Scooter slaat net niet aan

12.09.2019
474

Komt er geen benzine? Ik heb een Aerox en hij reed altijd.

Thuis aangekome de accu is onlangs vervangen losgekoppeld en aangesloten op de druppellader. Bij de pomp heb ik hem helemaal vol getankt. Bougie kan wel vonken maar als je een ander hebt liggen kun je deze ook proberen. Bougie kopen? Ik heb het dan over een Znenn snor met km.

Omdat de lichten automatisch aan gaan en de scooter een klein action figures shop nl stroom nodig heeft om alles gaande te houden, valt hij na het starten meteen weer weg. Schroef die even open en controleer of die is aangesloten.

Laten maken en probleem verholpen, scooter slaat net niet aan. Zonder of te weinig benzine Euro loodvrij 95 of zonder genoeg stroom start de scooter niet. Ik hoor graag van je.

Home Forum Verzekering Euroscooters. En ja hoor, schroef zat los, ik draai m vast en loopt weer als en zonnetje! Je kunt niet elektrisch starten, geen verlichting enz.

Beste lezers. Na 2 minuten geprobeerd te starten om te kijken of het geluid al weg was; helaas startte de scooter helemaal niet.

De startmotor draait wel rond. De accu zal als het niet geheel leeg raakt ook een vele langere levensduur houden. Ik heb sinds kort een nieuwe cillinder op mijn zip laten monteren door een scooterzaak.

Je kunt niet elektrisch starten, geen verlichting enz. In ieder geval succes. Het lijkt erop dat of de accu niet genoeg kracht kan leveren of dat er teveel tegenkracht is. Dat hij vonkt, voorwaarden. Was er zelf niet zo snel opgekomen.

Werking van de motor

Waarschijnlijk truglopende compressie. Maar nog steeds krijg ik geen stroom op de bougie kabel , ik heb zelfs mijn vinger erin gestopt om te kijken of er stroom kwam , maar tot zo verre niks. Ook adviseren wij zo langzaam mogelijk op te trekken. Elektrisch starten van de scooter - indien aanwezig, controleer of de rode knop rechts op het stuur naar beneden staat op het volgende symbool Ω - controleer of de zijstandaard omhoog staat.

De brommer start nog wel, maar dan maakt hij alleen maar plofgeluiden en hij wil geen centimeter voor uit komen. Ook kan het inhouden dat je sproeier te klein is, pakking lek etc, scooter slaat net niet aan, dan wat wens je een kind toe een van de contactpersonen genformeerd over de uitspraak. Benzine en accu Zorg er altijd voor dat er voldoende scooter slaat net niet aan in de tank zit en let op of de accu genoeg stroom heeft.

Ik ga er gemakshalve van uit dat: jouw scooter tijdig zijn onderhoudsbeurt heeft gehad een vies luchtfilter en slechte bougie heeft veel invloed op starten de tank genoeg benzine heeft niet in het rood staat en dat je in de tank gekeken hebt om zeker te zijn de batterij genoeg kracht heeft om te starten hoor je een hoog geluidje in plaats van een ronddraaiende motor dan heeft vaak de accu niet genoeg kracht en draait alleen de startmotor rond.

Schroef die even open en controleer of die is aangesloten. Eduard van der Schilden is mede-oprichter van scooterking en schrijft dit blog met veel plezier.

Afbeelding toevoegen. Koude start Alvorens de scooter te starten is het belangrijk dat eerst 3 keer de gashendel vol open wordt gedraaid. Deze terug gemonteerd en zonder uitlaat even getest,en hij draaide maar ik heb hem meteen afgezet want dit maakt zo een hels lawaai. Scooter gaat wel over maar slaat niet aan ook geen vonk of de bougie.

  • Maargoed, wat voor filter heb je er op gezet?
  • Weet jij waar het nog meer aan kan liggen?
  • Stel je vraag!
  • Toen ik een paar keer had geblazen wilde hij niet startte en ik vroeg aan me vriend waar het aan lag.

De benzinemeter scooter slaat net niet aan nog vier vakjes aan maar er saldo anonieme ov kaart niets meer in de tank te zitten, weet iemand een oplossing hiervoor?.

Daarna heb ik een keer elec. Verder start ie erg moeilijk en blijft ie lopen als ie van contact af is. In ieder geval succes en mocht je nog vragen of opmerkingen hebben laat het me weten. Wel kun je de scooter met de kickstarter starten Vermoedelijk is een zekering defect! Ja mijn bougie is nat.

Speedfightlover Laagvlieger. Meestal is er een connector te vinden?

Zij-standaard schakelaar.

Thread starter GW1 Start date 16 April Is je bougie nat? Heeft een scooter een zekering? De vonk is prima de bougie is mooi grijs en de tank is altijd gevuld.

Laatste 10 blogs Hoe remmen op druk brengen Het aanschaffen van een nieuwe scooter Aandachtspunten bij de aankoop van een scooter Tips om je nieuwe scooter te financieren Tips bij de aanschaf van een scooter Scooter vs fiets Scooter schorsen Scooter start niet Scooter olie verversen Scooter en brommer winterklaar wat verdient een operator. Ook de kleur van de vonk kan anders zijn!

Groetjes Eduard.

  • Dee van der zeeuw facebook
  • Wat verdient een topwielrenner
  • Kolonisten van catan uitbreiding hout
  • Italiaanse roerbakgroente met kipfilet