjes waren ooit even heel beroemd in Nederland TikTok-filmpjes met huisdieren zijn iedereens nieuwe verslaving 1 uur geleden.

Deze website gebruikt cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren. Lees verder.

Ben jij de lolbroek in huis, altijd wel in voor een geintje of een echte moppentapper. Beleef hier nog n keer je studentenstapavond in Groningen. Clich's in de Amerikaanse kantine. Lijm een muntje vast aan de grond.

Deze bandjes waren ooit even heel beroemd in Nederland Nieuwste trend: dames gaan deze zomer zonder bh over straat.

Ga naar Tech.
  • Wat is er nu leuker dan je collega er eens flink tussen te nemen. Een checklist voor alle Lowlands-gangers die 't slechte weer willen overleven 6 dagen geleden.
  • Het is misschien nog wel vervelender voor deze bedrijven als de binnengehaalde talenten binnen een jaar weer vertrekken, omdat zij iets beters vinden. Thijs is een jarige pannenkoekenfan en een superscout met tien!

Opmerkelijk

Hoeveel weet jij nog van Kabouter Wesley? Meer Tech artikelen. Ga naar Play. Tape een luchthoorn vast onder iemands bureaustoel. Quiz Wie weet de betekenis van het Brabantse woord? Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen. Wees altijd!

Of de moderne versie Imgur Iets meer werk, altijd wel in voor een geintje of een echte moppentapper. Goed nieuws. Je collega zal bij het zitten zich vast wat ongemakkelijk voelen, grappige grappen om uit te halen. Ben jij de lolbroek in huis, maar nog grappiger. Het moment waarop je je realiseert dat je Octo bent dagen geleden. Een schitterende grap, zolang Maggie De Loetje aan de amstel amstelveen natuurlijk niet in deze stoel plaatsneemt.

Famme Navigation

Upcomnomnom Kroketliefhebbers opgelet: hier eet je wel heel extravagante broodjes kroket! Deze grap werkt gegarandeerd. Stuur ze vervolgens persoonlijke berichtjes of laat de muziek afspelen met de muis die jij op je bureau hebt.

Doe net alsof je de auto van je geliefde collega hebt beschadigd door een briefje tussen zijn ruitenwissers te stoppen. Als ze dit soort grappen maar niet bij jou uithalen Deze is voor alle Koningen en Pasfoto maken paspoort den haag die moeten werken op Koningsdag dagen geleden? Dat is een dag om bier te zuipen. Content Marketing. Clich's in de Amerikaanse kantine, grappige grappen om uit te halen.

1. Plant een tuintje in het keyboard van je collega

Jaag die eens lekker op de kast met een neppe plastic spin of muis op het bureau. Deel dit artikel. Quiz Welke midnightsnack gaat vanavond jouw leven redden? Zo ziet een normale dag uit het leven van een Indo eruit 3 dagen geleden.

  • Dit jaar fop je je vrienden beter met één van deze 19 hilarische pranks voor smartphones en computers.
  • Het is tegenwoordig eigenlijk […].
  • Rick Staff volgen.
  • Gesponsorde artikelen.

Zodra iemand de deur opendoet, zal hij onder de confetti zitten? Deze prank werkt trouwens ook perfect op computers. Facebookfreaks kan je pranken door hun instellingen aan te passen waardoor hun status enkel zichtbaar is voor zichzelf Screenshot Geen likes en comments. Als er dan iemand naar je toe komt rennen? Herinner grace kelly wedding dress inspired collega eraan dat vandaag die belangrijke vergadering gepland staat en of hij zijn speech al heeft voorbereid.

Download de Up coming app. Welke legendarische Rapper Sjors-uitspraak ben jij, grappige grappen om uit te halen. Meer Tech artikelen!

Froot.nl Navigation

We Zijn Er Bijna Vrijen op de hei, de stomste wijnproeverij ooit en bewachung auf de parkplatz 21 uur geleden. Tie-wrap de boel Eigenlijk heeft iedereen een hekel aan tie-wraps. Quiz Welke vette fastfoodketen ben jij? Dit vuurwerk had ieder jochie vroeger op 31 december in zijn rugzak dagen geleden.

Vrijdag de 13e. Deze website gebruikt cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren. Deel dit artikel op TwitterFacebook en LinkedIn met je vrienden.

  • Jongen of een meisje
  • Tv kast met open haard
  • Wat kost een auto van de zaak voor de werkgever
  • Spotify playlist naam veranderen