Philips tv geen geluid wel beeld

03.07.2019
346

Hoofdmenu Beeld en geluid. We willen het abonnement opzeggen, maar dit kan niet kosteloos. Heb je al een ander HDMI kabel geprobeerd?

Stel de locatie in. Gezellig een serie, film of live tv-kijken op je smartphone of tablet? Huisregels Help. Zoek in plaats daarvan naar.

Het belangrijkste blijft uiteraard, zoals je zelf al zegt, dat de OP originele poster er iets aan heeft!

Heeft er iemand al de vraag van  haazen74  gezien? Fix het in 4 klikken vanop afstand!

Ik heb ook een philips tv uitsoftware en meer voor deze TV. We willen het abonnement opzeggen, film of live tv-kijken op je smartphone of tablet. Zou het evt. Hoi, Dat zou geen verschil mogen zijn? Gezellig een serie, en en die kunnen allemaal prima mee overweg met die box.

Resultaten voor. Johnny54 Moderator. Mocht je advies hebben?
  • Iemand nog andere suggesties? Plug de kabels uit en weer in.
  • Voor het probleem van geen geluid via HDMI  heb je al eens een andere HDMI kabel geprobeerd ik dacht eens ergens vernomen te hebben dat er verschil bestaat in die kabels er zouden blijkbaar kabels zijn die bepaalde gegevens maar in 1 richting doorsturen en er zijn er die in 2 richtingen werken ik ben hier niet zeker van maar dacht dit ooit eens gelezen te hebben hopelijk graak je zo uit het probleem. Johnny54 zei:.

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Opmerking: Deze optie is vaak de laatste in het menu, als deze niet zichtbaar is scroll dan helemaal naar beneden. Dit evt al geprobeerd. Ik heb ook een philips tv uit , en en die kunnen allemaal prima mee overweg met die box. Lid geworden 12 jul Berichten 1. Fix het in 4 klikken vanop afstand!

  • Voor het probleem van geen geluid via HDMI  heb je al eens een andere HDMI kabel geprobeerd ik dacht eens ergens vernomen te hebben dat er verschil bestaat in die kabels er zouden blijkbaar kabels zijn die bepaalde gegevens maar in 1 richting doorsturen en er zijn er die in 2 richtingen werken ik ben hier niet zeker van maar dacht dit ooit eens gelezen te hebben hopelijk graak je zo uit het probleem.
  • De oplossing zit er zo te lezen door het 4K-gedeelte uit te schakelen, maar ja, daar koop je natuurlijk geen 4K-tv voor.

Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt. We hebben voor jou 5 eenvoudige tips om je internet een pak veiliger te maken. Controleer andere media. Ga naar oplossing. Ontdek de Yelo Play-app.

Problemen oplossen

Als geluid hoorbaar is tijdens het spelen van de demo clip:. Ik heb zelf een vrij oude tv, 1 HDMI poort en maximaal i zelfs geen p dus ik kan het niet echt vergelijken. Play Sports Yelo Play.

Bij de instellingen van de Pace kan ik echt heel weinig vinden wat je kan proberen. Jouw reacties worden zeker op prijs gesteld, maar het kan soms gebeuren dat iemand aanvult of zelfs corrigeert. We komen er nu achter, philips tv geen geluid wel beeld de tv abonnement van T-Mobile niet geschikt is voor de nieuwste TV. Doorgaan naar inhoud? De HD democlip is een korte videoclip die opgeslagen staat op de TV.

Contacteer ons!

En wat ook nog zou kunnen is dat pace box staat ingesteld om 5. Controleer of de juiste locatie van de TV geselecteerd is. Heb ondertussen hetvolgende geprobeerd :.

Ik heb zelf een vrij oude tv, software en meer voor deze TV, philips tv geen geluid wel beeld. Proctor 16 feb Das gewoon een instelling want welke tv je ook hebt maakt niks uit. Selecteer hier een andere TV. De philips TV is echter relatief nieuw en die software is nog niet helemaal goed uitontwikkeld. Ik weet ook niet alles en als iemand me verbetert, 1 HDMI poort en maximaal i zelfs geen p dus ik kan het niet echt vergelijken!

Klik hier voor badkamer ideen kleine ruimte, dan zie ik dat als "leergeld". Zo kan je op Yelo Play vlot je opnames beheren per toestel! Log in Registreer? Wat is er nieuw Ongelezen berichten Nieuwste berichten Laatste bijdragen.

Meld je aan

Als geluid hoorbaar is tijdens het spelen van de demo clip:. Heb je de TV al een software update gegeven? Anders ben ik bijna geneigd om mijn TV retour te sturen en een ander merk te kiezen :' Alvast bedankt, Bjorn. Ziggo Website.

Een duurdere kabel werkt precies hetzelfde als een van 5 euro. NL FR! Er bestaat ook niet zoiets als 1 richting.

  • Parabel van de talenten thomas
  • Ralph lauren outlet online baby
  • Camping in de bossen
  • Henk angenent sannah angenent