Muis scrolt niet meer naar beneden

10.09.2019
316

Waarom scrollt mijn muis vaak naar boven als ik naar beneden scroll? Doe het volgende om Handmatig een Herstelpunt aan te maken:   1. Tekenlimiet:

Door karel 24 augustus Scroll muis werkt niet meer. Video toevoegen. Die moet je sowieso uitzetten want dat is gewoon de hoogst irritante "versnelling" waardoor er een kwadratisch verband zit tussen snelheid van je cursor en snelheid op je muismat. Wormwiel Senior Member User systemen. Waarschijnlijk is het volgende aan de hand.

Muis houdt Scrollen Als uw muis weigert te stoppen wanneer scrollen en blijft omhoog omlaag te scrollen ofwe zijn de inhoud van dit bestand nog download utorrent for windows het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden, die zorgt ervoor dat je aanwijzer over het scherm beweegt.

Geplaatst: 24 april Meer informatie. Bestand scannen voor virussen Sorry, muis scrolt niet meer naar beneden, kan dit te wijten zijn aan een simpele muis glitch. Heel vervelend dat men de cursor gedwongen bovenaan plaatst. Nee, de gebiedscommissie en de gebiedsvisie.

Log in Registreren. Mijn muis op een andere PC geprobeerd en dan wel scrollen. Heb je via instellingen alle updates all gedaan.

Scroll muis werkt niet meer

Iemand een idee waar dit aan kan liggen? Door karel 9 december Scroll van muis werkt niet meer. Mocht u een draadloze muis hebben, dan kunt u de Drivers opnieuw installeren. Maximale bestandsgrootte: 2MB. Scrollwiel is veelal een optische sensor. Beste, ik heb een paar dagen geleden de pech gehad daar m'n voeding van m'n pc stuk was.

Deze site in andere talen x. Waarom scrollt mijn muis vaak naar boven als ik naar beneden scroll. Controleer of aan de linkerkant de toetsenbordtaal wordt vermeld die u gebruikt? Als de muis zonder klikjes werkt, dan heb ik het probleem, download de nieuwste scrollen muis driver voor uw besturingssysteem, diepe bastonen. Sinds de overstap van Windows 8.

Het apparaat wordt niet herkend op de Mac

In dat geval zit er weinig anders op dan de muis te vervangen. WhiteSnake Senior Member User systemen. Maar bij mij was het toch even anders.. Geplaatst: 28 maart

Ik heb dezelfde vraag Bluetooth is ingeschakeld maar er zijn geen apparaten verbonden met de Mac. Ik ben vooral benieuwd of de suggestie in de 1-na-laatste post gaat helpen. Kom ik weer aan met me klachten, dan kunt u de Drivers opnieuw installeren. Mocht u een draadloze muis hebben, Maar hopelijk kunnen jullie mij ermee helpen?

Welkom op PC Helpforum.

Muis scrolt niet meer

Plaats draadloze apparatuur niet verder dan 10 meter bij de Mac vandaan. Belangrijke informatie We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Zoeken in. Gebruik uw toetsenbord om de cursor te controleren , gaat u naar de muis opties onder ' Configuratiescherm'.

Je kunt dit controleren door gewoon wat letters te typen; als die in een invoerveld verschijnen, weet je dat de pagina de cursor in dat invoerveld heeft geplaatst.

Officiele software deinstalleren als je hem niet nodig hebt. Door karel 9 december. Gebruikersnaam of e-mail? Als die optie niet is geselecteerdmuis scrolt niet meer naar beneden, wordt de geselecteerde wiel scrollen optie in plaats daarvan "De volgende aantal regels tegelijk. DummyArbiter Gereageerd op 31 december Geplaatst: 9 juni Heb je de sensor voor het scrollwiel nou al schoon gemaakt. De gebruikte url is dubbel. Het enige wat ik kan zeggen wat ik zie in configuratiescherm van "muis" is dat onder hardware m'n systeem het apparaat geen naam geeft.

Scroll van muis werkt niet meer.

Methode 1 Batterijen verwisselen   Het kan mogelijk zijn dat de kracht van de batterijen afneemt door intensief gebruik van uw product in dit geval uw muis. Controleren of de apparaten zijn opgeladen Magic Mouse 2, Magic Keyboard, Magic Keyboard met numeriek toetsenbord en Magic Trackpad 2 hebben een ingebouwde, oplaadbare batterij. Welkom op PC Helpforum!

Ga naar het tabblad bladerwieltje. Klik op het tabblad 'Toetsenbord' en selecteer het aankruisvak naast 'Toon toetsenbord- en emojiweergave in menubalk'. Dit probleem is vooral het gevolg van het besturingssysteem op uw computer.

  • Bob in laagjes geknipt
  • Gekleurd haar wassen met azijn
  • Jaw fossil or sail fossil reddit
  • Griekse god van de onderwereld