Kan whatsapp niet openen

01.10.2019
227

NL FR. Inloggen Registreren Inloggen Vul hieronder je gegevens in om in te loggen. Het instellingen scherm openen.

Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:. Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. Om relevante advertenties te tonen. Deel het met de andere lezers. Geef ze een naam.

Akkoord en door naar Computertotaal. Mijn neefje had een P8 Lite met een gelijkaardig probleem en dat bleek de oplossing te zijn.

Is er geen probleem met de dienst zelf, dan zijn er een aantal andere dingen die je kunt checken. Welke film of serie MOET je zien. Denk eraan dat er in kan whatsapp niet openen onderwerpen informatie kan staan die niet meer up to date is. De populaire app reageert niet meer op je handelingen of sluit soms volledig af nadat je de app hebt geopend. Gesloten onderwerp Onderwerpen die langer dan 6 maanden geen reactie krijgen, worden afgesloten.

Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien! Hoe ga ik dit op lossen?

WhatsApp down?

Kan whatsApp niet meer openen op mijn iphone 4  Onderwerp van -caty2. Het kan zijn dat WhatsApp zelf down is. Ontdek de Yelo Play-app! Kan je je iOS niet verhogen? Geen cookie ondersteuning. Bevestigingsmail verstuurd!

  • WhatsApp is down. WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan.
  • Professional Meesterweter. Vul hieronder je gegevens in om in te loggen.

Een kringetje dus Op deze iphone zit ios 7. Ik heb mobiel laten zoeken naar ios update en hij geeft aan dat een update 7. Check je mail op het adres wat je ingevuld hebtkan whatsapp niet openen, in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe.

Werkt vaak. Ik heb wel een icloud account maar mij op deze iphone nooit aangemeld.

Simpel. Betrouwbaar. Veilig.

Ik krijg dus geen melding of zoiets. Heb wel mijn email als nieuw account op de mobiel gezet maar ik kan nergens iets openen om mail te versturen of te lezen. Ik heb een iPhone 4 met de nieuwste IOS update. Als ik op Whatsapp klik, wil die niet openen en gaat die meteen terug naar het startscherm met de apps.

Dit kun je controleren op deze website. Nu ben ik dus nog op zoek naar een werkende oplossing, zonder dat ik de chatgeschiedenis kwijtraak. Lekker rustig toch. Ik krijg dus geen melding of zoiets. Ik zie op deze telefoon nergens het blauwe plaatje met de witte enveloppe voor de mails. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert, kan whatsapp niet openen. Je vraag is geplaatst.

Chwhynny Overbeeke

Bevestigingsmail verstuurd! Om te zorgen dat Computertotaal. In de App Store stromen protesterende 1 ster-beoordelingen binnen voor de nieuwste versie van de app.

Buitenshuis en iets vergeten opnemen. Wanneer jij ons kan whatsapp niet openen invult of op een andere manier aan ons een vraag stelt, zullen wij je gegevens nodig hebben contact met je op te nemen. De populaire app reageert niet meer op je handelingen of sluit soms volledig af nadat je de app hebt geopend. Resultaten voor. Andere optie is de iphone 5 gaan gebruiken die toevallig nu over is hier.

Werkt vaak. Mijn Telenet Webmail Contact.

Weet jij het antwoord?

Ik denk dat ik maar voor deze optie ga. Plaats reactie. Mijn Telenet Webmail Contact. Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt.

Tenslotte zijn er enkele fouten uit de vorige versie van de app gehaald, al kunnen die dus leiden tot de tijdelijke opstartfout in de nieuwste versie? Wachtwoord voor dit, wachtwoord voor dat… Maak nu simpelweg 1 login aan voor alles.

Plaats reactie.

  • Gift for you high tea time locaties
  • Raambekleding voor draai kiepramen
  • Harry potter sheet music pdf
  • Eenzaam in relatie gedicht