Strik maken van stof

21.08.2019
283

Ik deed 20cm bij 20cm. Knip het teveel aan stof af en breng je strik in model.

Je kunt ze gebruiken ter decoratie, om mee te knutselen of natuurlijk met een haarspeldje in het haar van je dochtertje zetten of jezelf ;-P. Leg even weg om te drogen. Ben niet zo handig, misschien mn moeder ff lief aankijken ;. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Leg het grootste stukje stof neer als een liggende rechthoek en plak deze dicht over de lengte met de mooie kant buiten en lijmlaag 0, cm van de rand.

Tien films over zomerliefde Chillen Woonkamer. Stap 3.

Pin de stof vast en markeer 3cm in het midden waar je niet gaat naaien. Stap 6. Nieuwere post Oudere post Homepage. Ook als je even niet meer weet hoe je verder moet, laat het me weten. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, strik maken van stof. De DIY is super!.

Gebruik een pen of eetstokje om hem goed te krijgen. DIY , Woonkamer.
  • En ook nog best makkelijk om te maken.
  • Hieronder kan je lezen en zien hoe je een strikje maakt van een heel klein vierkantje stof. Benodigdheden strikje stof 20x20cm en 5x15cm stofschaar naaimachine zelfde kleur draad als je stof strijkbout optioneel Stap 1.

Één reactie

Je kunt hem ook als vlinderstrikje gebruiken ;. Leg even weg om te drogen. Sla ~2cm om bij de randen en naai die vast. Geloof Slaapkamer. Stap 2:  Keer de rechthoek terug naar de juiste kant.

  • Abonneren op: Reacties posten Atom.
  • Wil je er een bowtie van maken? Je zag dit strikje al in mijn post over  een blouse tailleren.

Chillen Woonkamer! Naai een paar keer op-en-neer zodat hij goed vast zit en je strik is klaar. Naai de strook dicht en vouw om Naai de stof dicht langs de rand maar laat het topje open waar je hem doorheen gaat omvouwen, strik maken van stof. Ik deed 20cm bij 20cm. Mijn kleine meid wordt aanstaande zondag alweer 2 jaar.

Het kan zomaar een hele outfit opfleuren…. De DIY is super!! Past ook goed bij de DIY in de belle zal maar niet te veel verklappen voor de mensen die geen abo hebben ;-p.

Stap 3. Datum: 24 aug Dus heb ik snel een boel goedkope strikken nodig. DIY: inpakpapier maken - 6 tips - Nynkek. In mijn geval was de glimmende kant de goede kant.

In mijn geval was de glimmende kant de goede kant. Gebruik een pen of eetstokje om hem goed te krijgen. Tien films over zomerliefde Chillen Woonkamer. Believe Slaapkamer.

Happy sunday - kiezen. Dit schattige strikje is leuk in je haar of juist als broche strik maken van stof kleding. Vorige keer  liet ik jullie zien hoe je zelf stof kan bedrukken! Plaats aan de achterkant weer een dot lijm en plak het bandje vast. Daarom gebruik je hiervoor dezelfde kleur draad als je stof. Geloof Slaapkamer. Ik ben gek op haardingetjes.

Meer blogs van Belle:

Och mensen, wat vliegt de tijd! Je naam. Vouw de lap dubbel met de goede kant naar elkaar toe en met de versgenaaide randen aan de zijkant.

Super gaaff! Je emailadres. Vouw de linkerkant tot de helft en vouw de rechterkant 1 cm om.

  • Concert at sea donderdag tijden
  • Polo lange mouw dames
  • Ns business card eerste klas kosten
  • Pro auto berkel en rodenrijs