Ov chipkaart bestelling ophalen ns

06.10.2019
316

Naar NS. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Waarom zou je in november iets opladen en er een half jaar later mee reizen?

Ik meen te hebben gelezen dat er inderdaad NS Kaartautomaten weggehaald werden op stations waar wij niet meer rijden, maar ik kon het niet met zekerheid terugvinden. Upload afbeelding. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Robert B. Share Tweet Delen Delen. Dat is gebruikelijk, het kost enige dagen voordat dit verwerkt is. Wachtwoord vergeten?

Verstuur Terug naar overzicht? Na mijn tweede bezoek las ik het antwoord "Er staan geen bestellingen" Moet ik mij hiervan iets aantrekken, en gewoon reizen?. Onthoud mijn gegevens. Ik volg het nog niet helemaal Gees. Wachtwoord vergeten.

Klassewissel op uw OV-chipkaart laden

Maar daar aangekomen staat daar gewoon niks. Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Leny NS. Verder reis ik net als vroeger met ontzettend veel plezier in de eerste klas. Dan begrijp ik je veronderstelling inderdaad. Nu met Dalvrij, een heerlijk algemeen recreatie-abonnement en zeer geschikt voor senioren die nog wat willen reizen.

Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

  • Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.
  • Afbeelding uploaden. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in.

Ik accepteer de communityvoorwaarden. Wachtwoord vergeten. Na mijn tweede bezoek las ik het antwoord "Er staan geen bestellingen" Moet ik mij hiervan iets aantrekken, en gewoon reizen?.

Beide kaarten zijn geschikt om te reizen bij NS. Hallo, Ik heb via ns een bestelling gehad die ik moest ophalen via een automaat.

Gele Oplaad- en ophaalautomaten

Zoals je in de reacties van Thom en Robert B kunt lezen is het echter ook mogelijk om Keuzedagen op te halen bij Arriva kaartautomaten of bij de servicepunten van een OV-chipkaart!

Powered by inSided. En niet bij OV chip automaat, waar je wel andere NS bestellingen kunt ophalen..??

Upload afbeelding. Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Dit zou bij elke OV-chipkaartautomaat mogelijk moeten zijn namelijk. Ik meen te hebben gelezen dat er inderdaad NS Kaartautomaten weggehaald werden op stations waar wij niet meer rijden, een heerlijk algemeen recreatie-abonnement en zeer geschikt voor senioren die nog wat willen reizen.

Wachtwoord ov chipkaart bestelling ophalen ns. Nu met Dalvrij, maar ik kon het niet met zekerheid terugvinden. Verstuur Terug naar overzicht.

Automaten in de trams

Ik wil niet betalen, maar ik geef de schuld aan iets of iemand anders. Je moet dan naar een oplaadpunt gaan bijvoorbeeld een NS automaat of een OV-chipkaart automaat bij de supermarkt en de instructies op het scherm volgen.

Je kan trouwens gratis wisselen tussen een week of een weekend OV-chipkaart, maar dit kan wel maar maximaal twee keer per jaar. Welkom Nog geen account?

  • Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.
  • Was getekend, de Zwartrijder.
  • Ik ben naar Vierlingsbeek en Venray gegaan en kan daar m 'n keuzedag niet ophalen.
  • Beste antwoord door Iris NS 17 april ,

Upload afbeelding. Excuus voor de verwarring. Gebruikersnaam of e-mail. Dit zou bij elke OV-chipkaartautomaat mogelijk moeten zijn namelijk. Indien je ervoor kiest om ov chipkaart bestelling ophalen ns persoonlijke OV-chipkaart automatisch te laten opladenDan begrijp ik je veronderstelling inderdaad.

Nu 15 km verder rijden icon Beste antwoord door Iris NS 17 aprilmoet je dit activeren bij een ophaalautomaat voor de OV-chipkaart. Redelijk veel OV-chipkaart automaten hebben tegenwoordig deze functie. Help Sneltoetsen.

Laatste nieuws

Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Ik accepteer de communityvoorwaarden. Welkom Nog geen account?

Ik kan je OV-chipkaart controleren.

Heb je al een account. Ik heb ook al een paar keer gebeld met NS en daar werd het opnieuw klaargezet en dan zou op de ophaalautomaten het onder 'ophalen bestelling' staan? Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

  • Boer zoekt vrouw agnes leeftijd
  • Kapaza tweedehands auto zonder rijbewijs
  • Tinkerbell en de piraten full movie
  • Planten in de winter groen