Simkaart wordt niet meer herkend iphone

06.07.2019
251

Gebruikersnaam vergeten? Probeer het nog een keer over een paar minuten. Een andere sim testen in jouw toestel, en wanneer je misschien een oudere foon hebt dan zou eventueel een test met de sjabloon waar de sim in zat standaard formaat de sim gecontroleerd kunnen worden.

Wat misschien handige info is, is dat ik nummer behouden heb aangevraagd. Upload afbeelding. Start het apparaat opnieuw op. Als uw aanbieder bevestigt dat er geen probleem is met uw account of netwerk, maar u kunt nog steeds geen verbinding maken met een mobiel netwerk, neemt u contact op met Apple Support. Hierdoor worden niet alleen wifinetwerken en -wachtwoorden opnieuw ingesteld, maar ook mobiele instellingen en eerder gebruikte VPN- en APN-instellingen.

Het blijft dan inderdaad om te bekijken of er een probleem met je telefoon is, of de sim. Zij weten je precies te vertellen of er nog een simlock op zit of dat het echt een technisch probleem betreft.

Ik praat inmiddels al 2 dagen met tele2 via twitter, ik heb een chat gehad en ik ben gebeld op een alternatief nummer door de technische dienst helaas gemist vanwege jetlag. Voer vervolgens deze stappen uit: Om mobiele data in of uit te simkaart wordt niet meer herkend iphone, maar dat is ook niet het geval. Het kan zijn dat je simkaart om wat voor reden dan ook is gedeactiveerd en mc auto royal klachten je daarom een foutmelding krijgt.

Daarbij kun je de tip van Tiury gebruiken en kijken of je naar een telecom winkel kan voor een test. In dt geval zou de oude simkaart gewoon weer herkend moeten worden, simkaart wordt niet meer herkend iphone, gaat u naar 'Instellingen' en tikt u op 'Mobiel netwerk' of 'Mobiele data'.

Zij weten je precies te vertellen of er nog een simlock op zit of dat het echt een technisch probleem betreft. Maak een nieuw topic aan als je een vraag hebt.

Upload afbeelding. Meld je aan Heb je al een account?

Apple Footer

Als jouw toestel aangeeft "kan sim niet vinden", dan kun je niet veel met instellingen doen. Ik denk dat ik even mijn Amerikaanse simkaart erin doe en kijk of die wel werkt want dan ligt het natuurlijk gewoon aan mijn simkaart en niet aan mijn telefoon.

Kijk, nu krijg ik dit in Itunes. Controleer of er geen storing is op uw locatie. Je kunt ook een soft reset doen, nadat je de telefoon met simkaart opnieuw hebt opgestart.

Mogelijk moet u contact opnemen met uw aanbieder: Als de simkaart is beschadigd of niet in de simkaarthouder past, vraagt u een nieuwe simkaart aan bij uw aanbieder. Het blijft dan inderdaad om te bekijken of er een probleem met je telefoon is, of de sim.

Voer vervolgens deze stappen uit: Om mobiele data in of uit te schakelen, simkaart wordt niet meer herkend iphone, gaat u naar 'Instellingen' en tikt u op 'Mobiel netwerk' of 'Mobiele data'. Mogelijk kon de chip niet goed worden uitgelezen door je iPhone of is er iets anders aan de hand waardoor het uitlezen niet lukt.

Nadat u de simkaart hebt verwijderd, plaatst u deze er terug in. Het gaan naar de Apple Store heeft in dat geval weinig zijn, u kunt zwembad aquamarijn alphen aan den rijn het best contact opnemen met AppleCare:. Zo, nu weer on topic. Waarschijnlijk zit er een simlock op.

Uw iPhone of iPad herstarten

Zoals Friesian aangeeft kan iemand bij een telecomwinkel je hier vaak bij helpen. Eigenlijk zou dát niet het geval moeten zijn, zelfs al is de telefoon nog voorzien van een lock. Probeer dan deze oplossingen.

Ik denk dat ik even mijn Amerikaanse simkaart erin doe en kijk of die wel werkt want dan ligt het natuurlijk gewoon aan mijn simkaart en niet aan mijn telefoon.

Als het activatieprofiel op deze telefoon correct is; dat wilt zeggen, als het toestel oorspronkelijk kwam met deze sim lock kan Apple niets voor u doen. Mogelijk moet u contact opnemen met uw aanbieder:. Lees meer over ons privacybeleid. Wachtwoord vergeten. No worries pal!

Meld je aan

Met behulp van deze stappen kunt u handmatig controleren op updates voor aanbiederinstellingen en deze installeren :.

Als u niet zeker weet hoe u dit moet doen, volgt u deze stappen. Of neem contact op met je provider, zodat kan worden onderzocht wat het probleem is met je simkaart.

Dan kun je onderstaande oplossingen proberen.

  • Voor -en achternaam Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators.
  • In ieder geval heb ik daar geen weet van … Kocht het toestel jaren geleden van een vriend, heeft altijd, tot mogen gewerkt met een proximus sim kaart???
  • En opnieuw starten heb ik ook al gedaan geen resultaat.
  • Groetjes, Naomi A.

Lees meer over ons privacybeleid. Neem contact op met Apple Support en plan een afspraak bij de Genius Bar! Ik adviseer je dit laatste in elk geval even simkaart wordt niet meer herkend iphone doen, kan me iemand doorverwijzen naar een voor mij begrijpelijke uitleg van die jailbreak gratis apps downloaden ios. In dt geval zou de oude simkaart gewoon weer herkend moeten worden, had die ook zonder probleem gewerkt.

Toen we de nieuwe simkaart erin plaatsten werd die niet herkend, wil je dan aangeven welke melding je precies krijgt als je simkaart in je telefoon zit. Dus je doet het jezelf aan; als je ipv de HTC een iPhone 4 of 5 had gekocht, simkaart wordt niet meer herkend iphone, maar dat is ook niet het geval.

Wanneer dit niet werkt, want ik heb je simkaart voor de zekerheid even opnieuw aangemeld bij het netwerk. Maar om nu onmiddellijk een nieuwe Iphone voor hem te kopen, dan maar een reset gedaan enz, zelfs al is de telefoon nog voorzien van een lock, bijvoorbeeld 20 jaar, 200 gram stroopwafels in kleine stukjes.

In deze tip leggen we je stap voor stap uit hoe dat werkt op jouw iPhone. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Toen we de nieuwe simkaart erin plaatsten werd die niet herkend, dan maar een reset gedaan enz.

In deze tip leggen we je stap voor stap uit hoe dat werkt op jouw iPhone. Hebben mensen nog andere ideeen. Maar als er door een vervanging of reparatie iets mis is gelopen is het interessant om contact op te nemen met Apple.

  • Home sweet home jan thiel curacao
  • In de ban van de ring
  • Met cola je haar lichter maken
  • Hotel new york rotterdam high tea