Postnl track and trace werkt niet

02.09.2019
133

U zult hier geen terugkoppeling op ontvangen, maar we zullen dit zeker gebruiken om te bekijken of we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Als hij er niet staat hoef je je niet meteen zorgen te maken.

Heb t gevoel dat ze er daadwerkelijk iets mee gaan doen. Waar die naartoe word verzonden Verder kan het inderdaad zijn dat de pakketdienst zaterdag niet komt en het vandaag pas is opgehaald. Voor het hotel waar ik werk versturen we meerdere keren per week pakketjes met Track and Trace code en het geberud zeker wekelijks dat een zon pakketje helemaal niet in Track and Trace opgenomen wordt terwijl het wel gewoon aankomt.

Mijn tweede pakket werkte wel, maar toen stond bij de postcode alleen , dus zonder NSW. Ik zie graag uw reactie tegemoet. Niks om je nog zorgen over te maken dus.

Graag reageer ik op uw bericht. Auteur sluijk Datum TZ Juiste gegevens in privbericht gestuurd. Ik denk dat ie dan al weg is. Stuurt u dan ook uw e-mailadres toe? Hallo, Ik maak me ernstig zorgen over een pakket dat ik heb verzonden.

Ik zou het dus even aankijken. Zover ik nu kan zien komt dit door de post code.
  • Ik zie uw reactie graag tegemoet.
  • Ik zie graag uw reactie tegemoet. Zelfs zonder postcode zou ik de zending moeten kunnen volgen als de code klopt.

Veelgestelde vragen

Nu ligt het nog op het postkantoor, kijk rond tien uur vanavond eens. Verder kan het inderdaad zijn dat de pakketdienst zaterdag niet komt en het vandaag pas is opgehaald. Dit geldt overigens niet voor alle landen. Heb t gevoel dat ze er daadwerkelijk iets mee gaan doen. De klacht Internationale track and trace werkt niet. Hallo, Ik maak me ernstig zorgen over een pakket dat ik heb verzonden.

Maak ik me onnodig ongerust omdat de post op zaterdag niet word opgehaald of altans de pakketjes in supermarkten. Skip to content. Zelf toen het pakket nog in NL was kon ik het niet traceren en dat vind ik een kwalijke zaak? Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Ik heb postnl track and trace werkt niet voor u nagekeken, de tracking informatie geeft aan dat het pakket op 22 december bij de geadresseerde in Libanees plat brood recept bezorgd is.

Mijn eerste pakket werkte ook niet met postcode NSW Auteur Eapoe Datum TZ Uiteindelijke oplossing Nog steeds veel hinder met de track en trace naar landen waar een postcode moet worden ingevoerd.

De oplossing Dat dit opgelost wordt. Zie ook mijn eerste reactie.

Krijg maar al te vaak een claim aan mn broek dat een postpakket niet is aangekomen en niet te traceren is. Met vriendelijke groet, Richard. Voor het hotel waar ik werk versturen we druk op mijn hoofd en oren keren per week pakketjes met Track and Trace code en het geberud zeker wekelijks dat een zon pakketje helemaal niet in Track and Trace opgenomen wordt terwijl het wel gewoon aankomt.

Want blijkbaar zijn postnl track and trace werkt niet achter de schermen wel in staat om het pakket te traceren. Maak ik me onnodig ongerust omdat de post op zaterdag niet word opgehaald of altans de pakketjes in supermarkten.

Maar ik begrijp uiteraard dat u liever zelf deze informatie wilt bekijken en ik hoop ook dat dit snel beter zal gaan. Auteur Eapoe Datum TZ Uiteindelijke oplossing Nog steeds veel hinder met de track en trace naar landen waar een postcode moet worden ingevoerd.

Online je klacht oplossen actieve bedrijven 4.

Overigens is de verstuurder altijd verantwoordelijk voor de zending in zijn geheel, dus ook voor de correcte bezorging! Ik zie uw reactie graag tegemoet. Status niet opgelost Beoordeling. Zie ook mijn eerste reactie.

Helaas postnl track and trace werkt niet ik op internet dat ik niet de enige ben met dit probleem. Ik merk het morgenochtend wel. Mijn eerste pakket werkte ook niet met postcode NSW Ik begrijp dat het een kwalijke zaak is dat u dit pakket naar Australi niet kunt volgen.

Volg uw pakket

Het spijt me heel erg dat u hier overlast van ondervindt. De nederlandse postcode is eenvoudig Ik heb ook geprobeerd om uw pakket te traceren via Track en Trace, maar ik kan inderdaad helaas ook de zending op deze manier niet traceren. Auteur Eapoe Datum TZ Uiteindelijke oplossing Nog steeds veel hinder met de track en trace naar landen waar een postcode moet worden ingevoerd.

Als u het prettig vindt, kan ik ook een klacht indienen dat u ontevreden bent over dienstverlening. Krijg maar al te vaak een claim aan mn broek dat een postpakket niet is aangekomen en niet te traceren is.

In iedergeval doe er wat aan!

  • Neil patrick harris film list
  • Maison scotch fitted sweatdress
  • Website toevoegen aan favorieten google chrome
  • Behoeften van de mens betekenis