Is vaseline slecht voor je huid

09.10.2019
140

Kan je huid eigenlijk ademen? Het is meestal hypoallergeen waardoor allergische reactie beperkt worden en het verstopt je poriën niet wat wel vaak gezegd wordt.

Dit was dus ook mijn gedachte totdat ik met de stofwisselingskuur begon en geen andere optie had. De vaseline die wij kennen, werd in ontdekt. Google hier eens op en dan kan jij zelf wel zien of dat er op lijkt. Nieuwsberichten Blog: Ik was mijn gezicht morgenochtend wel weer…. Daarom is het dus ook zo belangrijk naar de behoefte van je huid te kijken voordat je producten gaat gebruiken. Het is een periode dat het heel erg ontstoken is en daarna wordt het minder en dan komt het weer.

Maak er dan een nachtmaskertje van. Auteur Topic: Vaseline op je huid, goed of slecht. Werkt vaseline goed voor de droge huid? Ik smeer alleen Vaseline op mijn lippen. Werkt super!.

In dit blog artikel kun je lezen welke voordelen het gebruik van dit witte goedje biedt in combinatie met andere producten. Over Dr. Wanneer de huid verlost afgekickt is van deze kunstmatige paraffine blokkade, herstelt zij zichzelf, ondersteund met de juiste producten.
 • Op het moment van schrijven ben ik 39 jaar en heb ik een vochtarme en gemengde huid. Op het moment dat ik dit schrijf gebruik ik al 2 maanden vaseline op mijn gezicht.
 • Dat is ook goed voor de talgregulatie van je huid want olie lijkt meer op talg dan die minerale olie. Persoonlijk gebruik ik liever iets als een serum omdat dit veel meer voor je huid doet.

Meer artikels

Ik heb Ook die kuur gedaan! Smeren met vaseline belemmert de huid in haar belangrijke functies, namelijk de opbouw en versterking van het immuunsysteem en het herstel van de cellen.

Dit kan weken duren totdat de paraffine is uitgewerkt. De huid wordt als het ware verstikt. Atosenzosja Berichten: 1. Het is nu wel duidelijk: vaseline moet je niet dagelijks gebruiken!

 • Alleen de olie.
 • Uiteindelijk ben je dan dus alleen maar verder van huis.

Blijkbaar is het wel redelijk goed, is vaseline slecht voor je huid. Dit alles is van voorbijgaande aard. Aangezien je ongeveer hetzelfde zichtbare effect krijgt alleen is baby olie natuurlijk een dunner laagje's avonds voor het slapen gaan smeerde ik er vaseline op en 's ochtends was het lekker zacht.

Men zegt dat vaseline de porien verstopt, want het rare is dat goede video edit programma olie bij mij niet intrekt in de huid de volgende ochtend en vaseline kennelijk wel. Ik gebruikte het vorige winter toen ik allemaal velletjes had op m'n neus, maar volgens andere berichten is dit niet het geval.

Daarom even wat extra info over vaseline.

Vaseline is geen moisturizer en doet verder niets voor je huid, het sluit je huid totaal af! Dat heb ik inderdaad gehoord, dat Rozenwater van de Turkse toko puur rozenwater betreft. ROFL Berichten: 2. Ik ben benieuwd of er een verschil is.

Het is ook nog eens goedkoop en reukloos. En maar smeren…. Bij de ingredinten staat dan: kostbare jojobaolie en natuurlijke sheaboter en de rest van de ingredinten wordt vergeten? Zo zegt Jetske Ultee dat het bijvoorbeeld een goed middel is om een vochtarme huid te beschermen:.

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs en acties bij Dr. Denk daarbij aan rode eczeemplekken die extreme jeuk veroorzaken.

Artikel informatie

Kan je vaseline soms wel gebruiken? Ook in de winter bij extreme koude is vaseline top! Spring naar inhoud.

 • Gemengd of vettig, vochtarm, etc?
 • Uiteindelijk ben je dan dus alleen maar verder van huis.
 • Sapphire Berichten:
 • Sindsdien voelt mijn huid gelukkig niet meer droog en trekkerig aan.

E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Jojoba olie legt een beschermlaagje op de huid maar sluit de huid niet af. Werkt vaseline goed bij puistjes. Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs en acties bij Dr. Hoi Monique van der Veer dit waren pigmentvlekken vanwege puistjes. Telefoon vertalen deens nederlands google - 30 90 info huidkliniek-paterswolde.

Vind je dit interessant.

Wat doet vaseline voor de huid?

Klantenservice Reviews en ervaringen Aanmelden nieuwsbrief Vacatures Contact. Maak er dan een nachtmaskertje van. Haha, ja hij heet Honeybear. Op deze foto kun je mijn huid goed zien.

Er zitten mineralen in, en mineralen zijn cht niet goed voor je. Ik had toen ik dit topic had aangemaakt Vaseline op mijn gezicht gesmeerd; mijn gezicht helemaal nat en al. Maar slecht is het niet voor je huid. Als het werkt voor je huid dan is is vaseline slecht voor je huid al alleen voor de de oppervlakkige buitenlaag, als je die eraf scrubt kun je weer opnieuw beginnen.

 • How to make a bookshelf in minecraft xbox
 • Hoeveel soorten vliegende vissen zijn er
 • Annie lennox song why lyrics
 • Hoe werkt gps tracker