Krul met stijltang maken

14.07.2019
415

Lees meer Lees ook. Type stijltang.

Leg de krultang maar in de kast, want het is tijd om krullen te maken met de stijltang! Ik doe dit al jaren! Zondagbezorging Deze CHI stijltang is een… Meer. Je hoeft helemaal niet netjes te werk te gaan.

In deze blog lees je hoe, krul met stijltang maken. Ik vind het er niet mooi zien Natuurlijke of beach krullen Extra brede platen 3. Welk kapsel je ook hebt: de Hold Tight doet exact wat het belooft maar maakt het haar niet hard of stijf zoals je vaak hebt met andere haarsprays. Je bent er bijna De tang kan temperaturen aannemen tot graden e is binnen 6 seconden warm, waarna je hem meteen kunt gebruiken.

Stap 4. Ja, met ionen technologie Titanium 5.
  • Welke stijl past het best bij jou?
  • En het beste van alles? Zo doe je het En dan?

{{NEXT_ARTICLE_TITLE}}

Automatische uitschakeling 7. Uiterlijk zaterdag in huis Werkt nog sneller! Je haar krullen met een stijltang. Doe nu de stijltest.

  • Nieuwprijs 39,
  • Nieuwprijs 41, BaByliss 7.

Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Verkoop door SE Websales. BaByliss 7. Help mij kiezen! Ga verder.

Aan de slag

Wat mag het kosten? WT trading 1. Meerdere temperatuur standen 8.

Dan draai je pluk voor pluk de krullen in je haar? Morgen in huis. Ik krul mijn haar ook geregelt met de stijltang, maar het ziet er bij mij wel anders uit dan dat jullie gedaan hebben.

Daarom hebben we een video gemaakt waarin we stap voor stap uitleggen hoe je de perfecte krul in je haren krijgt. Home News Fashion Beauty Lifestyle, krul met stijltang maken. How to: Krullen maken met een stijltang Wist je dat je voor prachtige krullen niet per se een krultang nodig hebt!

Zo doe je het

Met de Carmen Triple Styler kies je zelf de geschikte temperatuur voor jouw haartype. Vervolg nu met de rest van je haar. Door zijn automatische shut-off functie valt de stijltang automatisch uit na 60 minuten ongebruikt te zijn.

Maar wat ons betreft is de makkelijkste - en beste - manier om je stijltang ter handen te nemen. Filter 36 resultaten. Carmen 3. Aan de slag. Pak een pluk! Uiterlijk zaterdag in huis Flexibele platen 9.

{{PREVIOUS_ARTICLE_TITLE}}

Dankzij de verwarmingselementen op het binnen- en… Meer. Verkoop door La Senza Hairworks. Morgen in huis Verkoop door BuyMeGoodZ.

Crafft Crafft 2-in-1 krultang en stijltang. Zondagbezorging Pak een pluk.

  • Leuke spelletjes met vrienden
  • Busje met chauffeur huren amsterdam
  • Wanneer kan baby zitten
  • De wereld is van mij clouseau